返回列表 發帖
感情這回事終於播夠100次
調上十大都唔怕比人話了
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

美GIN 0000 後 +4
都話咗唔會留守榜尾架啦
kwanie 發表於 2020-11-9 18:32

最後同幸福門一樣,低位幾周直上死位   

賭 J 洗唔洗扣?
hehehaha 發表於 2020-11-9 19:19

賭咗十年
紅色大字咗十年仲唔ban account

調上十大都唔怕比人話了
hehehaha 發表於 2020-11-9 19:22

可以試下舊年咁唔冠都有十大

陳伯你要努力奮鬥加油呀
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

GIN LEE 今年有十大
CM acc有個 G字既會員我每人派1000
hehehaha 發表於 2020-11-9 19:15

係咪計晒所有頒獎禮,留定名先
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

Nice
  新城 港台 十大 應該有機

調上十大都唔怕比人話
hehehaha 發表於 2020-11-9 19:22

我情願係比人話
Look! I'm gonna make this simple for you. You got two choices - Yes or Yes?

我有G字
Look! I'm gonna make this simple for you. You got two choices - Yes or Yes?

幸福門hit 過see u next time
不過美男子真心唔襟聽
K 得黎又去唔盡
變咗唔嗲唔吊 ...
ricnature 發表於 2020-11-9 00:46

我係相反,美男子同幸福門我第一次聽都覺得好行貨,但點知自己又越聽越多

我細楷g會唔會唔計
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

講風格其實小碎步最岩佢
pkl 發表於 2020-11-9 14:00

take it都啱,又好聽

最受歡迎男歌手
視帝 confirmed

山  。    下     。   見。

i an
j er
k eungto
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week48
1最後的搖滾2帶走你的垃圾3風靈物語

暫時Pakho跑出
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

播姿色份子都唔播盡處
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

最受歡迎男歌手
視帝 confirmed
kaman921 發表於 2020-11-9 20:39

佢而家係大陸
冇理由為咗幾舊獎要來回廿八日
支持楊干嬋同志打擊黃牛黨

我聽了完整兩次
hkwilliamsiu 發表於 2020-11-9 18:49

佩服

謙B應該星期五派歌
如果我有逆轉的超能力
時間撥到早一百年的春天

謙B應該星期五派歌
KU5249 發表於 2020-11-9 22:01

七字歌 男銅confirmed

鍾舒漫唱快歌好有型格有d 別樹一格
不過又咁講,eeg 好既位係佢地半紅不黑咁耐都無解佢地約 ...
pkl 發表於 2020-11-9 11:42

其實靚泳係大陸搵到下錢,雜誌話雖然吾太多,但密食當三番,叫圍到皮。 美鰻就真係文水,last 2,3年冇出過碟,依加米收埋檔lol, 冇續蛋公司。

我係相反,美男子同幸福門我第一次聽都覺得好行貨,但點知自己又越聽越多 ...
SugarFree 發表於 2020-11-9 20:05

兩首都好聽
不過唔太理解到美男子個vocal 點解要咁錄法
稍為影響首歌耐聽度

唔知點解啲人講到今年堅姐有幾不滯
認真講aga 今年嗰3 首歌又好hit 咩?
年年3 首歌要佢吱多首出黎都牙痛咁聲
利申覺得兩個都值拎一次女金
好心春袋會員唔好影響市容 講少啲on9弱智嘢啦

如無意外:
Gin Lee 11月20日出新碟

下星期五 就快聽到,希望唔會太少新歌

兩首都好聽
不過唔太理解到美男子個vocal 點解要咁錄法
稍為影響首歌耐聽度

唔知點解啲人講到今年堅姐有 ...
ricnature 發表於 2020-11-9 22:09

因為呢度嘅人只以903為指標!Gin Lee今年啲歌反應一定好過上年,而且除咗只係唔夠很堅強hit外,未必差得過2018年其他歌。

如無意外:
Gin Lee 11月20日出新碟

下星期五 就快聽到,希望唔會太少新歌 ...
Garfield 發表於 2020-11-9 22:20

隻碟係咪叫Dear Secrets
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

合唱歌 文案 1/3

[/url]
SPD 發表於 2020-11-9 21:53

完全唔記得合唱歌未出文案,啲時序亂晒
最愛林家謙❤️

乜AK淨係live唔得咩?佢錄音同修音版都一樣難聽啊
佢首句on and on驚嚇到差啲彈app
其實唔計跳舞 ...
gocrazy 發表於 2020-11-9 19:10

因為你哋班人踩一捧一真係好煩,日日夜夜都講到好似得AL懷才不遇咁,
我證明唔到踩AK粉嘅都係AL粉,
你都一樣證明唔到AK播得多係要靠關係,
但係次次係你班人重重覆覆,
盞人對你哋支持嗰個印象差

謙B應該星期五派歌

期待!!
謙b好勤力
之前又話俾自己抖返幾個月~

因為你哋班人踩一捧一真係好煩,日日夜夜都講到好似得AL懷才不遇咁,
你都 ...
jasonbloom 發表於 2020-11-9 22:43

其實來來去去得一個人好激動咁踩ak
o個位會員仲表明左佢唔止鐘意al
唔好“你哋班人”以偏蓋全好無

隻碟係咪叫Dear Secrets
hehehaha 發表於 2020-11-9 22:30

GL自己up呢個名,應該係啦

謙B應該星期五派歌

支持獨立歌手。
~請支持樹林組合*
何方精選作品
誰人走了    勞煩誰熄燈
誰來給我開燈

播姿色份子都唔播盡處
abcxyz302006 發表於 2020-11-9 21:30

Kay One好野黎,而且mv好好睇,有靚靚安琪化濃妝上鏡
~請支持樹林組合*
何方精選作品
誰人走了    勞煩誰熄燈
誰來給我開燈

七字歌 男銅confirmed
kaka1224 發表於 2020-11-9 22:07

睇肥Y個歌名似悶歌

謙B應該星期五派歌
KU5249 發表於 9/11/2020 22:01
背棄夕嘅人唔會有好下場.
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

我安而家先錄歌點追男銅呀 .__.
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

kwanie 發表於 2020-11-9 23:56

細眼依家即刻變首歌出黎仲有得爭下
但我睇男三甲已經封盤
天生為何聽命
天生未懼放聲

謙B應該星期五派歌

JF BB LAST PLUG 呢?

細眼依家即刻變首歌出黎仲有得爭下
但我睇男三甲已經封盤
longdistance 發表於 2020-11-9 23:58

唔好細眼拎就得
Steven's Top 20 Collections Week 48
01  So Called Love Song - AGA
02  Mean - 鄧小巧
03  每道微小 - RubberBand

唔好細眼拎就得
steven 發表於 10/11/2020 00:03
ANYONE BUT PHIL

因為呢度嘅人只以903為指標!Gin Lee今年啲歌反應一定好過上年,而且除咗只係唔夠很堅強hit外,未必差得 ...
Serendipity 發表於 2020-11-9 22:22

根據班人睇法
咁上年鄧小巧一定好L 紅好入流啦
雲吞hit 爆
好心春袋會員唔好影響市容 講少啲on9弱智嘢啦

根據班人睇法
咁上年鄧小巧一定好L 紅好入流啦
雲吞hit 爆
ricnature 發表於 2020-11-10 00:06

汪阿姐很肚餓
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week48
1最後的搖滾2帶走你的垃圾3風靈物語

你都 ...
jasonbloom 發表於 2020-11-9 22:43

多人話AK走音,你又拖曬全世界落水陪佢,話一半歌手live都唔得

話佢痴住班DJ靠關係令到花姐幫佢plug多1.5首歌,你又講到商台唔公平偏心愛將係好合理嘅事唔鬧得

同你討論AK連錄音修音版嘅咬字發音都好差,你又當睇唔到

其實會唔會係你自己做唔到客觀評價AK嘅嘢?
至少我鍾意邊個唔鍾意邊個都會光明正大講出嚟,唔會扮路人唔承認

ANYONE BUT PHIL
kwanie 發表於 2020-11-10 00:04

只怕謙B同安都Ban去保細眼個男銅
Steven's Top 20 Collections Week 48
01  So Called Love Song - AGA
02  Mean - 鄧小巧
03  每道微小 - RubberBand

steven 發表於 2020-11-10 00:13

你好驚咩
佢今年出完隻碟都唔知去左邊
精神時間房903又無影
再係隻碟搵歌plug都唔會有好下場
天生為何聽命
天生未懼放聲

支持FIESTER新人銅

Kenny播播下又上番高位

kwanie 發表於 2020-11-9 23:56

時光邊緣1星期低位wo 佢今年都無獎啦下話
留返下年派仲好
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

真心唔出奇
謙b無公司support
男女三甲幾可係非大公司出身嘅歌手拎先得架…
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

唔會啦
我都係覺得係家謙多過細眼

我係相反,美男子同幸福門我第一次聽都覺得好行貨,但點知自己又越聽越多 ...
SugarFree 發表於 2020-11-9 20:05

越愛越戒 越戒越愛
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)