返回列表 發帖
睇黎開心輕鬆下無所謂,成年無得睇演唱會
放下執著成見 佢唔黃影響唔到我堅持落去!

What do you mean
electric 發表於 2020-10-21 22:35

成年幾香港沒演唱會睇,實有香港人想去睇啦,睇過佢演唱會既人都知 佢演唱會唔係咁難睇又感動位
我想睇 係去開心同輕鬆幾個鐘,尋找返以前聽佢歌大回憶同對佢仲有情意結
就算佢唔係黃 無顏色都好,影響唔到我係黃堅持落去!
睇演唱會要分顏色 諗落太辛苦,我應該放底對佢執著佢令到多些同業幕後搭舞台有工開係好事呀,只是唔會好似以前咁樣睇二三場!

你Let's Begin同321Go都唔睇喇
Jacz 發表於 2020-10-21 23:13

我個日有去睇呀 你係咪搞錯左d野呀!上次買唔到飛最終我有睇 最尾幾日搵到張九百蚊黃牛睇321尾場!
個陣仲驚佢唔知隔幾年先再開 第一次開誇年啦,好想買到飛個次再加場十幾分鐘無哂又無識人訂飛只是買黃牛飛睇!!
你係咪對我有太多誤會!!

係你自己講㗎喎
Jacz 發表於 2020-10-21 23:21

我真係有去睇喎,自己幾時講?係群組到講呀!?
Let我個陣睇左有二場啦,其中一場係阿mi做嘉賓睇到好興奮
個陣應該沒上cm ,係321先有上呢個壇傾!

321係真買唔到飛 仲諗著今次睇唔到,之後臨尾場開場前四日係fb搵到飛,有人教我個日去開show幾粒鐘紅館大把人放飛,平少少肯放唔係變廢紙自己最終搵到飛確實放比我唔使呢個方式
果個人價可以接受,係佢朋友真要開工唔想請假睇睇唔到,發現買飛比我個二個真係真粉絲睇得好投入好多歌識唱,用九百蚊坐第十四行 ,睇完仲學人係紅館外睇下仲見唔見到千嬅見一大推人等尾班火車無埋,坐的士返沙田啦”

喜愛不需要分顏色,新show期待小小啦
ericp222 發表於 2020-10-21 23:32

你講得好岩既 佢咩顏色重要咩,係去睇個演唱會加上香港搞成咁樣,比自己開心幾個鐘
我對佢或者太多誤會唔理解佢,做藝人係網絡上唔講唔出聲聲援唔代表心裡唔關心香港係佢個家
我唔應該咁執著或執念 佢都唔會係藍同係撐警已經夠啦!
應該係全新 只有香港先有呢個就唔會有巡迴
睇演唱會真係喜歡又仲想支持佢加當做善事咪睇 ,理得我身邊既人知道左笑我呀”

真係唔覺佢上嘅大陸節目咁厲害令佢可以紅,以為要上我是歌手呢類先可以紅得到
電影我諗寰亞都幫 ...
Serendipity 發表於 2020-10-22 12:45

有應彩兒二公婆佢做嘉賓果個都無睇過??以前拍武十郎有睇過掛 睇過幾集幾好笑!

有嘉賓list流出嗎?
on07111 發表於 2020-11-6 00:29

好似不請嘉賓 香港01咁講!

有嘉賓list流出嗎?
on07111 發表於 2020-11-6 00:29

https://www.youtube.com/watch?v=TXGltwsQOc4