返回列表 發帖
係你get唔到我既point
一向唱live俾人詬病既歌手 如果上到節目播出街嗰陣係零瑕疵既 咁咪更顯得係有修過 ...
JasOh103 發表於 2021-3-8 23:38

係喇係喇
一定係人地get唔到你既point it's ok
咁我同數字會員傾偈 我明佢d point
其實唔好修就最好
咁先公平
完全唔明點解要修 -0-
616.1314 發表於 2021-3-8 23:14

其實修小小可以接受 起碼有番d live收音既感覺

個手望live好聽到, 想聽gin lee唱開心版小黑與我
qwerzx 發表於 2021-3-8 23:34

可以加埋敢 做個開心medley

可以加埋敢 做個開心medley
stephybest 發表於 2021-3-8 23:47

而命書說我像孤星一輩子 yeah~
無窮大 wow~

係喇係喇
一定係人地get唔到你既point it's ok
咁我同數字會員傾偈 我明佢d point

其實 ...
kayzzz 發表於 2021-3-8 23:43

笑咗,你兩個究竟係真反面定又打情罵俏
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

笑咗,你兩個究竟係真反面定又打情罵俏
616.1314 發表於 2021-3-9 00:40

唔夠Yan WZA111勁
陳蕾食咗喉糖未?

唔夠Yan WZA111勁
stephybest 發表於 2021-3-9 00:49

始終佢哋兩個仲係熱戀期
而 kayzzz 同 JasOh 就已經係過氣情侶
二〇二三年度全女班投票

始終佢哋兩個仲係熱戀期
616.1314 發表於 2021-3-9 00:51

就好似我同艾石仔咁…反OT:環球出得微電影未啊
陳蕾食咗喉糖未?

始終佢哋兩個仲係熱戀期

唔好意思咁多位
我會多d睇住佢
佢近排好似有少少腦退化
你見佢講野都有少少語無倫次

唔好意思咁多位
我會多d睇住佢
佢近排好似有少少腦退化
你見佢講野都有少少語無倫次 ...
kayzzz 發表於 2021-3-9 01:12

陪著佢追憶!
二〇二三年度全女班投票

始終佢哋兩個仲係熱戀期

正常人老咗就會開始聾聾地 聽覺有問題 相信佢就係咁
所以今日先係度亂咁發噏瘋
真係要好好咁扭佢耳仔 調教下佢
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

真係要好好咁扭佢 ...
JasOh103 發表於 2021-3-9 01:19

開始放閃了 omg
今屆大熱:Yan x WZA, Kenneth x KK8733, Kayzzz x JasOh
二〇二三年度全女班投票

真係要好好咁扭佢 ...
JasOh103 發表於 2021-3-9 01:19

你講得啱
揀成家做年度十大 投5分畀個d乜野開燈熄燈
咁都做得出 真係聾

開始放閃了 omg
今屆大熱:Yan x WZA, Kenneth x KK8733, Kayzzz x JasOh
616.1314 發表於 2021-3-9 01:20

老夫老妻咁打情罵俏先係經得起考驗嘅愛情
我都係告退先
反OT:Loop 緊美男子與香煙

青口唔想出醜咪自己練好啲
修音對一直有畀心機練歌嘅歌手好唔公平
姐係一個人有溫書攞一百分 一個人無溫書 ...
616.1314 發表於 2021-3-8 23:29

Gin Lee應該繼續食白果
令大家以為係音響有問題
掩飾只係所有歌手都冇唱功嘅事實 (除非祖兒有十大)
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

令大家以為係音響有問題
掩飾只係所有歌手都冇唱功嘅事實 (除非祖兒有十大) ...
John 發表於 2021-3-9 02:02

咁Afraid同林家謙咪食白果
反OT:Loop 緊美男子與尼古丁
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

令大家以為係音響有問題
掩飾只係所有歌手都冇唱功嘅事實 (除非祖兒有十大) ...
John 發表於 2021-3-9 02:02

支持Gin Lee出月球下的人下集月球上的人,唱到堅離地
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

老夫老妻咁打情罵俏先係經得起考驗嘅愛情
我都係告退先
反OT:Loop 緊美男子與香煙 ...
WZA111 發表於 2021-3-9 01:46

美男子與香Yan
二〇二三年度全女班投票

發現我個名老是常出現 希望gin lee都可以做到 唔好成日紅歌唔紅人

開始放閃了 omg
616.1314 發表於 2021-3-9 01:20

我地個銅獎應該冇機會了
反ot:環球係咪唔出微電影?
陳蕾食咗喉糖未?

有無member有買第二版? 敢 係咪無歌詞紙?

我地個銅獎應該冇機會了
反ot:環球係咪唔出微電影?
stephybest 發表於 2021-3-9 19:56

唔出嘅話
唔該成間公司摺埋喇

唔出嘅話
唔該成間公司摺埋喇
jasonng 發表於 2021-3-9 20:02

有生人財唔發 走去發死人財
陳蕾食咗喉糖未?

有生人財唔發 走去發死人財
stephybest 發表於 2021-3-9 20:03

環球:收錄 Gary Tong 編曲作品

~越戒越愛 越愛越戒*

環球:收錄 Gary Tong 編曲作品
jasonng 發表於 2021-3-9 20:17

ok wor
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

買咗其中一首24bit/96kHz
點解可以mix得咁差
啲background music 蒙到
她都一走了之 你會否哭訴後找我做靠倚

~越怕越愛越想越歪 心酸得很痛快*
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

~越戒越愛 越愛越戒*
bagfgfcde 發表於 2021-3-9 20:29

RE 冠未?

ok wor
John 發表於 2021-3-9 20:39

印張新貼紙就搞掂

~越怕越愛越想越歪 心酸得很痛快*
on07111 發表於 2021-3-9 20:49

~或者錯愛都紫昕變態*

RE 冠未?
jasonng 發表於 2021-3-9 20:52

希望903 re 冠..

希望903 re 冠..
bagfgfcde 發表於 2021-3-9 21:02

咁要五台十冠喇

和每天講喜歡幸兒
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

24頁真係好勁好叻
希望下隻碟都可以好似 Dear Secret 咁得到大家嘅喜愛
二〇二三年度全女班投票

24頁真係好勁好叻
希望下隻碟都可以好似 Dear Secret 咁得到大家嘅喜愛  ...
616.1314 發表於 2021-3-10 08:31

下隻碟個po第一日就幫佢推到破記錄 一日內唔知開到幾多版咁

下隻碟個po第一日就幫佢推到破記錄 一日內唔知開到幾多版咁  ...
Theo01217 發表於 2021-3-10 11:23

可能下隻碟負評如潮
二〇二三年度全女班投票

可能下隻碟負評如潮
616.1314 發表於 2021-3-10 11:26

Touchwood!!!! 應該唔會劣評
陳蕾食咗喉糖未?

下隻碟個po第一日就幫佢推到破記錄 一日內唔知開到幾多版咁  ...
Theo01217 發表於 2021-3-10 11:23

支持下隻碟叫《Cool Cafe 發帖榜》

可能下隻碟負評如潮
616.1314 發表於 2021-3-10 11:26

收山味濃,再留係環球就要進入養老行列

支持下隻碟叫《Cool Cafe 發帖榜》
風見志郎 發表於 2021-3-10 11:46

I am ready to retire 新曲+精選碟

24頁真係好勁好叻
希望下隻碟都可以好似 Dear Secret 咁得到大家嘅喜愛  ...
616.1314 發表於 2021-3-10 08:31

一定會!
我會日日入黎灌水

買咗其中一首24bit/96kHz
點解可以mix得咁差
啲background music 蒙到
timc524 發表於 2021-3-9 20:44

好想refund首歌
用電話聽lossless 仲好聽啲

而 Gin Lee 幸福門 Live 係仲好聽過 CD
616.1314 發表於 2021-3-8 13:07

佢同美祖一樣都係Live better than 錄音室類型歌手,所以都是喜歡X兒系列。

好想refund首歌
用電話聽lossless 仲好聽啲
timc524 發表於 2021-3-10 13:10

買左邊首?

買左邊首?
kayzzz 發表於 2021-3-10 14:51

一家之主得我一個 HA~

應該比環球員工fake咗!?
佢IG話13/3煎會唱新歌
以為真係新歌

但條片煎話係最新專輯的一首歌,未係電視同舞台表演過,自己有份創作
我估係 開錯燈

...
Garfield 發表於 2021-3-10 16:02

最近Gin Gin啲look型左好多  新歌應該未錄完 我諗都係Dear Secret啲歌啦

應該比環球員工fake咗!?
佢IG話13/3煎會唱新歌
以為真係新歌
但條片煎話係最新專輯的一首歌,未係電視同舞台表演過,自己有份創作
我估係 開錯燈
Garfield 發表於 2021-3-10 16:02
希望係唱別人的家, 可以比喻ViuTV同TVB其實都係歌手唔同嘅"家"

希望係唱別人的家, 可以比喻ViuTV同TVB其實都係歌手唔同嘅"家"
boy4dudes 發表於 2021-3-10 18:40

但其實YouTube music night算唔算「舞台」 佢成隻碟都唱過喎  但又話未唱過 好想知最後係唱咩

但其實YouTube music night算唔算「舞台」 佢成隻碟都唱過喎  但又話未唱過 好想知最後係唱咩 ...
Theo01217 發表於 2021-3-10 18:58

YouTube music night應該唔算係「舞台」, 未係電視同「舞台」表演過+Gin自己有份創作只有: 開燈熄燈 (開燈版)、開錯燈同別人的家, 不如唱medley