返回列表 發帖
虛火。。得個幾個人來回灌水
xteve 發表於 2021-3-22 20:36

心水清

心水清
kayzzz 發表於 2021-3-22 23:27

你都灌咗半頁有多
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

生粉上年係咪送唔夠
on07111 發表於 2021-3-22 22:34

想笑死人咩
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

喜歡祖兒

想笑死人咩
ricnature 發表於 2021-3-23 10:23

好彩上年Jer拎左同今年Edan會拎=AK拎兩次新人金
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

每日一幸倪
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

每日一幸倪
風見志郎 發表於 2021-3-23 16:14

青口遠離我!
二〇二三年度全女班投票

青口遠離我!
616.1314 發表於 2021-3-23 16:18

但我最近好愛食青口
魂冇影啲歌真係好難聽

旅發局搵Gin Gin做對外旅遊宣傳大使
香港天后地位confirmed
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2021-3-23 22:40

Gin 好紅!
二〇二三年度全女班投票

fifty1205 發表於 2021-3-23 22:40

想知Gin Gin貼左幾錢先有得做

在孤獨門口
把愛情反鎖
關了心房那扇門
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

在孤獨門口
把愛情反鎖
關了心房那扇門
風見志郎 發表於 2021-3-24 07:59

開過關過開了關了
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

開過關過開了關了
John 發表於 2021-3-24 15:07

每道門最終開不開 有誰知道

《芝麻開門》- 倪兒

每道門最終開不開 有誰知道

《芝麻開門》- 倪兒
風見志郎 發表於 2021-3-24 15:32

想聽幸兒唱逃生門同阿門...
上次 Music Suite 又唔唱 :((
二〇二三年度全女班投票

想聽幸兒唱逃生門同阿門...
上次 Music Suite 又唔唱 :((
616.1314 發表於 2021-3-24 15:33

但係有還你門匙

但係有還你門匙
風見志郎 發表於 2021-3-24 15:37

呢首唔係我個年代
無感覺
二〇二三年度全女班投票

呢首唔係我個年代
無感覺
616.1314 發表於 2021-3-24 15:39

阿門係你年代咩
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

點解KKBOX Dear Secret 個album duplicate? 我手機問題?

發覺敢係Gin KKBOX Top Hits 20首其中一首
邊個聽咁多敢

阿門係你年代咩
JasOh103 發表於 2021-3-24 19:05

祖兒係 superstar
所以係 timeless!
姐係好似 Liza 咁
二〇二三年度全女班投票

點解KKBOX Dear Secret 個album duplicate? 我手機問題?
Garfield 發表於 2021-3-24 19:09

流星雨moov 都duplicated!!
魂冇影啲歌真係好難聽

發覺敢係Gin KKBOX Top Hits 20首其中一首
邊個聽咁多敢
Garfield 發表於 2021-3-24 19:14

事實就係首歌好hit!
魂冇影啲歌真係好難聽

邊個聽咁多敢

我每日聽三次

我每日聽三次
WZA111 發表於 2021-3-24 20:55

返工前聽yeah 同 woo 充滿動力

邊個聽咁多敢

同903最歌一樣,入到最後二十強但入唔到十五強

我每日聽三次
WZA111 發表於 2021-3-24 20:55

其實好啱跑步聽
魂冇影啲歌真係好難聽

GIN LEE 曬 Gel 甲表示自己黃到金!
大家快啲轉撐幸兒
Forget about Eason, Joey and Miriam
二〇二三年度全女班投票

大家快啲轉撐幸兒
Forget about Eason, Joey and Miriam ...
616.1314 發表於 2021-3-25 22:47

好多節目都可以見到佢 真係fans既福氣
魂冇影啲歌真係好難聽

大家快啲轉撐幸兒
Forget about Eason, Joey and Miriam ...
616.1314 發表於 2021-3-25 10:47 PM

SUPPORT!! gin 好似嚟緊好多節目!

說好的微電影係咪要復活節先有?
魂冇影啲歌真係好難聽

有個男學生唱得OK

有個男學生唱得OK
Garfield 發表於 2021-3-27 00:14

原來男仔要升3個key!
魂冇影啲歌真係好難聽

有個男學生唱得OK
Garfield 發表於 2021-3-27 00:14

gin lee唱得好好 教科書級

Yan 發表於 2021-3-27 01:01

講得啱
其實成隻碟都係教科書級
大家真係要珍惜下咁好嘅歌手

講得啱
其實成隻碟都係教科書級
大家真係要珍惜下咁好嘅歌手
WZA111 發表於 2021-3-27 01:33

即刻聽多次Dear Secret先瞓

原來男仔要升3個key!
stephybest 發表於 2021-3-27 00:48

原key咪得..
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

Yan 發表於 2021-3-27 01:01

Agree, gin既歌好難唱得好

原key咪得..
John 發表於 2021-3-27 01:54

E flat

低塌天崩的現場
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

原key咪得..
John 發表於 2021-3-27 01:54

想聽莊子、ken ho同Jasoh唱
但cm得洗衣王國唱雖然好聽過原唱者

希望個ah sir下次拎呢個做demo

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=17594&extra=page%3D5

幸福門 - 洗衣王國130

Hook時陌生的閒人    來回目送變情人
忍下你的指紋    重疊往日那位    再Gun~
何時幸福再來臨    為何未見地毯Dick~~腳印
你像不走微塵    離開~~比初見逼真

門~~~開!    得到了釋放    竟非我
門關好緊閉了又為何    關~~~~~~~~住我

門常在大開過客送走了有幾多
望. 進. 出. 背. 影. 不能不閃~過!
最後留住我也得我    密碼改太多
想請教你們有幾多個比我記得清楚
接送太多總變生~~ 疏~~
誰令我尚覺得可能還有不速之結果   
遲遲才換
當我望向這一扇門背後還想等到什

懷疑幸福再來臨    誰重疊我自己的腳印
卻是送餐的閒人    亦可溫飽我的心

門開    得到了釋放    竟非我
門關好緊閉了又為何    住我

門常在大開過客送走了有Gay
中出背影不能不閃過
最後留住我也Dump我    密碼改tie
很想請教你們有幾多個比我記得清楚
接送太多總變生~Sor
誰令我尚覺得可能還有不~~~~~速之結果   
遲遲才換SORRRR~~~
當我望向這一扇門背! 後! 還! 想! 等! 到! 什! 麼OH

開過關過開了關了想不開也看得開ee
一家之主得我一個 烤~~~~~~~~~~~~~!

門常在大開過客送走了有幾多
中出背影不能不
最後留住我也得我    密碼改太多
很想請教你們有幾多個比我記得清楚
接送太多總變生~Sor
唯獨你令我早晚擔心總有天找~我     然後又路過OH~~!
當我望向這一扇門還能幻想等到什麼

隨時入屋的情人    為何讓我換上Sun.....Sor~

on07111 發表於 2021-3-27 09:56

明明原唱最好聽
你話係同公司女歌手唱就話姐

明明原唱最好聽
你話係同公司女歌手唱就話姐
WZA111 發表於 2021-3-27 10:06

如果AGA唱拎左最歌了,可惜歌有歌命

如果AGA唱拎左最歌了,可惜歌有歌命
on07111 發表於 2021-3-27 10:18

Laughed 一 之後無歌入圍過
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Laughed 一 之後無歌入圍過
fifty1205 發表於 2021-3-27 10:28

三個 Range 青口鬼唱到
前面低音落唔到
後面高音上唔到
入圍金草莓就有份
二〇二三年度全女班投票

唔駛等28年就有28頁。。。socrazy!

on07111 發表於 2021-3-27 09:56

我唱K有唱過
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

咁開錯燈都要ban 的士佬亂咁開車頭燈都好危險wor
stephybest 發表於 2020-12-8 00:34

真係Ban左。
希望Gin Gin 下次都係出d正面題才的輕快歌

Gin又做野做到3點先返屋企 看似是新歌的節奏 希望下個月出到新歌啦

Gin又做野做到3點先返屋企 看似是新歌的節奏 希望下個月出到新歌啦 ...
Theo01217 發表於 2021-3-28 13:06

忙到不知幾點 等緊敢2.0

唔駛等28年就有28頁。。。socrazy!
on07111 發表於 2021-3-27 12:36

都要睇下係邊個先得架~