返回列表 發帖
對隻碟印象只係前中後加隻快歌
其餘全部慢歌,扮無咁悶
LoveMirkay520 發表於 2020-10-29 23:39

2008年所有當紅女歌手嘅音樂都好高質
包括祖祖,美之,Fiona,Kay,Hocc...連Kelly隻Kellylicious都回勇
反而千千... 唔知係度做緊乜 ,無心戀戰,掛住拍拖

但係好變態我發覺我仲記得I過d歌詞
electric 發表於 2020-10-30 00:06

點解當年會收隻國語歌入碟,九唔搭八

回復 296# electric

香港誇啦啦只此一家。
舞來舞去 不日內開始錄音。

但係好變態我發覺我仲記得I過d歌詞
electric 發表於 2020-10-30 00:06

昨晚專登播隻WONDER MIRIAM,又唔係咁差
K歌得呢又未去到JANICE SERVING YOU個隻咁悶
反而最多人讚的火烏我聽過2,3次ONLY

點解當年會收隻國語歌入碟,九唔搭八
Jacz 發表於 2020-10-30 00:12

最恐怖係隻歌放起中間次次都要飛歌

aussie2013 發表於 2020-10-30 09:29

係,點解唔當係bonus track收錄

aussie2013 發表於 2020-10-30 09:29

I過 同 你幸福嗎 係同一作用,俾大家skip lol

禁左成個鐘都唔得, 有無人買到

買左31/12 2張$380..而家超順wo..

禁左成個鐘都唔得, 有無人買到
gordon0807 發表於 2020-10-30 10:23

好多人買咗喎

而家仲買到31/12 wo..今次會唔會真係無人睇...

好多人買咗喎
Jacz 發表於 2020-10-30 10:29

我ADD左之後一禁左好多次都係SOLD OUT

我ADD左之後一禁左好多次都係SOLD OUT
gordon0807 發表於 2020-10-30 10:43

你買邊日??

你買邊日??
Jacz 發表於 2020-10-30 10:46

試緊24,25,26 $980禁完, 顯示ADDED
但SHOPPING CART都係空的

gordon0807 發表於 2020-10-30 10:48

登入咗未㗎?

gordon0807 發表於 2020-10-30 10:48

你應該未登入同埋連結The Club account

買唔到31...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

買唔到31...
fifty1205 發表於 2020-10-30 11:07

無咩??幾錢飛?

無咩??幾錢飛?
honam0408 發表於 2020-10-30 11:09

啱啱㩒 24/25/26/31/1 全部都add to chart然後話sold out
肥婆馬上收皮

啱啱㩒 24/25/26/31/1 全部都add to chart然後話sold out
fifty1205 發表於 2020-10-30 11:15

31 980無哂680仲有啵
同我選24號980都仲有

你應該未登入同埋連結The Club account
honam0408 發表於 2020-10-30 10:53

好複雜終於成功24號 2張$980

而家仲買到31/12 wo..今次會唔會真係無人睇...
honam0408 發表於 2020-10-30 10:39

無街外客仲好可以ALL ABOUT LOVE
FANS自HIGH

ALL ABOUT LOVE真係好高質
可以搵返朱JOEY 排RUNDOWN就好LU

31 980無哂680仲有啵
同我選24號980都仲有
wewa1001 發表於 2020-10-30 11:18

31 680未顯示sold out 但加唔到chart
肥婆馬上收皮

回復 323# gordon0807

排呢排去...都係得個埋歌.....真心悶

買唔到
Sold out

買唔到
Sold out
jason567 發表於 2020-10-30 12:45

邊場?   
等公售或歌迷會啦

今次有嘉賓,好似話其中一場幾有驚喜,未做過千千嘉賓

劉華肯做嘉賓未?

昨晚專登播隻WONDER MIRIAM,又唔係咁差
K歌得呢又未去到JANICE SERVING YOU個隻咁悶
反而最多人讚的火烏 ...
gordon0807 發表於 2020-10-30 09:06

wonder miriam先係最好,除了禾i過

Jacz 發表於 2020-10-30 13:02

估係gigi

我仲以為用the club優先訂票會易買d
點知都係買唔到

正向宣傳好差
今日優先發售
Ig post都唔出
只出story

Jacz 發表於 2020-10-30 13:02

習習?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

D祖粉真係好勤力mon post

習習?
cathay1996 發表於 2020-10-30 14:01

係邀請容祖祖同譚校長合唱

劉華肯做嘉賓未?
sexykaren 發表於 2020-10-30 13:18

04年開年大典尾場做過了
要請都唔好再請EASON,EDMOND就得

回復  gordon0807

排呢排去...都係得個埋歌.....真心悶
TOBY6101 發表於 2020-10-30 12:13

ALL ABOUT LOVE 第二PART小城大事到稀客個PART其實好驚喜

Single真係好高質唔知係咪知碟啲歌太side,
同埋初時聽唔係咁easy listening,
隻碟反而唔會咁易聽厭
幾 ...
Jacz 發表於 2020-10-29 13:01

而家聽番金牌三碟,電光幻影呢張我最鐘意明日之歌,single係風采依然,unlimited裡面最愛水月鏡花。

04年開年大典尾場做過了
要請都唔好再請EASON,EDMOND就得
gordon0807 發表於 2020-10-30 14:17

唔系話今次演唱會會特別d,似係一個故事咁,如果請佐嘉賓,會不會破壞完整性~~

我仲以為用the club優先訂票會易買d
點知都係買唔到
jason567 發表於 2020-10-30 13:45

下 好易買啵今朝 我買到12點都仲買到

買到31兩張 $980

而家聽番金牌三碟,電光幻影呢張我最鐘意明日之歌,single係風采依然,unlimited裡面最愛水月鏡花。 ...
Gary 發表於 2020-10-30 14:25

呢3隻係佢的高鋒但真係感情上最失敗的怨婦時期
其實呢期的歌都好毒
電光幻影 - 煉金術
single - SINGLE,
Unlimited - 亦舒說

ALL ABOUT LOVE 第二PART小城大事到稀客個PART其實好驚喜
gordon0807 發表於 2020-10-30 14:18

係ALL ABOUT LOVE 當年係好好睇, 又靚聲 ,
   但係佢冇新既HIT SONGS 可以係演唱會 唱      開得太密
   利申 由花樣千嬅演唱會2000 開始入場支持  
    加上佢 轉戰內地既食相  太核特,,, 今年決定放棄了

但係佢冇新既HIT SONGS 可以係演唱會 唱      開得太 ...
TOBY6101 發表於 2020-10-30 14:40

佢永遠最好睇既演唱會係佢人氣冇咁高果陣   all about love 、let begin

最新果次321go 我真係唔識欣賞(但係搶飛最勁)

但係佢冇新既HIT SONGS 可以係演唱會 唱      開得太 ...
TOBY6101 發表於 2020-10-30 14:40

嫁給愛情

係咪分時段放飛 啱啱買到
肥婆馬上收皮

原來我自動FILTER 左LADIES & GENTLEMEN

唔系話今次演唱會會特別d,似係一個故事咁,如果請佐嘉賓,會不會破壞完整性~~ ...
Gary 發表於 2020-10-30 14:26

可以好似LB咁將嘉賓擺係encore

估係gigi
jason567 發表於 2020-10-30 13:42

話係新生代偶像喎

gordon0807 發表於 2020-10-30 14:18

AAL最驚喜係個opening, 又震撼又高格調