返回列表 發帖
近排見廣告多咗,以為多咗人買
let'sbegin 發表於 2020-11-15 23:52

聖誕好似去快咗

首場應該放咗 D 內部飛出嚟 ?
hissorhk 發表於 2020-11-15 23:50

佢成日keep住放內部飛,最佳座位一時前一時後,之前已經係咁

首場應該放咗 D 內部飛出嚟 ?
hissorhk 發表於 2020-11-15 23:50

之前380已經全部單座位,今日又全部有返連位,疑似放到75%飛出嚟。

估唔到美千為咗宣傳演唱會上TVB台慶,丁生嘅PR真係次次自殺式

之前380已經全部單座位,今日又全部有返連位,疑似放到75%飛出嚟。

估唔到美千為咗宣傳演唱會上TVB台慶 ...
Serendipity 發表於 2020-11-18 00:07

陰d陰d放飛出黎, 真係替佢地辛苦

Serendipity 發表於 2020-11-18 00:07

12月31日380飛有無放到75%
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

TVB係最多人知的渠道啊反而奇怪佢無做一集流行經典50年
當年EKIN都係做完, 幫個演唱會勢推高

真係折墮

如果千华連上三色台都走音嘅話 演唱會真係冇乜人肯買
上次債仔都唱成咁

TVB係最多人知的渠道啊反而奇怪佢無做一集流行經典50年
當年EKIN都係做完, 幫個演唱會勢推高 ...
gordon0807 發表於 2020-11-18 08:43

流行經典有冇得唱自己歌?佢上台慶唱medley不過唔知係咪無雙嫁給愛情呢啲lol

12月31日380飛有無放到75%
on07111 發表於 2020-11-18 05:29

無喎,依然係full,如果唔係放75%唔知會唔會係佢哋改咗座位表將啲單座位合埋做連位

好心D PR 真係收收皮啦, 成班D 宣傳仲停留係廿年咁, 周街賣廣告、上TVB宣傳.....睇到都覺得肉酸。或者換個角度諗, 佢地PR 已經同美心太子女一樣,放棄哂年青人, 用最傳統方法去宣傳比中年果班人聽

好心D PR 真係收收皮啦, 成班D 宣傳仲停留係廿年咁, 周街賣廣告、上TVB宣傳.....睇到都覺得肉酸。或者換 ...
Kyle_ 發表於 2020-11-18 11:55

其實睇得佢的都係30幾以上, 點會有年青人睇佢30以上的個個返工照顧家庭,邊有咁多時間上網
最直接就係晚晚TVB同埋返工坐車見到的野
反而覺得佢地今次做得正確
同當年基仔狂上TVB 模式一樣

佢都唔係當紅年青人的一線

TARGET係上左年紀有經濟能力個班

流行經典有冇得唱自己歌?佢上台慶唱medley不過唔知係咪無雙嫁給愛情呢啲lol ...
Serendipity 發表於 2020-11-18 11:11

佢上得一定成集都係佢LA, 好像GIGI, 基仔,JOEY
反而諗,係未因為優先比左MY CLUB做,所以佢要上CILL CLUB,唔上得50年

支持上chill club...修音功夫一流

支持上chill club...修音功夫一流
on07111 發表於 2020-11-18 12:32

通常d歌手上chill club唱歌把聲都好似AI
會唔會嚇走美嬋班街客

其實睇得佢的都係30幾以上, 點會有年青人睇佢30以上的個個返工照顧家庭,邊有咁多時間上網
最直接就係晚晚 ...
gordon0807 發表於 2020-11-18 12:06

我都覺得佢目標觀眾年紀唔係咁細,其實燈箱廣告係適合,我真係有朋友完全唔知佢賣緊飛
至於上無線,本身問題不大只係佢處境尷尬,好容易又被人造文章,不過咁倉促上台慶其實宣傳都唔太足,唔上50年會唔會因為而家收視不復往年?

好心D PR 真係收收皮啦, 成班D 宣傳仲停留係廿年咁, 周街賣廣告、上TVB宣傳.....睇到都覺得肉酸。或者換 ...
Kyle_ 發表於 2020-11-18 11:55

真係好老土仲用緊舊方法
嬋自己揀自己老公做經理人
但點知對方咁廢
瀨得邊個
一字記之曰,貪

賣少少廣告就話老土? 咁大賣地鐵廣告果位仲老土浪費金錢啦,人瑞target又唔係年青人,上tvb絕對正確

24號980都少量了
31號980最後3張單丁
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

14-Nov15-Nov19-Nov
特別日子場次價位公售情況段+最前行段+最前行段+最前行
首場23-Dec980少量   
 680大量66-3063-2847-28
  380 少量   
平安夜24-Dec980少量   
 680大量45-2865-2874-28
  380少量   
聖誕夜25-Dec980大量   
 680大量51-2367-2967-29
  380少量   
BOXING DAY26-Dec980少量大量大量少量
 680大量44-2853-2876-28
  380少量   
除夕31-Dec980少量   
 680少量48-3040-3160-30
  380售罄   
元旦01-Jan980少量   
 680大量48-2453-2867-30
  380少量   

680 價位計- Boxing day $980 由大量變少量
- 元旦一月一日開始去到飛 24行 -> 30 行
- 除夕 31行 -> 30 行
- 其他變動不大
- 預計 19 號晚亮相 TVB 台慶會帶動一班 師奶入去一齊唱少女的祈禱

賣少少廣告就話老土? 咁大賣地鐵廣告果位仲老土浪費金錢啦,人瑞target又唔係年青人,上tvb絕對正確 ...
sexykaren 發表於 2020-11-18 23:26

既然target又唔係年青人 又何會拍youtube做youtuber
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

既然target又唔係年青人 又何會拍youtube做youtuber
cathay1996 發表於 2020-11-19 01:21

吓?你以為只有年青人先睇youtube?? 乜嘢年代?

680 價位計- Boxing day $980 由大量變少量
- 元旦一月一日開始去到飛 24行 -> 30 行
- 除夕 31行 -> 30  ...
hissorhk 發表於 2020-11-19 01:21

980 五場少量 380 六場都少量/full,仲有一個月多啲暫時去飛都可以接受,但如果佢想加2/1就唔知了   
不過我見佢剩返380啲位喺座位表上真係原本封咗唔俾坐的,唔知點解而家又會有得賣。

唔知聽日medley佢係咪會唱楊千嬅+烈女

target有經濟能力班人 不過啲飛散成咁
睇黎香港有經濟能力既人都所剩無幾
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

target有經濟能力班人 不過啲飛散成咁
睇黎香港有經濟能力既人都所剩無幾 ...
JasOh103 發表於 2020-11-19 02:12

都唔知有啲人真蠢定假蠢

有買過飛嘅人都應該知道
urbtix喺開售第一日之後基本都會成為condom
所謂嘅賣飛
到最後都只會逐啲逐啲咁回收返內部然後靠黃牛散飛

唔會真係有(好多)街客會過咗開售第一日之後
走去urbtix用原價去買一個全世界都知一定會跌價嘅演唱會啩?如果有,咁香港有經濟能力嘅人真係好多
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

980 五場少量 380 六場都少量/full,仲有一個月多啲暫時去飛都可以接受,但如果佢想加2/1就唔知了 {:1_1 ...
Serendipity 發表於 2020-11-19 01:48

應該都係唱嫁給愛情

吓?你以為只有年青人先睇youtube?? 乜嘢年代?
Serendipity 發表於 2020-11-19 01:33

youtube原來只有年青人睇?我真落後

應該都係唱嫁給愛情
Beartime 發表於 2020-11-19 07:14

純粹攪GAPMEDLEY : 讓我飛,美味情緣,有過去的女人, 無雙,嫁給愛情

MEDLEY, 愛人, 再見二丁見, 野孩子, 可惜我是水瓶座, 少女的祈禱 , 小城大事, 烈女

希望今晚會唱 ready or not / 色惑 / 開大 / 啦啦誇啦啦 / 你幸福嗎
另外播出歷年演唱「我幾乎奉勸你離h」同「無論瘀~~~甚麼角落」既現場集錦

希望今晚會唱 ready or not / 色惑 / 開大 / 啦啦誇啦啦 / 你幸福嗎
另外播出歷年演唱「我幾乎奉勸你離h」 ...
bagfgfcde 發表於 2020-11-19 18:47

期待唱早兒系列
「早兒輸了不怕不怕不怕不怕」
「原來早兒錯過了沒法再追」
「早兒 記不起自己 有否憎恨你」
「情話若果一早兒說完」

少女的祈禱唱到咁差Medley:少女的祈禱/飛女正傳/假如讓我說下去

簽名被屏蔽

嘩,真係唱得好X難聽呀!
救命,好難想像會有人聽完佢唱歌之後會買飛囉唔該 ...
Hanson 發表於 2020-11-19 22:17

verse緊張姐唱唱下都穩返啲既爆煙花嗰下嚇親走音姐

笑死了 上完去唱還衰

想買演唱會飛了
乾一罐冰汽水

千嬋做乜翻唱明荃首歌?
DM多仔多到覆唔哂

點解班春卷fans咁留意
仲走去睇cctvb

呢幾首歌唱咗無數次都可以難聽到咁
其實佢想點呀?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

見到楊千嬅係無線台慶唱歌谷銷量,有D心酸。

見到楊千嬅係無線台慶唱歌谷銷量,有D心酸。
xteve 發表於 2020-11-19 22:50

多謝丁子高

一於CCTVB開個節目比千千唱晒經典歌
再將我相信的如煙火般綻放

多謝丁子高
jason567 發表於 2020-11-19 22:54

其實丁子高有幾無能,先會安排已經滯銷的人去全港最多人討厭的電視台,最不受歡迎的台慶
Make it simple.

末至於話好差, 但係唱左25年都係咁的水平, 同埋都開始見老態, 越黎越似汪阿姐

末至於話好差, 但係唱左25年都係咁的水平, 同埋都開始見老態, 越黎越似汪阿姐 ...
hohoho 發表於 2020-11-20 03:27

美千一向都好崇拜汪阿姐
其實我冇睇台慶,邊度有得睇返佢唱歌段片?

美千一向都好崇拜汪阿姐  
其實我冇睇台慶,邊度有得睇返佢唱歌段片? ...
Serendipity 發表於 2020-11-20 03:37

youtube有, d留言仲精彩

youtube有, d留言仲精彩
hohoho 發表於 2020-11-20 03:42

剛睇到了,預咗
講真係開頭少女的祈禱唱得麻麻,好似未開聲咁,之後兩隻冇乜問題,尤其自飛女chorus要用氣唱開始都好正常。不過呢啲歌佢唱過無數次,呢次感覺少咗啲感情。
有趣嘅係佢揀呢三首都係林夕,但佢次次都咁隱晦,以而家啲觀眾嘅智慧應該唔會明

剛睇到了,預咗
講真係開頭少女的祈禱唱得麻麻,好似未開聲咁,之後兩隻冇乜問題,尤其自飛 ...
Serendipity 發表於 2020-11-20 03:51

你咁高智慧不如幫佢解釋吓佢有咩隱晦???

喺香港廣為人知嘅歌
全部都係出自林夕嘅手筆

莫非佢會唱「野孩子」???

剛睇到了,預咗
講真係開頭少女的祈禱唱得麻麻,好似未開聲咁,之後兩隻冇乜問題,尤其自飛 ...
Serendipity 發表於 2020-11-20 03:51

揀呢3首同咁排實有原因ge, 可能講自己由少女---飛女---到而家希望人地讓我說下去
不過而家做咩都好難洗底, 做完個show收埋自己一排好過

少女的祈禱唱到咁差Medley:少女的祈禱/飛女正傳/假如讓我說下去
stephybest 發表於 2020-11-19 22:13

我千好叻,唱返千嬅盛放時期的歌

千千粉成日拎住林夕打飛滋
一陣開返關比人煲大咗,啲大陸人以為佢係港獨分子,
連最後個條水路都無埋點算好