返回列表 發帖
為什麼不叫如果可磊落做人你會更吸引演唱會
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

影poster嗰陣有呢啲波波
應該仲會有version 2
Jacz 發表於 2020-10-21 15:49

抄gigi 一個演唱會look

留名場場爆再次證明CM/蓮燈越反越紅
nicknicknick 發表於 2020-10-21 18:42

6場1半人數,其實是3場

笑屎了 華粉在ff 自己第一個女歌手開兩次跨年
剩系twins 已經開過2次了

沒title sponsor? 好少可

今次有嘉賓,好似話其中一場幾有驚喜,未做過千千嘉賓
Jacz 發表於 2020-10-30 13:02

習習?

已經分唔清係人瑞人氣下滑,定香港人仲未適應搶演唱會飛既習慣...
let'sbegin 發表於 2020-11-5 13:00

你還沒接受現實?

佢係flop,但疫情點都有影響,連達明都未full
Serendipity 發表於 2020-11-7 13:01

人地杜文澤爆晒咯 华飯又找借口

隔離爆了又加多兩場
這裡……

賣少少廣告就話老土? 咁大賣地鐵廣告果位仲老土浪費金錢啦,人瑞target又唔係年青人,上tvb絕對正確 ...
sexykaren 發表於 2020-11-18 23:26

既然target又唔係年青人 又何會拍youtube做youtuber

希望今晚會唱 ready or not / 色惑 / 開大 / 啦啦誇啦啦 / 你幸福嗎
另外播出歷年演唱「我幾乎奉勸你離h」 ...
bagfgfcde 發表於 2020-11-19 18:47

期待唱早兒系列
「早兒輸了不怕不怕不怕不怕」
「原來早兒錯過了沒法再追」
「早兒 記不起自己 有否憎恨你」
「情話若果一早兒說完」

笑死了 上完去唱還衰

唔好講唱成點
其實上台慶仲唱番果幾隻歌
真係好流行經典50年
點解唔唱下美味情緣、無雙、嫁給愛情、有過去 ...
jason567 發表於 2020-11-26 00:44

應該想吸外街人買票 所以唱大路熱歌咯
但印象中飛女正傳好似好耐沒聽過live