返回列表 發帖
....香港都唔會年年去喎,你肯定佢年年去澳門?
Btw我意思事前係佢接job嗰時,呢啲節目唔會一星期前先邀 ...
Serendipity 發表於 2020-10-22 09:52

佢之前D演唱會個個台都好簡陋, 唔見到任何製作成本

北京站 唔俾唱少女的祈禱
重慶站直頭唔批俾佢開

而重慶成都簡直係佢第二個地頭咁,超級多fans
唔信可以 ...
Jacz 發表於 2020-10-22 01:30

到底佢做左D 乜係大6先會紅左

楊千嬅勤為紅館跨年騷操Fit 唔敢玩升降舞台:費事壓死班Dancers

楊千嬅今日(22/10)在尖沙咀出席故事書發 ...
Jacz 發表於 2020-10-22 20:33

諗起一千零一個拉闊

原來我自動FILTER 左LADIES & GENTLEMEN

poster, 衫,舞台,rundown... 總之成個production都好垃圾
但氣氛堅係好,同埋有Ellen

嗰次冰點touchin ...
Jacz 發表於 2020-10-30 16:14

MUSIC DIRECTOR MARK LUI??D 編曲真係垃圾到喊

高個台只的士司機個時先用到,正面睇就似睇緊走馬燈影畫戲後面的高台就WONDER WOMAN個PART打交用

我 ...
gordon0807 發表於 2020-11-4 09:22

但ALL ABOUT LOVE D 衫同個頭都係奇醜

係個頭同其中兩件衫唔靚姐
joshua 發表於 2020-11-4 15:57

可能個頭梳到朱咪咪咁影響埋件衫GE 觀感

想睇, 但D FD 全部黎唔到HK.
有冇人可以陪我睇 lol

我想問我買一張飛應該唔會比佢assign 人坐我格黎ga 何? LOL

想聽亦舒說, 冬天的故事, 向左走向右走

感謝林奠推出回港易刺激銷情

之前380已經全部單座位,今日又全部有返連位,疑似放到75%飛出嚟。

估唔到美千為咗宣傳演唱會上TVB台慶 ...
Serendipity 發表於 2020-11-18 00:07

真係折墮

嘩 好驚佢演唱會唱假如讓我吻下去都係災難級
kaman921 發表於 2020-11-20 11:56

假如讓我吻下去~ 如讓你吻下去 吻下去~
人生可否變做漫長浪漫程序~

丁子高心頭有個勇字。
Gary 發表於 2020-11-26 01:03

丁子高心頭有個錢字

一直覺得戀愛神經好型

反OT 想睇千嬅跳開大
風見志郎 發表於 2020-11-30 17:15

let's begin 米跳過LOR, 災難級

吵我呢
風見志郎 發表於 2020-11-30 18:07

All about love 唱過, 但唔知佢fing 下手算唔算跳左

有嫁給愛情
John 發表於 2020-12-3 17:28

咁不如計埋無雙

聽講私煙BB今晚係座上客?
losyes 發表於 2020-12-23 09:50

MY FUNERAL 25 楊千嬅演唱會2020