返回列表 發帖
有時覺得佢地真係偏激咗

係咪要個個同佢地立場一樣先得

藝人唔發聲都會係因某啲原因

唔洗下下要批評人 ...
kaman921 發表於 2020-10-21 17:59

佢邊度冇發聲吖
明明上年去咗感受習總嘅溫暖上面講咁多嘢但就係專登ignore呢件事
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 20 冠軍歌:雲浩影 - 慢性分手

《AIA 呈獻 MY Gratitude 25 楊千嬅演唱會2020》
香港體育館(紅館)
23-26, 31/12/2020及1/1/2021
$980, $680, $380

共6場,約 17 000 張門票於11月5日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售。顧客可同時透過以下途徑購票
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

佢係flop,但疫情點都有影響,連達明都未full
Serendipity 發表於 2020-11-7 13:01

達明呢幾年開show都唔爆

target有經濟能力班人 不過啲飛散成咁
睇黎香港有經濟能力既人都所剩無幾 ...
JasOh103 發表於 2020-11-19 02:12

都唔知有啲人真蠢定假蠢

有買過飛嘅人都應該知道
urbtix喺開售第一日之後基本都會成為condom
所謂嘅賣飛
到最後都只會逐啲逐啲咁回收返內部然後靠黃牛散飛

唔會真係有(好多)街客會過咗開售第一日之後
走去urbtix用原價去買一個全世界都知一定會跌價嘅演唱會啩?如果有,咁香港有經濟能力嘅人真係好多

聽講會跳唱nobody同翻唱菊花台,希望Good show
on07111 發表於 2020-12-23 00:36

聽講仲請咗Nancy做嘉賓一齊跳唱!