返回列表 發帖
記得,當年許冠傑帶住佢出黎,又有黃貫中作曲,又有胸,覺得佢應該後台好勁。
地平線播到癡線,仲出埋re ...
風見志郎 發表於 2020-10-21 11:30

佢可以話係教科書級例子明說紅唔紅同本身個人實力無咩關係
以Ella個樣,個身材,個聲底,個唱功,個性格,再加多首地平線去谷
都可以紅唔起

陳芳二線財務清數語才最勁,第一首冠 ,十大,新人金,jer有乜咁勁?sexykaren 發表於 2020-10-21 12:12

陳芳語真心地勁

佢可以話係教科書級例子明說紅唔紅同本身個人實力無咩關係
以Ella個樣,個身材,個聲底,個唱功,個性格,再 ...
Frankiekiekie 發表於 2020-10-24 14:31

Ella@Boombeat對比 Fiona@華納,
你就明白公司才是Key success factor
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

原來仲有2002年Shine燕尾蝶同At17始終一天&你有自己一套
boy4dudes 發表於 2020-10-20 21:52

Shine新人個年已經拎組合金,好癲
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

Shine新人個年已經拎組合金,好癲
on07111 發表於 2020-10-26 18:59

組合無競爭,不過打低twins係勁

成日漏左kelly
sexykaren 發表於 2020-10-21 12:14

*千禧後
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

*千禧後
LoveMirkay520 發表於 2020-10-26 19:05

計埋千禧前只係多左kelly卦?

組合無競爭,不過打低twins係勁
sexykaren 發表於 2020-10-26 19:04

Twins係2001年
Shine係2002年lor

Twins係2001年
Shine係2002年lor
森姆@結論 發表於 2020-10-26 19:32

講緊2002年組合金,twins出道左啦