返回列表 發帖
此節目門票暫停發售,直至另行通知。如有查詢,請聯絡主辦機構或城市售票網票務查詢熱線 3761 6661 (辦公 ...
阻住 發表於 2020-11-16 00:02

樂壇耳死
DM多仔多到覆唔哂

個show真係 名荃實亡

個show真係 名荃實亡
hehehaha 發表於 2020-11-16 00:33

遲d又可以開第三個post
超越千千紀錄
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

係咪練唔切歌

此節目門票暫停發售,直至另行通知。如有查詢,請聯絡主辦機構或城市售票網票務查詢熱線 3761 6661 (辦公 ...
阻住 發表於 2020-11-16 00:02

邊個唔俾阿姐賣飛同我拖出去斬

唔通阿姐收到風遲啲又會有疫情政府唔俾開?

咁奇怪, 佢fb好似無講過

遲d千fa會唔會有樣學樣

可能聽到達明嗰邊又有人叫口號
所以正苦又驚L咗想cancel唔俾開
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

可能聽到達明嗰邊又有人叫口號
所以正苦又驚L咗想cancel唔俾開
JayantL 發表於 2020-11-16 23:23

咁軒仔個邊又唔驚, 繼續賣

咁軒仔個邊又唔驚, 繼續賣
hohoho 發表於 2020-11-18 03:08

英皇等錢洗
阿姐大把錢,唔驚

明荃可唔可以去做千嬋演唱會嘉賓唱番幾首中樂補償?
DM多仔多到覆唔哂

停止售票咗
明荃實亡
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

強烈要求開live

想聽返 少女的祈禱 飛女正傳 假如讓我說下去
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

support

明荃ig有練歌片
買唔到飛唯有睇住先
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

開得成了, 兩場突然變咗售罄

https://ticket.urbtix.hk/internet/zh_TW/eventDetail/40857

阻住 發表於 2020-11-25 15:38

係咪有CM會員私底下包咗場唔賣飛
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

係咪有CM會員私底下包咗場唔賣飛
JayantL 發表於 2020-11-25 16:25

樂壇復活了
DM多仔多到覆唔哂

阻住 發表於 2020-11-25 15:38

好神奇!明明之前見平飛好空,可能佢做社交距離散開啲座位所以唔使再賣

cm包場睇阿姐

會否有觀眾跳舞群組環節

已取消
好傷心
DM多仔多到覆唔哂

拖取消果位出去斬

係咪可以準備開汪明荃與香港中樂團 2021

本身應該係呢兩日
明明大家都係中藥團 有得聽張敬軒冇得聽明荃

本身應該係呢兩日
明明大家都係中藥團 有得聽張敬軒冇得聽明荃 ...
John 發表於 2020-12-12 09:30

想聽明荃唱春秋
DM多仔多到覆唔哂

想聽明荃唱春秋
mosesming 發表於 2020-12-12 11:56

想約你睇Lisa

想睇線上版

想聽勇敢的香港人

想聽阿姐唱開始~開始有心跳~

想聽阿姐唱開始~開始有心跳~
John 發表於 2020-12-14 11:03

喂呀,笑出聲!
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

喂呀,笑出聲!
風見志郎 發表於 2020-12-14 11:08

明荃:球已著了地~

明荃:球已著了地~
John 發表於 2020-12-14 11:44

明荃:濕濕的濕濕的杯乾了再乾
DM多仔多到覆唔哂

汪明荃與香港西樂團可以唱 我在切爾諾貝爾 等你

想聽明荃唱奇妙事不斷有
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

想聽明荃唱哂所有2000-2019拎過903女三甲嘅歌手嗰個年代嘅其中一首歌:
楊千嬅 - 色惑
陳慧琳 - 嫁妝
容祖兒 - 空港
鄭秀文 - 信者得愛
何韻詩 - 化蝶
梁詠琪 - 落錯車
衛蘭 - 離家出走
謝安琪 - 沐春風
王菀之 - 留白
薛凱琪 - 冷笑話
吳雨霏 - 我本人
Gin Lee - 和每天講再見
JW - 矛盾一生
AGA - 一
鄧小巧 - 香檳女狼
DM多仔多到覆唔哂

想聽明荃唱哂所有2000-2019拎過903女三甲嘅歌手嗰個年代嘅其中一首歌:
容祖兒 - 空港
謝安琪 - 沐春風
楊 ...
mosesming 發表於 2020-12-15 12:03

仲有 gigi:落錯車kelly: 好不容易遇見愛

仲有 gigi:落錯車kelly: 好不容易遇見愛
on07111 發表於 2020-12-15 12:21

我本身想打2010-2019但打錯咗2000-2019
但原來就算多咗十年都唔係多好多人拎女三甲
DM多仔多到覆唔哂

我本身想打2010-2019但打錯咗2000-2019
但原來就算多咗十年都唔係多好多人拎女三甲 ...
mosesming 發表於 2020-12-15 12:33

我以為candy拎過,但check返先知無

有冇退款安排??