返回列表 發帖
利申會睇DVD
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好想佢live可人兒同簡愛啊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

楊千嬅勤為紅館跨年騷操Fit 唔敢玩升降舞台:費事壓死班Dancers

楊千嬅今日(22/10)在尖沙咀出席故事書發 ...
Jacz 發表於 2020-10-22 20:33

Music Box 全碟唔該

新生代似aga合唱天橋,千其唔好又古天樂
兩大天后加持天后迦真係要坐火箭上位 ...
sexykaren 發表於 2020-10-30 16:38

請鄭中基啦不如

我諗經過今次,佢都無咩機會再開紅館,
電影都應該無咩機會,
不過TVB劇,內地綜藝同巡唱,還是有機的。 ...
stone@stone 發表於 2020-11-9 20:28

都係為了搵錢姐,丁生唔覺得有收入,靠女方多。

其實好正常的歌手生涯一線過後上左岸, 隔2,3年開一次食老本比FANS睇
又定期有的收入
FANS又回憶下 ...
gordon0807 發表於 2020-11-10 10:01

基本都係幾年出隻碟,跟住世界巡迴,又夠食幾年。

點解唔係汪阿姐出黎唱少女的祈禱

千嬅幫台慶製造咁多話題抵讚啦,唔係鬼有人討論台慶
所以對千嬅演唱會有信心......取消 ...
sexykaren 發表於 2020-11-24 23:15

mean

我都覺得會取消

好耐冇唱花花宇宙 大日子 失憶周末喇
josey 發表於 2020-11-26 21:35

明明仲有好多快歌,食老本食到嘔

仲有紀念日 一切很美只因有你 快 唔關你事都好少唱
josey 發表於 2020-11-30 17:02

一直覺得戀愛神經好型

反OT 想睇千嬅跳開大

let's begin 米跳過LOR, 災難級
快劍俠 發表於 2020-11-30 17:30

吵我呢

AIA呈獻「 MY GRATITUDE 25 楊千嬅演唱會2020」,由於新冠狀病毒影響下,主辨單位及演唱會團隊一直嚴謹留意 ...
caijinglong 發表於 2020-11-30 20:50

可能紅館online live

開唔成咪學eason係紅館度搞online show 唔好嘥咗嗰台
let'sbegin 發表於 2020-12-3 01:57

搭好?頂多話設計好

楊千嬅-Let's Begin Concert    之後佢出過幾多隻新歌.....
   5年後  KEEP 住想食老本 :((((((((((( ...
TOBY6101 發表於 2020-12-3 12:13

容祖兒1314之後都推出好多新歌,
但係pretty crazy一樣食老本

仲以为 pretty crazy 有 我好得閒 樂觀。。。點知都冇
caijinglong 發表於 2020-12-3 17:26

可能要等MY Jratitude 25

不如歡樂滿東華表演2個鐘算了
唔好浪費左佢
一定籌到好多善款
John 發表於 2020-12-5 11:39

歡樂正東嬅

2020年12月23日 - 原定於红館舉行一連六場 《MY GRATITUDE 25楊千嬅演唱會2020》,因疫情嚴峻宣布全數取消

見到汪阿姐入紅館準備拜神食燒豬