返回列表 發帖
對眼p到薛凱琪款
睇錯25場

6場1半人數,其實是3場
cathay1996 發表於 2020-10-21 18:47

3場天后多過2場新天后氣勢

幾時開始跨年係一個成就? 定係我理解錯左?
losyes 發表於 2020-10-27 08:06

唔知邊個話自己10年內第一個開6次紅館呢自吹自擂?

笑屎了 華粉在ff 自己第一個女歌手開兩次跨年
剩系twins 已經開過2次了 ...
cathay1996 發表於 2020-10-27 03:39

更正係冧莊跨年,非兩次跨年

劉華肯做嘉賓未?

昨晚專登播隻WONDER MIRIAM,又唔係咁差
K歌得呢又未去到JANICE SERVING YOU個隻咁悶
反而最多人讚的火烏 ...
gordon0807 發表於 2020-10-30 09:06

wonder miriam先係最好,除了禾i過

04年開年大典尾場做過了
要請都唔好再請EASON,EDMOND就得
gordon0807 發表於 2020-10-30 14:17

新生代似aga合唱天橋,千其唔好又古天樂
兩大天后加持天后迦真係要坐火箭上位

唔知點解丁生丁太都同Aga好似好friend
我估可能新碟又有Aga嘅歌
Serendipity 發表於 2020-10-30 17:39

有才華talent的人當然多人想識,丁生連aga都睇中?

場場搵eason做嘉賓啦 反正上年eason開唔到
stephybest 發表於 2020-11-6 09:14

叫埋牛華3個一齊開3次跨年

唔知千千演唱會期間會唔會第四波爆發
到時要取消架
Wing1211 發表於 2020-11-12 16:04

有藉口取消真夠運

我覺得傑出青年同最後今天街客都應該會受唔使回水,但楊小姐記得呢啲歌先算
啦啦誇啦啦可以為香港打氣好 ...
Serendipity 發表於 2020-11-14 18:37

啦啦誇啦啦之後到香港我家

警長要誇!
順手唱蓮成一家獨唱版
kenneth 發表於 2020-11-15 15:08

使唔使請警長做嘉賓?

賣少少廣告就話老土? 咁大賣地鐵廣告果位仲老土浪費金錢啦,人瑞target又唔係年青人,上tvb絕對正確

吓?你以為只有年青人先睇youtube?? 乜嘢年代?
Serendipity 發表於 2020-11-19 01:33

youtube原來只有年青人睇?我真落後

有咁差咩
幾鍾意佢返去當年港女失戀唱腔
07年ALL ABOUT LOVE 咁

10.17唱得太穩定的,唔係楊千嬅來 ...
gordon0807 發表於 2020-11-20 08:42

飛女用怨婦腔唱ok
少女用怨婦腔唱想嘔

而家吹曬風話cancel, 有曬下台階俾佢
佢咁多年黎都算幾夠運, 究竟係咪借番黎? ...
hohoho 發表於 2020-11-20 18:51

第4波益左人瑞順道取消又有話題,真係好有運

未開聲者,其實無乜問題

主要下次唔好唱live, 可以咪嘴/墊聲。
或者唱完半首應該休息返5~10分鐘先 ...
on07111 發表於 2020-11-20 21:26

次次tvb show一唱第一粒音就走,頭1分鐘永遠最難聽,去到飛女先正常番d, 高音好拆

一沉百踩,可憐
ericp222 發表於 2020-11-20 21:52

youtube評語一致劣評

千嬅幫台慶製造咁多話題抵讚啦,唔係鬼有人討論台慶
所以對千嬅演唱會有信心......取消

好啦喎谷底天后蝦餃係咪谷底到連人瑞都唔放過?

又有班垃圾提谷底天后kelly

AIA呈獻「 MY GRATITUDE 25 楊千嬅演唱會2020」,由於新冠狀病毒影響下,主辨單位及演唱會團隊一直嚴謹留意 ...
caijinglong 發表於 2020-11-30 20:50

取消就好

第四波疫情肆虐,防疫措施收緊。梁祖堯在FB宣布舞台劇《新聞小花的告白2》被迫腰斬,由12月2日至8日餘下所 ...
caijinglong 發表於 2020-12-1 17:14

祈求林鄭做10分鐘好人,賜我禁制令,去取消個唱

今次唔系野孩子➕小城大事➕水瓶座嘛……
caijinglong 發表於 2020-12-3 12:01

大慈善家,啦啦誇啦啦,香港我家

佢真係超好彩
根本呢個時勢佢就唔應該浦頭
依家可以大條道理取消 俾曬落台階 ...
victor1991415 發表於 2020-12-4 18:02

千千一世夠運,唔使俾人話滯銷同黑布

咁人瑞聽晚仲上上歡樂滿東華
宜家唔洗宣傳囉
btvfans 發表於 2020-12-4 18:10

做慈善就唔好咁功利啦

冧莊跨年唔到 feel sorry for her
大家都要stay safe
JasOh103 發表於 2020-12-4 18:26

好心你啦,最後一個跨年仲係千嬅,你唔俾下年跨年又係千嬅?

下年可能已經冇紅館
世界末日咗
全世界人死哂
hehehaha 發表於 2020-12-4 18:47

連續3年無跨年,千千永遠係最後一位跨年者

其實咁嘅銷情,又無必要取消嘅,觀眾之間距離都應該有1米以上啦
TT进化论 發表於 2020-12-4 18:45

娥姐證明到千嬅演唱會好多人買飛,做不到1米距離

穩嚟搞,根本唔應該開show
阿mark 發表於 2020-12-4 20:21

香港不知行甚麼衰運,3年都開不到跨年
牛華 病
單春 黃
千嬋 舞

我諗太遲轉唔到歌,可能今次係Wyman系列:水瓶座+勇+野孩子  
唔知聽日會唔會順便做個專訪分享取 ...
Serendipity 發表於 2020-12-4 20:43

東華揾到話題歌影視后千嬅製造話題真三生有幸

牛華應該喺個人原因
阿mark 發表於 2020-12-4 23:18

唔係失聲咩?

幾好建議,我想千千試下"一take過現場演唱式錄音"
on07111 發表於 2020-12-5 13:19

千千又唔係第一次開個唱,一向一take過錄音

咁快有重播

千千不接受訪問做得好,最近唔好蒲頭
ericp222 發表於 2020-12-6 14:33

黃絲尤其畸粉最鍾意反嬅

903  15 out
viu 10 out

呢個同佢人生好大關係由愛人開始到正東
因為同中基之間的拖拖拉拉,好多靈感同感情去做左一大批港女失戀歌 ...
gordon0807 發表於 2020-12-7 15:22

好憎d人話千千唔做番金牌3部曲,佢咁鍾意就自己翻loop啦
歌手係人,唔係機器,千千成長左,d人咁鍾意回到過去? 係咪想千千離婚做番怨婦?呢d人真係睬佢有味

2020年12月23日 - 原定於红館舉行一連六場 《MY GRATITUDE 25楊千嬅演唱會2020》,因疫情嚴峻宣布全數取消 ...
風見志郎 發表於 2020-12-23 09:09

係咪返大陸開?