返回列表 發帖
其實都幾好, 今次個show的銷量可以反映民意, 賣得好佢就可以繼續做, 賣得差就可以專心番屋企湊仔

如果座位一半, 得3場人數, 以前的她賣飛應該可以秒殺

同埋今次好似無信用卡或者其他sponsor, 我諗應該唔會有好多內部認購

點解無人討論個演唱會有無嘉賓? 會唔會有Eason

Jacz 發表於 2020-10-23 19:57

仲以為無優先訂飛

真係慘, 風光不再, 咁好的檔期都唔賣得

賣飛速度拍得住汪阿姐個show

人地隔離賣曬又加場, 真係一巴巴摑落人瑞到

$680 好災難  
$380 可以準備upgrade上去
bagfgfcde 發表於 2020-11-11 18:59

大部份位的價錢680, 睇黎真係好少街客, 或者大家都等緊跳樓飛

之前380已經全部單座位,今日又全部有返連位,疑似放到75%飛出嚟。

估唔到美千為咗宣傳演唱會上TVB台慶 ...
Serendipity 發表於 2020-11-18 00:07

陰d陰d放飛出黎, 真係替佢地辛苦

末至於話好差, 但係唱左25年都係咁的水平, 同埋都開始見老態, 越黎越似汪阿姐

美千一向都好崇拜汪阿姐  
其實我冇睇台慶,邊度有得睇返佢唱歌段片? ...
Serendipity 發表於 2020-11-20 03:37

youtube有, d留言仲精彩

剛睇到了,預咗
講真係開頭少女的祈禱唱得麻麻,好似未開聲咁,之後兩隻冇乜問題,尤其自飛 ...
Serendipity 發表於 2020-11-20 03:51

揀呢3首同咁排實有原因ge, 可能講自己由少女---飛女---到而家希望人地讓我說下去
不過而家做咩都好難洗底, 做完個show收埋自己一排好過

依家有個下台階俾佢喎 唔知會唔會取消呢
kayzzz 發表於 2020-11-20 14:50

而家吹曬風話cancel, 有曬下台階俾佢
佢咁多年黎都算幾夠運, 究竟係咪借番黎?

取消都有運?
咁不如一開始講唔搞
jason567 發表於 2020-11-20 20:03

佢開頭應該無諗過反應會咁差, 仲留幾日諗住玩加場

如果開唔成都叫做留番些少面子俾自己, 可以怪疫情問題

可能特登想整衰tvb個show呢

#暗黃
powerful 發表於 2020-11-20 21:14

攬炒?

見到美瑞嗰練歌story真係得啖笑
成日講到自己好勤力 但結果又唔係嗰回事 ...
let'sbegin 發表於 2020-11-28 05:28

有無練舞片? 唔知會唔會有色惑dance medley

難得冧莊跨年,唔好取消啦
on07111 發表於 2020-12-1 01:03

我諗佢同阿蛆都係等政府宣佈取消, 到時退番場租算數