返回列表 發帖
QUAN’s C-CHART 2020 Week 47

冠軍歌:人話 / 彼個所在 / fly / 厭世臉 / 告別 / Ophelia / 愛斯基摩人之 ...
weiquan 發表於 2020-11-20 23:02

冠軍歌走勢有抄襲某高質榜之嫌

2020 Kelv's 摯愛十大 第47周

美男子與香煙 - Gin Lee 第11首冠軍歌
本年度冠軍歌
第1季:Walk on Water | ...
kel_kelvin 發表於 2020-11-20 22:44

你係咪越戒越愛美男子..

明明17-19年都無冠過幸兒
但係今年真係停唔到!

原來好多野都話唔埋 唔知幸兒幾時會impress到你 ...
kel_kelvin 發表於 2020-11-21 03:24

佢impress到我既時間(before 2013)一早過咗

http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

大家有興趣記得留名申請共和

Long's Music Picks 2020 WEEK 47

2020 冠軍歌:

Week 01 - Week 13 : 心之書 / 平安夜 / 末日快車 / ...
WZA111 發表於 2020-11-21 20:41

BARF! 第二位咩事
下年出道十年 隨時可以十年如當日!
kel_kelvin 發表於 2020-11-21 12:05

Delusional!
想為2021情侶大獎造勢 齊齊組高質榜CP
weiquan 發表於 2020-11-21 11:41

好主動
但我唔係某Will喎
WYTV Music Chart 2020

冠軍歌巡禮
Week 01-13: 年末感恩 / 鐵蘭花 / 心之書 / 我們的基因 / 漫長 / 相信 ...
kevinlai1621 發表於 2020-11-21 11:27

Talent !!!
LIVESONG CHART 2020 – WEEK 47

彼個所在 / 漫長 / 相信一切是最好的安排 / 未知道 / 莫名哀傷 / 彼個所 ...
賴爽 發表於 2020-11-21 08:51

Eason 今次呢首的確幾好

Jayant Music Chart 2020

第 47 週冠軍歌:
艾粒 - 奇妙事不斷有
作曲:Chris Ho 何兆基
填詞:艾粒
編曲: ...
JayantL 發表於 2020-11-21 23:44

Deadline fighter