返回列表 發帖
未試過咁易買
艾石仔 發表於 2020-11-5 10:05

多謝丁生既公關技巧

已經分唔清係人瑞人氣下滑,定香港人仲未適應搶演唱會飛既習慣...

笑死
大把飛賣唔出 慘慘

佢真係以為香港人係弱智
奶共奶到咁仲敢返黎呃錢
收皮啦

已經分唔清係人瑞人氣下滑,定香港人仲未適應搶演唱會飛既習慣...
let'sbegin 發表於 2020-11-5 13:00

你還沒接受現實?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

仲有86%飛....
fifty1205 發表於 2020-11-5 11:19

咩網賣飛? 想去觀摩吓

let'sbegin 發表於 2020-11-5 13:00

Supply 大過demand 咪無人搶囉
寫包單要演唱會搶飛嘅咩

大陸同移咗民既人因為疫情過唔到黎
唔賣得都唔出奇喇!
始終佢係香港既支持者所剩無幾

你還沒接受現實?
cathay1996 發表於 2020-11-5 13:27

接受ed 不過照睇 當佢最後演唱會

想睇可以等跳樓飛
980跳樓到380,可能會買

大陸同移咗民既人因為疫情過唔到黎
唔賣得都唔出奇喇!
始終佢係香港既支持者所剩無幾 ...
bagfgfcde 發表於 2020-11-5 13:31

真 上次321高真係有好多fans特登飛嚟香港睇 而加得返本地fans 睇嚟千瑞高估咗自己香港fans既數量

多謝丁生既公關技巧
jason567 發表於 2020-11-5 12:41

2017年嗰時話驚以後再開越來越難買,而家唔使擔心了  

真 上次321高真係有好多fans特登飛嚟香港睇 而加得返本地fans 睇嚟千瑞高估咗自己香港fans既數量 ...
let'sbegin 發表於 2020-11-5 13:35

咁本地fans都係上年先急劇下降,佢訂場時都預計唔到   
Btw邊度顯示佢剩低票數比例?今朝睇都唔發現

咁嘅銷情會唔會搞到華星三寶齊上齊落 一齊開唔到

咁本地fans都係上年先急劇下降,佢訂場時都預計唔到   
Btw邊度顯示佢剩低票數比例?今朝睇都唔發現 ...
Serendipity 發表於 2020-11-5 13:38
大把fans話唔care佢奶共架

剛買左680尾場23行

無哂街客,FANS自HIGH,
去返ALL ABOUT LOVE時代
都係好事

上次321 GO廣告商HOLD 7成,
有黃牛比內地
基本上每場得半成係比香港人

同今次ALL IN 香港人, 好難比
要比較自己,同埋半年開大 OR ALL ABOUT LOVE來比會好的
如果學友, 華仔, SAMMI今年咁的環境開, 都唔一定過10場

剛買左680尾場23行

無哂街客,FANS自HIGH,
去返ALL ABOUT LOVE時代
都係好事
gordon0807 發表於 2020-11-5 14:03

某程度上同意
感覺佢今次好似想低調搞咗個show就算,連記招都冇開?街客都未必知佢賣飛
同埋佢放埋啲黑色位出嚟賣,啲行數次次睇都唔同

有黃牛比內地

要比 ...
gordon0807 發表於 2020-11-5 14:20

經濟同疫情已好大影響,佢都應該有心理準備,感覺佢照開純粹唔想蝕場租

經濟同疫情已好大影響,佢都應該有心理準備,感覺佢照開純粹唔想蝕場租 ...
Serendipity 發表於 2020-11-5 14:24

佢應該真係預左係最後機會同FANS自HIGH咩都唔攪, 慳得就慳
明周訪問都聽得出佢知自己無左一大批FANS
但經過完個訪問之後,令我更愛佢

我覺得會好似11年GIGI個香港G夜咁
坐得70%,但全部人勁HIGH

開完之後專心返內地搵$養家供仔   

希望rundown可以有多啲side track
想聽《真愛開玩笑》

希望rundown可以有多啲side track
想聽《真愛開玩笑》
stephybest 發表於 2020-11-5 15:09

想要友誼小姐,最後今天

佢應該真係預左係最後機會同FANS自HIGH咩都唔攪, 慳得就慳
明周訪問都聽得出佢知自己無左一大批FANS
但經 ...
gordon0807 發表於 2020-11-5 14:41

我又覺得唔會得7成咁少
我都係,聽完佢啲訪問後感覺好咗,佢態度其實都冇乜變,同埋佢好清楚自己處境

不過903指定電台又唔撐,997一定唔會上佢呢首歌,佢今次應該都幾flop,或者要快快出第二plug了

想聽亦舒說, 冬天的故事, 向左走向右走

有黃牛比內地

要比 ...
gordon0807 發表於 2020-11-5 14:20

張學友應該無問題
填海華就算啦
Sammi好難講

我又覺得唔會得7成咁少
我都係,聽完佢啲訪問後感覺好咗,佢態度其實都冇乜變,同埋佢好清楚自己處境

不 ...
Serendipity 發表於 2020-11-5 15:52

佢個人一直都無變過, 生左仔之後個人係更成熟唔再係單單當年港女咁自己想點就點, 大體左好多
同埋好知道自己係點, 應該要點做, 點樣令自己心境好的
真真正正做到原來過得很快樂
更值得我去學習佢的性格

張學友應該無問題
填海華就算啦
Sammi好難講
Ki 發表於 2020-11-5 16:45

學友就難講,個次睇CLASSIC TOUR, 7成坐左內地人

華仔18年個時, 就算填海完之後, 都仲係好多香港人搶,
上次補場都仲係搶得好顛

SAMMI一定係變返04年SAMMI VS SAMMI個時咁

唔想佢唱黎唱去都係果d
希望佢用心諗諗果個rundown
佢有好多好聽既sidetrack
唔好俾丁子高左右大局(佢實係只擺晒所有hit song)

咁嘅銷情會唔會搞到華星三寶齊上齊落 一齊開唔到
賴爽 發表於 2020-11-5 13:39

咁佢要祈禱疫情再爆發
先有藉口取消
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

學友就難講,個次睇CLASSIC TOUR, 7成坐左內地人

華仔18年個時, 就算填海完之後, 都仲係好多香港人搶 ...
gordon0807 發表於 2020-11-5 16:50

反而唔覺得會變返Sammi VS Sammi嗰陣咁,當年嘅成績明顯flop,但而家都keep住好
同埋其實如果應用而家疫情控制人數,所有場次夾埋都係得1萬幾張,好難唔爆,因為Sammi演唱會不嬲都算少大陸人去睇
相反Joey就有機會少人搶,因為Pretty Crazy咁多飛都用咗好耐時間先至賣得晒,相反followmi多飛過佢都賣快過佢
同埋如果根據數據睇應該都會好過千嬅,因為Sammi新歌流量都多一倍,fanbase都應該多好多

頭先上城網禁左幾下
發現980 680已經有黑色位置內部飛流返出嚟賣 仲要位置都唔錯
睇嚟內部反應都差得好緊要
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

同2015個次甘容易買

痴線 真係賣得好差

等睇king jer出post
乾一罐冰汽水

賣得差就預左

好似仲有好多飛...
如果有人想我陪佢睇可以pm mi

坐380就俾返我380 如此類推
握手位要送多我一支搓手液
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

真係有咁耐風流 ....

公售係一件好事,到時候真係取消個show,然後主辦單位收埋d購票手續費夠俾租金喇

其實賣得唔好會唔會係因為芊芊冧莊跨年(姐係對上一個跨年單位都係幾年前嘅321)
所以香港人覺得無新鮮感先唔搶飛

佢今鋪都 flop 得好勁

首新歌 kkbox 日榜都可以輸俾無人識既葉巧琳
演唱會賣飛 而家除開一場都應該無一千人買飛
鐵粉仲要應該買唔止一場
明明今年個個香港人都無得去旅行 留哂係香港 大好檔期

演唱會賣飛 而家除開一場都應該無一千 ...
-Prince- 發表於 2020-11-5 23:20

真心 佢應該真係無架啦
佢應該發夢都冇諗過自己既25 週年會係咁既光景 ...

演唱會賣飛 而家除開一場都應該無一千 ...
-Prince- 發表於 2020-11-5 23:20

估唔到咁差 舊年2場澳門站仲有好多香港人搶飛...
多謝丁生 將MY 25一鋪清袋
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

痴線 真係賣得好差

等睇king jer出post
kio0909 發表於 2020-11-5 21:10

傻豬猪
King Jer 做咩要幫佢宣傳

新歌唔hit, 老本聽到厭,形象又跌哂,而且冇海外fans黎睇,所以買得唔好正常

好似仲有好多飛...
如果有人想我陪佢睇可以pm mi

坐380就俾返我380 如此類推
握手位要送多我一支搓 ...
JasOh103 發表於 2020-11-5 22:42

我收平少少 收張飛原價減100蚊就ok
我送埋搓手液
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

頭先上城網禁左幾下
發現980 680已經有黑色位置內部飛流返出嚟賣 仲要位置都唔錯
睇嚟內部反應都差得好緊要 ...
John 發表於 2020-11-5 17:38

啲保險客都喺晒大陸,AIA啲agent都唔使攞咁多飛

有嘉賓list流出嗎?
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

有嘉賓list流出嗎?
on07111 發表於 2020-11-6 00:29

好似不請嘉賓 香港01咁講!

搞得太密 兩年前先開完
而家得 31 號 兩個價位得返少量
平安 聖誕 20210101 場 都仲有好多位
加場都始乎好大風險 回唔到本 咁捐咩歌酬 ? (都係佢同佢老公 DEAL)
經濟差就應該唔關事 香港人少0左旅行 冇咩大型娛樂

啲保險客都喺晒大陸,AIA啲agent都唔使攞咁多飛
Serendipity 發表於 2020-11-6 00:24

其實有個情況1 月 1 日有健康鹿
大陸 FANS 衝過0黎香港睇
到時就可以瘋狂加場
我相信千千係屬於好運既人 (唔知畀子宮吸晒未?)

其實有個情況1 月 1 日有健康鹿
大陸 FANS 衝過0黎香港睇
到時就可以瘋狂加場
我相信千千係屬於好運既人 ...
hissorhk 發表於 2020-11-6 00:33

如果咁講可能早過1月1,777都唔會等咁耐

有嘉賓list流出嗎?
on07111 發表於 2020-11-6 00:29

https://www.youtube.com/watch?v=TXGltwsQOc4