返回列表 發帖
回復 323# gordon0807

排呢排去...都係得個埋歌.....真心悶

ALL ABOUT LOVE 第二PART小城大事到稀客個PART其實好驚喜
gordon0807 發表於 2020-10-30 14:18

係ALL ABOUT LOVE 當年係好好睇, 又靚聲 ,
   但係佢冇新既HIT SONGS 可以係演唱會 唱      開得太密
   利申 由花樣千嬅演唱會2000 開始入場支持  
    加上佢 轉戰內地既食相  太核特,,, 今年決定放棄了

Old news
angelcheng0203 發表於 2020-11-8 22:04

KAY 又UNFOLLOW JUNO
   YY  又UNFOLLOW FAFA

今次開係因為廿五年 延到下年已經唔係嗰個意思
反正宜家坐50%吉幾行唔覺無咁核突
之後變番坐足100%但唔滿仲 ...
178756 發表於 2020-12-2 12:50

楊千嬅-Let's Begin Concert    之後佢出過幾多隻新歌.....
   5年後  KEEP 住想食老本 :(((((((((((    唔好啦........

其實一線食老本開騷有咩問題
係歌庫閒閒地幾百首舊歌 隨機抽30首都開到騷啦 ...
stephybest 發表於 2020-12-3 18:19

問題係幾個演唱會d 歌重重複複........

回復 887# wildchild

火鳥 隻碟好好wow

呢個同佢人生好大關係由愛人開始到正東
因為同中基之間的拖拖拉拉,好多靈感同感情去做左一大批港女失戀歌 ...
gordon0807 發表於 2020-12-7 15:22

其實 歌路 冇咩局唔局限  完全係佢個人選擇。。。。eason 咪又係咁唱。。。sandy lam 咪又係咁唱