返回列表 發帖
西加航空都講呢個topic
風見志郎 發表於 2020-10-31 09:18

國泰真係大影響力
之前TBB東張西望先講過下
而家903又講

回復 16# electric

好羨慕,我試過問唐詩詠合照,佢話唔得閒。
舞來舞去 不日內開始錄音。

西加航空都講呢個topic
風見志郎 發表於 2020-10-31 09:18

其實佢個節目直頭可以請果位前空姐上去傾添啦

回復  electric

好羨慕,我試過問唐詩詠合照,佢話唔得閒。
黃家正 發表於 2020-10-31 19:07

我試過問容祖儿合照,佢話唔可以。

我試過問容祖儿合照,佢話唔可以。
bagfgfcde 發表於 2020-10-31 20:16

全香港人都知添啦

網民:「撞過鄭中基 陶大宇 坐business 都係超nice。鄺美雲正正常常,都算禮貌。
薛凱琪就如傳聞中一樣地差,要特調嘢飲其實無所謂,但無禮貌,打機唔戴headphone,比其他客投訴。
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

回復 55# kenneth

好想知sa姐有無serve過祖兒,有無空姐想同祖兒影相。

莎指另一位「心急人上」則態度惡劣,事緣「心急人上」登機時,當空姐檢查她的登機證時,嫌空姐手腳慢,最後更一手搶回登機證,阿莎指:「其實一個無禮嘅小動作,都會hurt到工作人員。」她指「心急人上」現有幸福家庭,希望她會變好啲!

其實佢個直播話呢個人叫Bibi,灰姑娘,拍過 烈火戰車,名叫Bibi,投訴個空姐為左影相 阻住佢休息。

上機訓覺有咩問題, 佢地唯一可以訓的都係得程機
就咁字面睇"影啦影啦咁想影" 好難知個語氣
如果用港女格笑 ...
gordon0807 發表於 2020-10-30 09:04

啱啱訓醒,俾人叫影相燥底都唔出奇

莎指另一位「心急人上」則態度惡劣,事緣「心急人上」登機時,當空姐檢查她的登機證時,嫌空姐手腳慢,最後 ...
黃家正 發表於 2020-11-2 04:08

誤會晒…其實唔係兩餅女
係姓梁個位
再將我相信的如煙火般綻放