返回列表 發帖
話係新生代偶像喎
Jacz 發表於 2020-10-30 15:34

我估係AGA
千萬唔好係MIRROR
但佢用左THE CLUB做優先
可能要用VIU的人

而家聽番金牌三碟,電光幻影呢張我最鐘意明日之歌,single係風采依然,unlimited裡面最愛水月鏡花。 ...
Gary 發表於 2020-10-30 14:25

呢三隻碟啲詞太好,連 詭異 呢啲快歌都填到絕一絕,好難揀

原來我自動FILTER 左LADIES & GENTLEMEN
快劍俠 發表於 2020-10-30 15:26

呢個演唱會係史上最垃圾,除咗氣氛好,一無是處

AIA 又贊助返
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Jacz 發表於 2020-10-30 15:47

張poster都影得好樣衰。不過唱冰點時喊得好犀利,應該係諗起番之前d經歷,作為觀眾睇到幾有共鳴。

張poster都影得好樣衰。不過唱冰點時喊得好犀利,應該係諗起番之前d經歷,作為觀眾睇到幾有共鳴。 ...
Gary 發表於 2020-10-30 16:12

poster, 衫,舞台,rundown... 總之成個production都好垃圾
但氣氛堅係好,同埋有Ellen

嗰次冰點touching嘅程度同321Go 數你有得揮,訓係度喊住唱

所以優先訂票買曬未?

04年開年大典尾場做過了
要請都唔好再請EASON,EDMOND就得
gordon0807 發表於 2020-10-30 14:17

新生代似aga合唱天橋,千其唔好又古天樂
兩大天后加持天后迦真係要坐火箭上位

poster, 衫,舞台,rundown... 總之成個production都好垃圾
但氣氛堅係好,同埋有Ellen

嗰次冰點touchin ...
Jacz 發表於 2020-10-30 16:14

MUSIC DIRECTOR MARK LUI??D 編曲真係垃圾到喊

Jacz 發表於 2020-10-30 15:47

我都覺得係咁多個最差,超高key菊花台同跳Nobody都係攞命之作,仲有當時唱片舖成日播嘅升key飛女正傳合唱版都好驚嚇。

兩大天后加持天后迦真係要坐火箭上位 ...
sexykaren 發表於 2020-10-30 16:38

唔知點解丁生丁太都同Aga好似好friend
我估可能新碟又有Aga嘅歌

唔知點解丁生丁太都同Aga好似好friend
我估可能新碟又有Aga嘅歌
Serendipity 發表於 2020-10-30 17:39

有才華talent的人當然多人想識,丁生連aga都睇中?

話係新生代偶像喎
Jacz 發表於 2020-10-30 15:34

幸, 佛, 允, 謙, 巧, 蔓, 鏡, 安, 釗, 迦, 斤欠......

MUSIC DIRECTOR MARK LUI??D 編曲真係垃圾到喊
快劍俠 發表於 2020-10-30 17:11

係Gaybird...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

歌迷會發咗信息,可惜人不在香港,可能無得睇

所以優先訂票買曬未?
caijinglong 發表於 2020-10-30 16:21

好似沒人報道啊.......應該係仲有好多票.  ererer

明明903係指定電台,但新歌居然播都唔播⋯

明明903係指定電台,但新歌居然播都唔播⋯
Serendipity 發表於 2020-10-31 14:18

佢而家都冇唱片公司支持,唔播都意料之中。相比之下Eason真係派乜都熱播。

佢而家都冇唱片公司支持,唔播都意料之中。相比之下Eason真係派乜都熱播。 ...
Gary 發表於 2020-10-31 14:21

又唔可以話完全冇,寰亞都會做發行,好似Sammi咁,不過唔係做埋經理人自然唔係點理,連寰亞YouTube都冇佢嘅片單

佢而家都冇唱片公司支持,唔播都意料之中。相比之下Eason真係派乜都熱播。 ...
Gary 發表於 2020-10-31 14:21

Eason新歌第二個星期派台已經第一位
「微笑之中 接受還未有 答案。」

幸, 佛, 允, 謙, 巧, 蔓, 鏡, 安, 釗, 迦, 斤欠......
wchild 發表於 2020-10-30 19:19

Serrini

係咪4面台?上次321高個台唔知做乜

兩大天后加持天后迦真係要坐火箭上位 ...
sexykaren 發表於 2020-10-30 16:38

請鄭中基啦不如
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

係咪4面台?上次321高個台唔知做乜
let'sbegin 發表於 2020-11-3 15:36

高個台只的士司機個時先用到,正面睇就似睇緊走馬燈影畫戲後面的高台就WONDER WOMAN個PART打交用

我想佢ALL ABOUT LOVE簡簡單單就夠
其實ALL ABOUT LOVE個RUNDOWN都好順,唔會一PART PART分開哂

我都覺得係咁多個最差,超高key菊花台同跳Nobody都係攞命之作,仲有當時唱片舖成日播嘅升key飛女正傳合 ...
Serendipity 發表於 2020-10-30 17:36

但現場氣氛反而個時係咁多年咁多次以來最好小調個PART根本可以用悲歌之王
DANCE個PART仲有堆華星,新藝寶快歌可以用, 轉家有幾米都仲好
幸福摩天輪就應該用MR

每PART的CONECPT唔係問題, 因為當做婚前PARTY
但嬲係佢明明好多自己歌可以用,MATCH主題, 但就去唱人地的歌

唯一會回味未華星歌PART
有誠意的編同排

高個台只的士司機個時先用到,正面睇就似睇緊走馬燈影畫戲後面的高台就WONDER WOMAN個PART打交用

我 ...
gordon0807 發表於 2020-11-4 09:22

但ALL ABOUT LOVE D 衫同個頭都係奇醜

快劍俠 發表於 2020-11-4 10:18

頭係但衫叫幾好
唱化個PART帶埋首飾好GRAND
LOVE STORY個PART好青春
無萬紫千紅咁驚嚇

係個頭同其中兩件衫唔靚姐

係個頭同其中兩件衫唔靚姐
joshua 發表於 2020-11-4 15:57

可能個頭梳到朱咪咪咁影響埋件衫GE 觀感

《AIA 呈獻 MY Gratitude 25 楊千嬅演唱會2020》
香港體育館(紅館)
23-26, 31/12/2020及1/1/2021
$980, $680, $380

共6場,約 17 000 張門票於11月5日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售。顧客可同時透過以下途徑購票
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

希望唔好塞車
想買 31/12 1/1

咁黑嘅...
肥婆馬上收皮

笑到我呢....

黑色區域係咪留畀丁生班芝麻二世祖friends?!

人瑞可能要練好堆歌

如果唔係,唔夠氣要遞支咪全場大合唱嘅時候

班煲冬瓜二世祖鴉雀無聲就瘀爆

笑到我呢....

人瑞可能要練好堆歌

如果唔係,唔夠氣要遞 ...
fancycar 發表於 2020-11-4 21:31

下,佢唔遞咪ga wor

笑到我呢....

人瑞可能要練好堆歌

咁我對千有信心,點都唔駛好似某不知名三線女歌手咁,加開紅館演唱會到兩場後,再用黑布擋哂賣唔到的位置
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

阻住 發表於 2020-11-4 19:19

估唔到內部都hold咁多

估唔到內部都hold咁多
Serendipity 發表於 2020-11-5 00:55

有AIA,好難唔hold

笑到我呢....

人瑞可能要練好堆歌

瑞瑞從來唔會隊咪俾觀眾唱

AAL啲衫唔差㗎,有啲仲好型 (好多手嗰件)
唔似321Go咁,係咁換衫,但好多都太相似又冇LB咁grand咁法國女人feel,反而令人留唔下印象

但現場氣氛反而個時係咁多年咁多次以來最好小調個PART根本可以用悲歌之王
DANCE個PART仲有堆華星,新藝 ...
gordon0807 發表於 2020-11-4 09:27

勁嬲,竟然唱咗5首人哋嘅歌,菊花台呢啲咁娘嘅歌都唔知唱嚟做乜
要小調自己都有悲歌之王,集體回憶喇

L&G個producer好似係陳台證

想睇, 但D FD 全部黎唔到HK.
有冇人可以陪我睇 lol

用咗一分鐘就入到去
Infinity & Eternity

用咗一分鐘就入到去
pooh1460 發表於 2020-11-5 10:04

未試過咁易買

Yeah bought 23,26,31
肥婆馬上收皮

唔知加唔加到場呢

想睇, 但D FD 全部黎唔到HK.
有冇人可以陪我睇 lol
快劍俠 發表於 2020-11-5 08:57

CM呢度唔係好多人陪你睇咩?
疫情原因,過唔到HK,到時聽下你地分享下現場。
good show!

我想問我買一張飛應該唔會比佢assign 人坐我格黎ga 何? LOL

仲有86%飛....
肥婆馬上收皮

未試過咁易買
艾石仔 發表於 2020-11-5 10:05

仲有咩騷開 keep住咁易買plz