返回列表 發帖
想聽明日再會

回復 222# gordon0807

三二一go有人叫佢唱嬅麗緣
    佢話唔好 賣餅咩⋯⋯

所以優先訂票買曬未?

hissorhk 發表於 2020-11-14 10:25

陰功

回復 581# on07111

不認不認還須認07唱過了 其實首歌幾有趣
    比較想聽unlimited d歌

回復 584# Rayhk238

可能未開就已經有工作人員群組

完全同意,我相信佢出得嚟都預咗好多難聽說話
不過照開我覺得純粹係因為冇得退錢,如果係政府唔俾開的話 ...
Serendipity 發表於 2020-11-26 16:34

好想睇Kelly

好耐冇唱花花宇宙 大日子 失憶周末喇
josey 發表於 2020-11-26 21:35

想聽替換

AIA呈獻「 MY GRATITUDE 25 楊千嬅演唱會2020」,由於新冠狀病毒影響下,主辨單位及演唱會團隊一直嚴謹留意疫情進展,一切會以工作人員及公眾的健康安全為大前題,主辨單位會留意及再三評估疫情進展,而作出適當應對措施!

在疫情肆虐下,影響民生作業,演出業界遭受嚴重打擊,主辨單位一直希望協助演出業界恢復工作,令停頓了近一年的演唱會能逐步回復正常,今次
「 MY GRATITUDE 25 楊千嬅演唱會2020」,主要目標是協助「現場演出及製作行業協會」,及本地慈善團體「母親的抉擇」,希望大家能共渡時艱,走出疫症陰霾!無奈因疫情反覆,為保障大家健康安全,主辦單位及演唱會團隊會根據政府的規定作最後決定!

@正向文化娛樂 @楊千嬅  @艺高旗舰Topflagship

第四波疫情肆虐,防疫措施收緊。梁祖堯在FB宣布舞台劇《新聞小花的告白2》被迫腰斬,由12月2日至8日餘下所有演出將會全部取消。除此之外,民政事務局局長徐英偉今日 (1日)上商台《在晴朗的一天出發》節目時,又透露楊千嬅的紅館騷以及汪明荃在香港文化中心舉行《汪明荃與香港中樂團2020》亦隨時被迫取消或延期。

徐英偉在節目中被問及楊千嬅演唱會做到的機會大嗎時,他坦言:「答你唔到住,都要睇個數字,當然唔單止楊千嬅,仲有Liza姐!我都呼籲大家在疫情咁反覆嘅時候,真係大家要守法,要跟返規矩,今次爆發出嚟好明顯係嗰啲唔守規矩嘅人,其實就影響咗成個香港社會嘅運作。今次收得咁緊,係希望數字回落,已經係第三輪,係有機會恢復返之前嘅活動。」

而昨晚(30/11)楊千嬅演唱會主辦單位特高娛樂製作有限公司在FB稱:「無奈因疫情反覆,為保障大家健康安全,主辦單位及演唱會團隊會根據政府的規定作最後決定!」另一方面,新城實體頒獎禮在12月30日舉行實體頒獎禮,隨時被迫取消或延期。

廣告賣晒啦,又係唱medley喎
Serendipity 發表於 2020-12-3 11:35

今次唔系野孩子➕小城大事➕水瓶座嘛……

容祖兒1314之後都推出好多新歌,
但係pretty crazy一樣食老本
風見志郎 發表於 2020-12-3 15:45

仲以为 pretty crazy 有 我好得閒 樂觀。。。點知都冇

回復 817# hinz

如果補期 佢仲開嗎

佢今晚唱得比台慶好100倍