返回列表 發帖

胡鴻鈞心甘命抵疏遠許廷鏗 為蔡思貝斷纜親密九年情

蔡思貝入行七年姣盡電視城,成功征服有家底的胡鴻鈞當然唔會放手,為獨霸男友軟硬兼施,令胡鴻鈞心甘命抵疏遠許廷鏗,保持絕對的社交距離。過去一年,胡鴻鈞得閒拍拖唔得閒應酬許廷鏗,難怪許廷鏗曾公開指胡鴻鈞一個短訊都冇覆,突然失聯令人擔心。蔡思貝媾仔收兵有前科,有辦你睇之前的余德丞都是用完即棄,許廷鏗可以耐心等候,話唔定蔡思貝玩完玩剩會釋放胡鴻鈞呢!

許廷鏗直指胡鴻鈞失聯

同是超級巨聲出身的胡鴻鈞與許廷鏗,睇住大家出道及成長,經歷很多,他們與欣宜、林欣彤及鄧小巧經常見面,大時大節亦一齊過,不過自從胡鴻鈞與蔡思貝交往後,胡鴻鈞完全變了另一個人,據知情者透露:「Hubert(胡鴻鈞)以前好重友情,尤其同Alfred(許廷鏗)感情最深厚,凡係對方嘅事都好上心,去邊度都會一齊,自從蔡思貝出現之後就唔同晒,Hubert冇再出現佢哋嘅聚會,最初大家都以為Hubert真係忙工作,但原來佢係掛住拍拖,掛住接送蔡思貝而唔得閒,有乜辦法對佢唔心淡?為咗個姣花,Hubert對班多年老友咁絕,話唔見就唔見。蔡思貝收兵咁多年,點樣令個男人貼貼服服佢最叻,為咗令Hubert對佢一條心,佢就扮晒為佢好,勸Hubert疏遠Alfred一段時間,咁嗰啲HeHe新聞就唔會再影響佢形象,畀蔡思貝電到成個人冇晒主張嘅Hubert,真係聽晒蔡思貝話唔接其他人電話又唔覆短訊,最後仲同班好友反晒面,合晒蔡思貝河車。」

https://www.orientalsunday.hk/娛聞/胡鴻鈞為女放棄與許廷鏗親密九年情-蔡思貝-plt/403506/

04/11/2020 東方新地

https://www.nmplus.hk/752930/entertainment/胡鴻鈞-許廷鏗-蔡思貝-ctb01/8/

08/11/2020 新Monday《為蔡思貝斷纜親密九年情 胡鴻鈞心甘命抵疏遠許廷鏗》

討論重點:到底熊鏗新聞幾時先會完

個人意見:估唔到蔡思貝咁奸 咁樣叫條仔離開兄弟,點解唔可以比熊君享齊人之福?

一個學歷造假的人
你旨意佢品格可以有幾好

老是常出現

有人是不趁出碟又炒新聞
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

朋友咋喎 又唔係女 咁都要逼人斷絕來往
究竟個達哥有咩咁吸引 胡生啲taste差到
btw啲新聞完未 都反咗面成年啦 啲記者停啦好嗎

蔡思貝係咪要谷視后所以呢d新聞又翻兜
舞來舞去 不日內開始錄音。

究竟佢兩個啲新聞完先 定係The Album完先

袁偉豪會唔會介入

袁偉豪會唔會介入
艾石仔 發表於 2020-11-10 07:54

我喜歡你~最愛你~

其實蔡思貝係咪同妻咋
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

都反左面咁耐就唔好再拉我鏗造新聞啦

無人想知 wfc
唔好再post胡生新聞得唔得
再將我相信的如煙火般綻放

Afraid巧慘
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

見到D 主角睇埋樓豬個名
成件事FIT 晒!

東方真的無哂新聞, 樓主又可以繼續幫偶像谷人氣

啪左幾多粉先寫得出呢d稿
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

見到D 主角睇埋樓豬個名
成件事FIT 晒!
kwanie 發表於 2020-11-10 10:12

笑咗

比個女人迷到成班朋友都唔要,個男人都好無用

袁偉豪會唔會介入
艾石仔 發表於 2020-11-10 07:54

點解咩都關袁偉豪事嘅

我喜歡你~最愛你~
stephybest 發表於 2020-11-10 08:06

Oh my baby~~ so lovely~~~

點解咩都關袁偉豪事嘅
gocrazy 發表於 2020-11-10 11:39

真係咩都關佢事㗎!!

點解咩都關袁偉豪事嘅
gocrazy 發表於 2020-11-10 11:39

希望佢真人上 cm

可唔可以唔好再痴住我鏗搏上報
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

0鏗考慮下謙b仲好啦
乾一罐冰汽水

反面和拍拖是兩回事,當時人一句都冇出過聲,過去一年許生講多過胡生講,雖然許生都少左提,但我仍覺得胡生慘d

見到人話Alfred出碟搏宣傳同埋佢成日提住呢單嘢真係得啖笑咁低莊嘅宣傳手法係得一間公司先做得出 好明顯佢先係俾人拖落水嗰個

0鏗考慮下謙b仲好啦
kio0909 發表於 2020-11-10 15:38

邊個做1
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

見到人話Alfred出碟搏宣傳同埋佢成日提住呢單嘢真係得啖笑咁低莊嘅宣傳手法係得一間公司先做得出  ...
winky.h 發表於 2020-11-10 19:34

下?我睇系牙醫不斷自己提起喔…
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

黃家正 發表於 2020-11-10 04:55

再憑踩過界II勇奪最受歡迎角色獎

cathay1996 發表於 2020-11-10 20:35

記者問起佢先答咋喎 同埋睇得出Alfred係被疏遠嗰個 佢都唔知點解會同胡生失聯
反而胡生次次俾記者問都作埋啲籍口話咩少睇message咩個個人都唔覆 唔係淨係唔覆Alfred咁

邊個做1
fifty1205 發表於 2020-11-10 19:54

兩個都得。

cathay1996 發表於 2020-11-10 20:35

由5月都而家都係牙醫比人問時好主動咁答好多野

當年STEPHY比人問傳穎個時係直接收口唔答的

仲要剛好呢個星期出碟就出新聞....

記者問起佢先答咋喎 同埋睇得出Alfred係被疏遠嗰個 佢都唔知點解會同胡生失聯
反而胡生次次俾記者問都作埋 ...
winky.h 發表於 2020-11-10 23:00

哇,咁大牌,真係superstar來,以後改叫佢超紅軍
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

呢啲煲水新聞有人信個下先好笑

胡生taste不嬲差
我估錯這個世界得到教訓

胡生taste不嬲差
mrshadowll 發表於 2020-11-11 11:38

你認許廷鏗差?

反而胡生次次俾記者問都作埋 ...

唔通無啦啦自爆? 又不見許廷鏗自爆出櫃?
有咩證明許係被疏遠果位?

黃家正 發表於 2020-11-10 04:55

似係11月11日就出碟果位博宣傳喎

反而胡生次次俾記者問都作埋啲籍口話咩少睇message咩個個人都唔覆 唔係淨係唔覆Alfred咁

啲藉口假到

由5月都而家都係牙醫比人問時好主動咁答好多野
gordon0807 發表於 2020-11-11 08:29

記者問起先答點叫主動
同埋其實佢幾時有答好多嘢

sexykaren 發表於 2020-11-11 12:35

白粉報會唔會幫佢宣傳呀
點睇都似係有新劇上嗰位搏宣傳多啲

朋友咋喎 又唔係女 咁都要逼人斷絕來往
究竟個達哥有咩咁吸引 胡生啲taste差到
btw啲新聞完未 都 ...
hlyyy 發表於 2020-11-10 01:55

兩個男唔come out,就可以公開以朋友身份高調哂關係條女就要收收埋埋,你話啦

回復 36# sexykaren

我話蔡思貝
我估錯這個世界得到教訓

兩個男唔come out,就可以公開以朋友身份高調哂關係條女就要收收埋埋,你話啦 ...
森炎 發表於 2020-11-11 16:20

因為胡唔是gay 真係當許係兄弟only 怕咩曬
不過許對胡係咪朋友咁簡單真係唔知

係胡君配唔起牙醫
牙醫靚仔  專業人士   準男金
胡君只係TVB 二打六  劇未做主角   連依家最廢GE TVB最男都比周柏豪

胡鴻鈞fans 想佢HEHE定鍾意女人?

sexykaren 發表於 2020-11-11 12:35
似係公仔麵想拖累新碟銷情多啲
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

似係公仔麵想拖累新碟銷情多啲
cymusic 發表於 2020-11-12 12:52

許生一向銷情麻麻,公仔面不用多此一舉

係胡君配唔起牙醫
牙醫靚仔  專業人士   準男金
胡君只係TVB 二打六  劇未做主角   連依家最廢GE TVB最男都 ...
洗衣王國130 發表於 2020-11-12 10:12

紅軍係救妻做左男一啦咪出黎獻醜

紅軍係救妻做左男一啦咪出黎獻醜
sexykaren 發表於 2020-11-12 13:09

果套咁GE 星期日先播  唔係黃金時間主線劇集

胡鴻鈞fans 想佢HEHE定鍾意女人?
GTN2 發表於 2020-11-12 12:14

鍾意達哥同hehe都冇咩分別

許生一向銷情麻麻,公仔面不用多此一舉
sexykaren 發表於 2020-11-12 13:08

聽講要加印

0鏗考慮下謙b仲好啦
kio0909 發表於 2020-11-10 15:38

兩個號碼相同
【This is MC】澳門見