返回列表 發帖
今次睇怕都幾難再推到爆post了
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

咩班底?
有冇丁子高份
721AXA 發表於 2020-10-21 15:09

可能有tttorres上台扮eelsa同跳色惑
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

咁嘅銷情會唔會搞到華星三寶齊上齊落 一齊開唔到
賴爽 發表於 2020-11-5 13:39

咁佢要祈禱疫情再爆發
先有藉口取消

頭先上城網禁左幾下
發現980 680已經有黑色位置內部飛流返出嚟賣 仲要位置都唔錯
睇嚟內部反應都差得好緊要

早早宜家開都會奶野啦 too much la
henhenhen 發表於 2020-11-6 13:41

我覺得如果美祖而家開都仲會開到最少10-15場
美祖奶 大家唔會有「佢變左」個感覺同落差 而且仲會繼續覺得佢暗黃 (我都唔知點解 但我都會咁覺得)
但賣個性賣形象個班 一變就會比人覺得「人最討厭沒個性」 落差太大令到出事

真心,賣得好差咩?
楊千嬅係咁上下level la

咪鬼被上次321go呃到
3面台+垃圾飢餓銷售策略+強大sponsor+黃 ...
mychart- 發表於 2020-11-21 00:25

個去飛速度同Let's Begin差唔多
不過Let's Begin係7場四面
佢係6場四面x50/75% = 3-4場四面

即係基本上去返L&G/AAL個種程度了
算叫做趕走左一半客

其實Let’s Begin之後都出咗一隻大碟一隻新曲加精選,唔算好少歌,反而321Go後就真係除咗搖滾之母外乜 ...
Serendipity 發表於 2020-12-3 16:26

有嫁給愛情

支持千千係網上照搞演唱會
佢排咗咁耐咁努力應該要比大家睇到
賴爽 發表於 2020-12-5 11:34

不如歡樂滿東華表演2個鐘算了
唔好浪費左佢
一定籌到好多善款

買唔到票

黃牛票宜家咩價位?
on07111 發表於 2020-12-23 06:58

尋晚$777買到第33行
好彩仲有飛

紅館出面已經有人排隊
WZA111 發表於 2020-12-23 10:58

有冇紀念品買? 想買返10隻現在就是最後的議員single

見到汪阿姐入紅館準備拜神食燒豬
風見志郎 發表於 2020-12-23 15:14

我都想食燒豬 好味

到左紅磡 食埋dinner入場
edwardngwy 發表於 2020-12-23 18:21

我仲塞緊車...

終於去到紅磡
好多人

開始唱啦
我開始有心跳!

反白有rundown

01.
02.
03.
04.

05.
06.
07.

08.
09.
10.

千千哭了

唔准喊呀!!! 搞到我都喊埋!!
kenneth 發表於 2020-12-23 21:45

喊到    半首副歌唱唔到