返回列表 發帖
每場坐得幾千人 應該賣得ok ge
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

12月27星期日 1月2星期六 1月3星期日
呢三日應該會加場啦
肥婆馬上收皮

日做3個鐘運動操Fit 楊千嬅開騷講人生

歌手楊千嬅出席故事書發布會,透露此是首次聲演故事書,難度是要扮 ...
Jacz 發表於 2020-10-22 20:36

上次無整番part唱聖誕冬天歌已經好可惜 希望今次會有
想聽寒舍 木偶奇遇記
肥婆馬上收皮

睇左幾頁post 我係到諗佢前世做左乜 今世奶哂共都仲有人支持佢
PerryXD 發表於 2020-10-24 00:35

卷卷前世做左乜 今世奶哂共藍到黑都仲有人支持佢
肥婆馬上收皮

買唔到31...
肥婆馬上收皮

無咩??幾錢飛?
honam0408 發表於 2020-10-30 11:09

啱啱㩒 24/25/26/31/1 全部都add to chart然後話sold out
肥婆馬上收皮

31 980無哂680仲有啵
同我選24號980都仲有
wewa1001 發表於 2020-10-30 11:18

31 680未顯示sold out 但加唔到chart
肥婆馬上收皮

係咪分時段放飛 啱啱買到
肥婆馬上收皮

MUSIC DIRECTOR MARK LUI??D 編曲真係垃圾到喊
快劍俠 發表於 2020-10-30 17:11

係Gaybird...
肥婆馬上收皮

咁黑嘅...
肥婆馬上收皮

Yeah bought 23,26,31
肥婆馬上收皮

仲有86%飛....
肥婆馬上收皮

佢今鋪都 flop 得好勁

首新歌 kkbox 日榜都可以輸俾無人識既葉巧琳
演唱會賣飛 而家除開一場都應該無一千 ...
-Prince- 發表於 2020-11-5 23:20

估唔到咁差 舊年2場澳門站仲有好多香港人搶飛...
多謝丁生 將MY 25一鋪清袋
肥婆馬上收皮

其實Lets Begin銷情啱啱開始個陣都係麻麻地
唯一唔明白嘅point係d人話終於有個跨年演唱會唔洗炒飛
我心諗????? 香港人俾大陸同化咗慣性買飛要食炒????
我反而覺得依家回復以前咁幾好 唔洗有班大陸人落香港
可以原價買飛睇show
肥婆馬上收皮

有冇即時售票情況望下?
希望賣完會加場
bagfgfcde 發表於 2020-11-11 14:05

23/12 $980少量 (賣到19行單丁) $380少量
24/12 $380少量
25/12 (居然聖誕賣得最差...)
26/12 $380少量
31/12 $980少量 (賣到19行單丁) $380售完
1/1 $980少量 (賣到19行單丁) $380少量
肥婆馬上收皮

31/12 980同680就快賣晒
係咪準備可以加開2/1尾場
肥婆馬上收皮

24號980都少量了
31號980最後3張單丁
肥婆馬上收皮

只可以話一沉百踩囉

係有唱得唔好嘅地方
但係未至於啲comments 講到每句都走音/三首都走哂音咁跨 ...
nicknicknick 發表於 2020-11-20 06:51

飛女其實ok 係少女唔太穩
肥婆馬上收皮

唉 上TVB為乜 仲要俾人小埋走音
丁子高PR仲衰過張丹
肥婆馬上收皮

23號380 sold out 1號380最後2張
肥婆馬上收皮

IG post話自己背緊 零號 歌詞
黃家正 發表於 2020-12-3 18:37

Minor Classics 有一半未上紅館 可能今次會唱埋
肥婆馬上收皮

Sad 雖然預咗
肥婆馬上收皮