返回列表 發帖
好好嘅分析
根本講咗好多人都係偽善,批評其他人容乜易,社會大眾都少咗份同理心
再講佢真係冇做過乜, ...
Serendipity 發表於 2020-10-22 03:58

btw新聞有大肆宣揚國家主席會出席,嗰個回歸晚會佢年年都會去

....香港都唔會年年去喎,你肯定佢年年去澳門?
Btw我意思事前係佢接job嗰時,呢啲節目唔會一星期前先邀 ...
Serendipity 發表於 2020-10-22 09:52

佢接嗰個好似係CCTV慶祝澳門回歸祖國文藝晚會,冇記錯嘅話習近平近年都有去
    但係澳門自己攪嘅慶祝澳門特區成立20周年體藝匯演就唔會去

係咪第一個女歌手開兩次跨年?

btw 第一次睇美千係321高跨年 第二次(如無意外)又係跨年 ...
let'sbegin 發表於 2020-10-26 20:56

睇返近期Sammi 09-10 14-15 兩次跨年已經知唔係
而且09-10 之後下一個個人演唱會就係 14-15

學友就難講,個次睇CLASSIC TOUR, 7成坐左內地人

華仔18年個時, 就算填海完之後, 都仲係好多香港人搶 ...
gordon0807 發表於 2020-11-5 16:50

反而唔覺得會變返Sammi VS Sammi嗰陣咁,當年嘅成績明顯flop,但而家都keep住好
同埋其實如果應用而家疫情控制人數,所有場次夾埋都係得1萬幾張,好難唔爆,因為Sammi演唱會不嬲都算少大陸人去睇
相反Joey就有機會少人搶,因為Pretty Crazy咁多飛都用咗好耐時間先至賣得晒,相反followmi多飛過佢都賣快過佢
同埋如果根據數據睇應該都會好過千嬅,因為Sammi新歌流量都多一倍,fanbase都應該多好多

wow,黃大師IG unfollow咗美千,發生咩事?
TT进化论 發表於 2020-11-8 20:40

Old news

有冇天后級表演Lemon Tree?