返回列表 發帖
其實睇多啲,柳柳呢個髮型都幾可愛啊
edan露額頭都好睇
不過睇poster班仔似係要做搞笑嘅配角 ...
gocrazy 發表於 2020-11-16 11:21
證明個問題出現係副眼鏡度
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

忍唔住必須update一下花老母嘅偏心記錄
宜家viutv IG每日都會出一個仔嘅男排角色介紹post
契仔個晚嘅post,花老母唔洗10分鐘就即刻share出嚟佢肯定係覺得好靚仔啦
今晚到介紹柳柳嘅方丈,花老母完全無repost當睇唔到都算
反而仲掛住上水出post宣傳契仔兩日後嘅新歌,佢眼中除咗契兄弟仲有無其他仔!

補充返幾張仔仔們嘅劇照,19號就發佈會啦

edan露額頭都好睇

Edan又幾正wor

Edan又幾正wor
stephybest 發表於 2020-11-17 07:22

係啊,edan真係好正㗎睇得又玩得
下年終於到佢出solo啦,希望多多支持下

係啊,edan真係好正㗎睇得又玩得
下年終於到佢出solo啦,希望多多支持下 ...
gocrazy 發表於 2020-11-17 12:29

讀書又叻彈琴又勁 樣唔錯性格又幾玩得媽媽級fans like me會支持下

讀書又叻彈琴又勁 樣唔錯性格又幾玩得媽媽級fans like me會支持下
stephybest 發表於 2020-11-17 12:50

遲啲edan仲有兩套綜藝節目會上㗎,晚黑開住viutv捧下場啦

遲啲edan仲有兩套綜藝節目會上㗎,晚黑開住viutv捧下場啦
gocrazy 發表於 2020-11-17 12:54

好期待膠戰

好期待膠戰
jasonng 發表於 2020-11-17 15:16

《膠戰》淨係睇佢哋每次啲story都已經好爆笑

難得見到cm有舊會員係鏡粉仲要icon係edan
隔離post好似都唔歡迎新人討論MIRROR咁
貼下相宣傳班仔嘅新碟新歌又話唔得
成班老人圍爐講幾版自己鍾意啲女歌手就得

仲話cm論壇推廣香港音樂,連最基本嘅“和而不同”都做唔到
明明MIRROR啲歌好多首質素都唔差,又多fans,攞獎好正常㗎

https://topick.hket.com/article/2804333
好多新劇照貼唔曬咁多靚相
之前成日見契仔同zeno一齊宣傳
仲以為班細仔會無宜家咁樣分開訪問都幾好

回復  kaman921

系啊 主題曲《去熱愛吧》 黃貫中作、編、監,Stephy填詞 ...
winkochueng 發表於 2020-11-9 19:23

又話叫去熱愛吧?首歌叫著地喎

歌迷朋友有福了!Stephy鄧麗欣主演嘅青春熱血劇《男排女將》11月23號 9點半即將首播!你以為咁就係全部?nonono!Stephy更為呢套劇嘅主題曲〈著地〉親自填詞並演唱,仲破天荒邀請到大師級音樂人黃貫中Paul擔任作曲及歌曲監制。〈著地〉將於11月20日零點於各平台上架!
再將我相信的如煙火般綻放

又話叫去熱愛吧?首歌叫著地喎

歌迷朋友有福了!Stephy鄧麗欣主演嘅青春熱血劇《男排女將》11月23號 9點 ...
kaman921 發表於 2020-11-17 18:07

美音派歌拎最女

回復 61# kaman921

sorry  去熱愛吧 應該系裡面的一句歌詞

美音已經upload左少少有得聽

踏空 vs 著地
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

美音派歌拎最女
stephybest 發表於 2020-11-17 18:21

最男鄭中基 最女鄧麗欣 金牌盛世

踏空 vs 著地
HOTMAN 發表於 2020-11-17 20:26

金都都派台又唔見再有上榜,著地希望派台有得上榜

《膠戰》淨係睇佢哋每次啲story都已經好爆笑

難得見到cm有舊會員係鏡粉仲要icon係edan
...
gocrazy 發表於 2020-11-17 16:07

真心支持佢哋
難得香港做到大型男團
希望佢哋行得耐d
起碼出返多d團歌先

其實各大個post
就任何歌手都可以講嘅
只不過有時講得密嘅話
就會俾人覺得係hard sell

講返套劇先
之前睇預告聽到有首歌有AL把聲
應該係鏡仔有首劇歌喇?

真心支持佢哋
難得香港做到大型男團
希望佢哋行得耐d
起碼出返多d團歌先

其實各大個post
就任何歌手都可 ...
jasonng 發表於 2020-11-18 01:20

其實好感動香港能夠出到一個都唔錯嘅男團
唔理呢到啲人點睇,但至少我係因為MIRROR先多咗聽本地音樂
會去留意電台同頒獎禮,仲嚟埋cm註冊做會員

好想班仔仔可以走得更長遠,但慢慢就越嚟越多因素搞到人無心機再追團
所以我宜家都淨係專心追“應駿安濤son”五個細仔就算

btw今日掛住J爵安嘅靚錶相同訪問連stephy出咗主題曲都未聽
相信鏡仔幾個肯定至少有一首合唱插曲
係唔知花老母會唔會再另外俾多首片尾曲契仔唱

大家最期待既賣肉照
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實好感動香港能夠出到一個都唔錯嘅男團
唔理呢到啲人點睇,但至少我係因為MIRROR先多咗聽本地音 ...
gocrazy 發表於 2020-11-18 02:15

我反而覺得好大機會攝Mirror d歌入去播
講到兄弟情播One and All
打波熱血就播快歌
好似首首都可以砌落去咁

大家最期待既賣肉照
表妹保莉 發表於 2020-11-18 10:11

More please 隻隻白雪雪

大家最期待既賣肉照

Jer D胸毛去咗邊
原來Ian 咁多腳毛

大家最期待既賣肉照
表妹保莉 發表於 18/11/2020 10:11
男團裡面有個肥仔真係好唔襯快啲單飛PLZ

我反而覺得好大機會攝Mirror d歌入去播
講到兄弟情播One and All
打波熱血就播快歌
好似首首都可以砌落去 ...
jasonng 發表於 2020-11-19 00:47

咁都幾好順便等多啲觀眾認識下MIRROR嘅歌嘛
琴日睇記者會live,班仔仔打波都似模似樣

kaman921 發表於 2020-11-19 23:45

我覺得首主題曲幾好聽有熱血feel
stephy真係keep得唔錯,宜家都仲咁靚女

整返幾張記者會合照

大家最期待既賣肉照

IAN粒lin咁黑嘅
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Anson Lo個髮型太厚,可以剪薄少少

今晚開波
誰跟你幸福觀天看星

edan露額頭都好睇

根據viu ig edan係呃like擔當 同佢本人好似

本人都幾鍾意睇排球,希望係熱血排球,唔好最後變咗愛情劇

根據viu ig edan係呃lik擔當 同佢本人好似
michael344 發表於 2020-11-23 18:57

呢個角色好啱edan發揮諗起激安佢氹大家買嘢個可愛樣

有人話抄排球少年
但係睇製作特輯話係真人真事改篇

本人都幾鍾意睇排球,希望係熱血排球,唔好最後變咗愛情劇
Garfield 發表於 2020-11-23 18:59

點都唔會似葉念琛MK活地亞倫愛情電影
Stephy 阿寶feel

班仔真係好cute cute
danson同Jerdan組合都咁正

Stephy 靚到

呂爵安真係完全做自己架喎

Stephy做呢啲戲真係好掂
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

蔣家瑜真係幾頹廢

暫時viutv 下半年劇首集而言,叫做最睇得過

暫時viutv 下半年劇首集而言,叫做最睇得過
powerful 發表於 2020-11-23 22:19

認同 計埋打天下

認同 計埋打天下
HOTMAN 發表於 2020-11-23 22:21

打天下係上半年啦

打天下係上半年啦
powerful 發表於 2020-11-23 22:23

所以我話「計埋」

估唔到顧定軒真係扑到個堅男一返嚟

美音好正正子開頭有啲造作但後面開始自然

AL有首solo插曲

呂爵安真係完全做自己架喎
jasonng 發表於 2020-11-23 21:43

最好笑係Jerdan係戲入邊都繼續鬥嘴相愛相殺
班仔嘅演技比我想象中好,成集睇落都幾ok

AL有首solo插曲
jasonng 發表於 2020-11-23 22:30

好難得
唔知會唔會派台,同埋有無得拍MV
都係唔好奢望太多

好睇