返回列表 發帖
不過隔離MV八月中先出 (敢三月尾出, SYNT七月頭出), 隔離三個月有1.1M views係好恐怖 (example: 在錯誤的 ...
boy4dudes 發表於 2020-11-15 16:48

會唔會好快女歌手嘅三甲都俾環球三位女將包攬曬?

無我想象中咁恐怖因為首歌真係好hit,以為會高好多
Gin同AGA都有九百幾K,唔算差得遠啦 ...
gocrazy 發表於 2020-11-15 16:27

兩個版本加埋都差不多2M

會唔會好快女歌手嘅三甲都俾環球三位女將包攬曬?
gocrazy 發表於 2020-11-15 16:51

唔會。
但下年Viutv頒獎禮女歌手獎應該係環球女歌手機會大,
除非造星3出到個好勁既女歌手

兩個版本加埋都差不多2M
stephybest 發表於 2020-11-15 16:58 

隔離真係hit,初初出嘅時候可能大家都無諗到會咁爆

唔會。
除非造星3出到個好勁既女歌手 ...
Garfield 發表於 2020-11-15 17:14

造星3就算出到好嘅,唔簽俾viutv應該機會都不大
viutv真係會搞頒獎禮嗎?

唔會。
除非造星3出到個好勁既女歌手 ...
Garfield 發表於 2020-11-15 17:14

支持小妍
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

牙GIN 加油, 會買你新碟
身邊好多朋友都識同鍾意幸福門

重點: 「環球一姐」
cmho 發表於 2020-11-14 23:53

有人要眼紅了
BTW 每次堅堅既post都係咁多人留言

支持小妍
John 發表於 2020-11-15 18:28

唔好啦

佢有特權 一年三歌就得
stephybest 發表於 2020-11-15 11:29

Gin 1碟4plug,浮世繪廣東話歌全派
咁嘅待遇好差咩 ?

呢隻碟改咁多次主題,理應收唔少歌
有本事出年年中出多隻仲得
有乜好怨

支持阿Gill
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

唔使哭
女金aga 女銀Jace 女銅gin 皆大歡喜

唔使哭
sexykaren 發表於 2020-11-15 22:19

冇咩可能環球包辦三甲

Gin 係CM共和度頒個獎畀你

重點係點解要用環球一姐旗下二三線女歌手做貓名

「芝麻糊」梁詠琪
「杏仁糊」吳雨霏
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

一對一 學英文

抑鬱既人系真好需要多D人關心佢,如果唔系一個睇唔開就.....

冇咩可能環球包辦三甲
stephybest 發表於 2020-11-15 22:20

2年前(2018年叱吒)試過啦,當時903年尾谷侘寂同風靡(狂加ap)令Gin嘅ap埋單加到超過AGA5次(314次)得到女銀。仲要嗰年十分奇怪自我感覺還好上榜(神檯級待遇)3個星期就速冠。

2年前(2018年叱吒)試過啦,當時903年尾谷侘寂同風靡(狂加ap)令Gin嘅ap埋單加到超過AGA5次(314次)得到女銀 ...
Danny02 發表於 2020-11-16 16:46

唔奇怪 咪就係903本身打算壓gin lee ap,但係去到後期發現無其他歌手可以上到女銀
(好似kay 出歌,可以拎到女金,如果903都唔知捧邊個上去好)
咁咪唯有播返佢上去女銀
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

2年前(2018年叱吒)試過啦,當時903年尾谷侘寂同風靡(狂加ap)令Gin嘅ap埋單加到超過AGA5次(314次)得到女銀 ...
Danny02 發表於 2020-11-16 16:46

女金都唔係環球 點樣包辦

Gin  係CM共和度頒個獎畀你
tree 發表於 2020-11-16 15:25

白果獎
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

唔使哭
sexykaren 發表於 2020-11-15 22:19

喜歡環球三姐堅李

喜歡環球三姐堅李
on07111 發表於 2020-11-16 18:12

堅堅點計都唔會係三姐啦._.拎過三次女銀啵

stephybest 發表於 2020-11-16 19:08

都未破阿kay記錄,2008年至2011年連續4年同Joey角力都得到女銀。
(嗰個時候仲係新藝寶)

都未破阿kay記錄,2008年至2011年連續4年同Joey角力都得到女銀。
(嗰個時候仲係新藝寶) ...
Danny02 發表於 2020-11-16 19:27

阿生你唔係以為18年謝安琪仲係環球呀

stephybest 發表於 2020-11-16 19:08

Aga銀都未拎過直接金
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Aga銀都未拎過直接金
fifty1205 發表於 2020-11-16 19:53

至少呢一刻aga仲未拎女金

堅lee係三妹才對

為何我落淚  好比鋼鐵流眼淚
我的堅壯太另類  一親你變成尖錐
其實都很想軟弱  伸手抱你撤退
一腔苦水  慰 ...
on07111 發表於 2020-11-15 00:01

留意左你好耐 你d留言好多值10個趣
阿gin可以多d睇你留言笑下輕鬆下

阿煎要加油啊 十卜十卜
你別以為有人拜就叫偶像
有人拜是對著你憑弔那樣

回復 78# kayzzz

Gin Gin 睇我d post應該會喊多次
建議佢都係睇返CM堅鐵粉的post,例如bagXXXXXX, josXX, cymXXXX

堅堅唔好喊,希望903良心發現狂播Gin到女金。
天生鬥士難自棄
舞來舞去 不日內開始錄音。

唔洗抑鬱啦 新碟好評如潮!!