返回列表 發帖
Kay如果今年唔再派歌的話,等如放棄出席今年頒獎禮,現在她的地位不會因為可得女銀或女銅而出席拿獎的!! ...
universal 發表於 27/10/2020 11:56
你唔見衛蘭播緊上嚟咩
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

草仔首歌係咁叫人莫再提
我有無聽錯

Kay如果今年唔再派歌的話,等如放棄出席今年頒獎禮,現在她的地位不會因為可得女銀或女銅而出席拿獎的!! ...
universal 發表於 2020-10-27 11:56

同意,所以如果903唔俾Kay攞金的話,應該會播埋其他女歌手過佢唔使佢攞銀銅

今周Gin Lee又入唔到十大?如果仲入唔到睇個勢又係好似幸福門咁hea播⋯⋯

吳林峰呢首幾好
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

你唔見衛蘭播緊上嚟咩
kwanie 發表於 2020-10-27 12:16

唔好啦 寧願蘭b十大有得唱歌
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

麻利ig幫艾粒宣傳新歌,好有愛
軒兒 GOOD SHOW!!!!

唔好啦 寧願蘭b十大有得唱歌
hehemamama 發表於 27/10/2020 12:22
WHY NOT BOTH!

你見雖然派好多歌但係下面都仲係得per se 欣宜同柏豪似追上十大
第七位嘅低半度依然有機嘅

蘭皇后十大幾時先還番?

你唔見衛蘭播緊上嚟咩
kwanie 發表於 2020-10-27 12:16

十大加女銀幾好兩個獎都未拎過

Tim監製kenny都係麻麻

真係救返颳風沙
kwanie 發表於 2020-10-27 08:09

換走孤獨的對岸

十大加女銀幾好兩個獎都未拎過
eggsteven 發表於 2020-10-27 12:42

樂觀式播放

森美有無咁fd 大面啤又播果首廢歌
十年前既事有咩情分都過晒啦

許光漢 - 別再想見我
各大平台已經上架
kio0909 發表於 2020-10-27 00:31

差啲以為係零鏗出歌
睇到kkbox張相認錯
山  。    下     。   見。

森美有無咁fd 大面啤又播果首廢歌
十年前既事有咩情分都過晒啦
kevin2011 發表於 27/10/2020 12:57
訪問啫

Serrini 夠吉士,DJ撐佢都岩數!

Serrini 夠吉士,DJ撐佢都岩數!
bubebu 發表於 2020-10-27 13:01

岩岩發生左咩事?
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

訪問啫
kwanie 發表於 2020-10-27 13:00

咁希望得呢次

濕爹
如果我有逆轉的超能力
時間撥到早一百年的春天

艾粒訪問咁認真

艾粒訪問咁認真
艾石仔 發表於 2020-10-27 13:17

因為係 年度之歌

親愛的巨人嘅live 好聽咗好多
jasonng 發表於 2020-10-27 11:32

同意同埋首歌成績其實ok
(好過次元壁)

最開心係聽到如情歌live佢把聲有少少厚 聽落好有feel

希望下年佢有好成績
[url]https://www.facebook.com/peanutstv[/url]

食住花生睇電視

串Dear Jane
如果我有逆轉的超能力
時間撥到早一百年的春天

艾粒訪問真係好正

李至肛

因為係 年度之歌
小伙子. 發表於 2020-10-27 13:18

唔係啊fa
軒兒 GOOD SHOW!!!!

開始覺得艾粒今年一定有獎

傅穎出新歌

胡杏兒、傅穎、吳嘉麗等演出《熟女強人》剛播放完畢,劇中傅穎(Theresa)與吳千語的SheShe戀成為熱話,Theresa完成宣傳工作後,便投入全新國語歌曲《我和你的如果》的MV拍攝工作,更充當剪輯師,剪輯MV花絮視頻。

聽日各大平台上架
山  。    下     。   見。

有無人知許廷鏗首慌 幾時上音樂平台?
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

speedman 發表於 2020-10-27 14:16
星期四
如果我有逆轉的超能力
時間撥到早一百年的春天

傅穎出新歌

胡杏兒、傅穎、吳嘉麗等演出《熟女強人》剛播放完畢,劇中傅穎(Theresa)與吳千語的SheShe戀 ...
kaman921 發表於 2020-10-27 14:15

幾時肯再出廣東歌
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 48
1. So Called Love Song 2. 帶走你的垃圾 3. 慌

串Dear Jane
KU5249 發表於 27/10/2020 13:20
字數一樣

依家成日都要等咁耐

痴線颳風沙真係播極都有
如果我有逆轉的超能力
時間撥到早一百年的春天

傅穎出新歌

胡杏兒、傅穎、吳嘉麗等演出《熟女強人》剛播放完畢,劇中傅穎(Theresa)與吳千語的SheShe戀 ...
kaman921 發表於 2020-10-27 14:15

Theresa十幾年前已經同hocc傳sheshe啦
明年保了壽命  誰說一定  有伴侶與東京

29/10 星期四
MV都會係同一日出

Theresa十幾年前已經同hocc傳sheshe啦
風見志郎 發表於 2020-10-27 15:00

Theresa戲入面個“J”字紋身 我差d以為影射緊hocc

痴線颳風沙真係播極都有
KU5249 發表於 2020-10-27 14:57

應該又係谷十大

同意,所以如果903唔俾Kay攞金的話,應該會播埋其他女歌手過佢唔使佢攞銀銅

今周Gin Lee又入唔到十大? ...
Serendipity 發表於 2020-10-27 12:17

唔係903唔想俾Kay女金,而係幻國唔肯幫Kay派新歌,完全唔知攪乜,無新歌播點會有ap加上去

講真,如果有得選擇,覺得903想Kay今年女金多過Aga,始終Aga的廣東歌唱腔還是怪怪地!!!

應該又係谷十大
Flambeau 發表於 2020-10-27 15:19

似換走phil首十大
又見到jason上台領獎
刮風沙下周死位大熱

即係平時得閒要露多啲腳?
某啲重要場合要著靚啲化行妝谷行胸之類? ...
kevin2011 發表於 2020-10-27 00:12

佢形象又淫唔起,難搞

美泳會唔會有十大嘅入場卷呢

感覺其實Mag同豹幾夾 仲要同公司 期待日後多啲合作
CMH 發表於 2020-10-26 22:33

gchi希望佢哋可以熟啲
最近聽返你以為,Mag子把聲係食得住rock
華納下年肯谷佢未
鈴未動 風也沒動 只是人心自己在動
票投柳蕾赫✌

暫定 - 關智斌

gchi希望佢哋可以熟啲
最近聽返你以為,Mag子把聲係食得住rock
華納下年肯谷佢未 ...
ka_sakura 發表於 2020-10-27 16:38

出道10年都唔知發生左D咩事

暫定 - 關智斌
boy4dudes 發表於 2020-10-27 16:47

暫定谷十大
Fiona is back;)

唔係903唔想俾Kay女金,而係幻國唔肯幫Kay派新歌,完全唔知攪乜,無新歌播點會有ap加上去{:1_124 ...
universal 發表於 2020-10-27 15:19

可以Re再度再樂觀走勢
。Kaykay。Taytay。Kelly。

勁歌金榜@2020/10/31
RK  LW   Songs       Singers
01 02 乾爹       關智斌
02 04 地球來的人    馮允謙
03 05 劫後餘生     周柏豪
04 06 可不可以戀愛   林穎彤
05 07 我們都想旅行   洪卓立
06 08 一刀切      胡鴻鈞
07 09 感情這回事    陳柏宇
08 10 謎團       鄭俊弘
09 NE 不能放手     菊梓喬HANA
10 NE 沉船       謝文欣

OUT
XX 01 說過放下     菊梓喬HANA
XX 03 怎麽去愛     譚嘉儀

評分人數

唔係903唔想俾Kay女金,而係幻國唔肯幫Kay派新歌,完全唔知攪乜,無新歌播點會有ap加上去{:1_124 ...
universal 發表於 2020-10-27 15:19

可能就是麥尊龍的plan
不肯續約就不給你派歌
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

勁歌金榜@2020/10/31
RK  LW   Songs       Singers
01 02 乾爹       關智斌
02 04 地球 ...
lu12 發表於 2020-10-27 18:06

譚x儀好慘
以為10>3係速冠,點知只係out得好睇D
Btw 允謙下week4台冠
支持楊干嬋同志打擊黃牛黨