返回列表 發帖
我喜歡你 最愛你 以後要係婚禮播呢首歌先得啦

試估下誰給五分
袁生,袁生女友,填詞人/監制

試估下誰給五分
袁生,袁生女友,填詞人/監制
hkwilliamsiu 發表於 2020-11-16 13:23

歌手/作曲人/演唱者
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

欠17個1分就破漿158嘅record,輕輕推一推

袁偉豪真人上CM未

http://www.cmusichart.com/discuz ... 3Borderby%3Dreplies

我家美祖天然呆167個1分先係真紀錄

遠超一種永遠133個1分,樂觀129個1分,心之科學114個1分
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

遠超一種永遠133個1分,樂觀129個1分,心之科學114個1分 ...
on07111 發表於 2020-11-16 23:39

百零個5分同呢首比差得遠

遠超一種永遠133個1分,樂觀129個1分,心之科學114個1分 ...

Hey dude, it's not comparable!

重點係百分比而5分數量過百

唔知今日新城上到第幾位呢?

唔知今日新城上到第幾位呢?
kevin2011 發表於 2020-11-21 14:01

首歌上到top10,我一定會狙擊到底

not bad

呢個時候仲出歌要支持一下

首歌真係好啱婚禮唱
因為原唱難聽到落地核
新郎點唱都唔會難聽得過原唱

首歌真係好啱婚禮唱
因為原唱難聽到落地核
新郎點唱都唔會難聽得過原唱
Frankiekiekie 發表於 2020-11-22 16:19

如果新郎好似袁偉豪咁靚仔,走音都會覺得好好聽

如果新郎好似袁偉豪咁靚仔,走音都會覺得好好聽
sexykaren 發表於 2020-11-22 19:35

Hi Bowie Cheung

150個1分

Hi Bowie Cheung
timc524 發表於 2020-11-22 20:09

我好想有咁靚仔的袁偉豪做我老公,日日走音唱俾我聽絕對無問題

今日結婚要全日狂播
再將我相信的如煙火般綻放

152個人有緣先聼笑咗
誰跟你幸福觀天看星

152個人有緣先聼笑咗
kkakaman 發表於 2020-11-24 15:22

Cm好多人唔睇好袁偉豪既婚姻……慘慘

Cm好多人唔睇好袁偉豪既婚姻……慘慘
stephybest 發表於 2020-11-24 15:31

唔知今日會唔會有呢首歌嘅live呢
誰跟你幸福觀天看星

今日結婚要全日狂播
kaman921 發表於 2020-11-24 15:21

[轉]早前公開宣佈聯名購買7千萬豪宅,袁偉豪張寶兒今再添喜事!兩人今在家中秘密簽字結婚,兩人跟足傳統,穿上中式裙褂禮服進行儀式,郎才女貌,非常合襯!新娘子盡顯貴氣,嫁得相得豪,兩手戴上3對巨型龍鳳鈪,頸上則掛上4對龍鳳鈪,龍鳳鈪又粗又閃,行頭十足!

今個星期新城勁爆榜由15>10 一點都不出奇 .

[轉]早前公開宣佈聯名購買7千萬豪宅,袁偉豪張寶兒今再添喜事!兩人今在家中秘密簽字結婚,兩人跟足傳 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-11-24 19:03

爆入頭五就差唔多,話哂係噴榜

[轉]早前公開宣佈聯名購買7千萬豪宅,袁偉豪張寶兒今再添喜事!兩人今在家中秘密簽字結婚,兩人跟足傳 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-11-24 19:03

禾屎框你~~~~醉愛你~~~~

禾屎框你~~~~醉愛你~~~~
kaman921 發表於 2020-11-24 19:09

加埋段英文先最神級:
我喜歡你 最愛你
Oh my baby
So lovely

加埋段英文先最神級:
我喜歡你 最愛你
Oh my baby
So lovely
hkwilliamsiu 發表於 2020-11-24 19:12

金酸梅獎年度歌曲

金酸梅獎年度歌曲
stephybest 發表於 2020-11-24 20:08

將會囊括最酸梅歌詞,演譯男歌手和年度歌曲獎三個大奬

金酸梅獎年度歌曲
stephybest 發表於 2020-11-24 20:08

希望新城加個  (金/銀/銅)草莓 歌曲獎

加油 154個1分

袁偉豪外父比左5分

袁偉豪外父比左5分
kevin2011 發表於 2020-11-25 16:51

4個音樂班底俾4個5分,合理

5個五分袁生邊位親戚投ar

Btw 156個1分

17歲的畸歌的一分比率勁過呢首

5個五分袁生邊位親戚投ar

Btw 156個1分
michael344 發表於 2020-11-25 20:40

啱啱結左婚 應該係外父外母

結婚個晚有無唱

結婚個晚有無唱
SPD 發表於 2020-11-26 15:24

禾屎框梨~
諗起到想死

啱啱結左婚 應該係外父外母
kevin2011 發表於 2020-11-26 14:40

收左幾多禮金?

有165個會員聽過呢首歌,好受歡迎

超Gem趕祖

Tvb 仲唔上榜
攞埋最受歡迎男歌手呀嘛

Tvb 仲唔上榜
攞埋最受歡迎男歌手呀嘛
kaman921 發表於 2020-11-27 01:15

如果勁歌有作曲,監製獎
袁生可以攞埋

好Mean... XXD

爆入頭五就差唔多,話哂係噴榜
michael344 發表於 2020-11-24 19:08

中左

中左
kevin2011 發表於 2020-11-28 17:21

支持下星期no 1
好想聽現場演繹

歌曲宣傳人員: ~love1314~

派台日期: 20/10/2020

作曲:袁偉豪
填詞:Bowie Cheung
編曲:Siuming Cha ...
CunninG 發表於 2020-10-27 23:41

遲來一問,Bowie Cheung即係袁太?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

l00540 發表於 2020-11-28 19:32

我想知siuming Chan係乜水多啲 真係有個編曲人叫陳小明咩

l00540 發表於 2020-11-28 19:32

輕輕推一推,欠兩個一分就過祖167嘅記錄

派左去viu tv未

輕輕推一推,欠兩個一分就過祖167嘅記錄
michael344 發表於 2020-11-29 22:19

已經167平頭真係好seven

我家祖兒輸左了做唔到"第一"tim