返回列表 發帖
你真係好煩…
gocrazy 發表於 2020-11-16 00:57

你可以咁睇 不過呢度好多人似乎覺得煩果個係你
學上個post其他會員講 先撩者賤 本身我對你既行為都隻眼開隻眼閉
其實我一直都有見住既 你有時唔客氣都好 我純粹覺得各有各講
同埋我一向主張對新會員 唔熟架部就寬容d
但你就夠膽挑我機 利用我好相與既特點 諗住蝦埋kenneth一份?
休想啦!
秉承cm精神 推廣好音樂

你可以咁睇 不過呢度好多人似乎覺得煩果個係你
學上個post其他會員講 先撩者賤 本身我對你既行為都隻 ...
kenneth 發表於 2020-11-16 01:05

其實你咁激動都係因為俾我無意中發現到,你原來咁鍾意AK扮唔到路人落去啫…

不過我每次都係評論AK嘅嘢,而無主動攻擊過你喎
相反你就成日chur住曬,仲鬧人咩卑鄙陰謀,又屈我落報紙廣告
咁你攻擊會員又算唔算犯規先?

如果話AK令你有咩唔高興唔同意嘅,你咪話返我鍾意啲仔仔囉,咪變成chur我

其實你咁激動都係因為俾我無意中發現到,你原來咁鍾意AK扮唔到路人落去啫…

不過我每次都係評論 ...
gocrazy 發表於 2020-11-16 01:15

係喎可!你用「平時d人覺得xx點點點」句式去演繹自己意見架喎
我又真係唔夠你包裝既
我只係路見不平姐 換轉個主角係jude/jade我都一樣會挺身而出

希望呢week 完全停 美泳。 呢首歌值得更好成績。
相反16年 四不像冠多左。 ...
hkbaby 發表於 2020-11-16 00:58

希望柏宇大發力
梁詠琪《Preludio》榮登IFPI唱片銷量榜冠軍 • 全新Moving 加強版(CD+DVD)現已上市
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

其實會唔會Jason +上冠
美Aii死位
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

美Aii死位
hehehaha 發表於 2020-11-16 01:31

ahhhh... 或者jason亞完唔死呢(我估係咁)

美Aii死位

今week 都係好難估。

ahhhh... 或者jason亞完唔死呢(我估係咁)
kenneth 發表於 2020-11-16 01:33

唉... 希望溝渠可以剎停

希望蛋公司可以回心轉意
All in 美aiiiiii

今week 都係好難估。
hkbaby 發表於 2020-11-16 01:34

以為Jason first plug一定有冠
點知second plug前,僅得死位....
梁詠琪《Preludio》榮登IFPI唱片銷量榜冠軍 • 全新Moving 加強版(CD+DVD)現已上市
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

唉... 希望溝渠可以剎停

希望蛋公司可以回心轉意
Allllllll in 美aiiiiii ...
l00540 發表於 2020-11-16 01:39

最怕佢2>x姐

不過我中意佢埋班果首多d

支持my only one四台冠
michael344 發表於 2020-11-15 22:37

希望會冠my only one
我想聽暴龍哥上chill club唱

希望會冠my only one
我想聽暴龍哥上chill club唱
Jason0223 發表於 2020-11-16 01:41

洗腦歌
呢首真係一次入腦

EDAN真係值得支持 佢世界第一 呢個基本上係人類共識
但係 唔該你或你既分身到時唔好再妄圖 ...
kenneth 發表於 2020-11-16 00:55

Edan好野黎
搞笑又得 音樂上又得

洗腦歌
呢首真係一次入腦
kenneth 發表於 2020-11-16 01:42

我覺得呢首仲正過呼吸有害

最怕佢2>x姐

不過我中意佢埋班果首多d
kenneth 發表於 2020-11-16 01:41

埋班嗰首應該唔派

oh 咁似係rubberband 了 組金+唱片
dear Jane 就至尊歌+組銀
aga alfred jayfung 各自都有2-3個獎應該 ...
hehemamama 發表於 2020-11-15 23:29

艾粒果首真係好難講
咁好聽首歌
有十大真係唔出奇

另外都希望DB會有個獎鼓勵下

我覺得呢首仲正過呼吸有害
Jason0223 發表於 2020-11-16 01:44

wow... 我一直都咁講
唯一要脅 歌手既地位實力亦相約
當然我唔撐黑警劇果邊
難得家下年尾 d人會有記憶點多d
大家一齊力推!

埋班嗰首應該唔派
l00540 發表於 2020-11-16 01:44

我估唔會派
希望會啦

有周爸新歌聽嚕
JayantL 發表於 2020-11-16 00:36

最男ready

埋班嗰首應該唔派
l00540 發表於 2020-11-16 01:44

其實埋班有好幾首都正 只不過我最鍾意都係見多一面

20  NE  你與你的另一半  袁偉豪
20>out, thx!
kaman921 發表於 2020-11-15 23:21

希望下個禮拜已經out走首歌

美Aii死位

我覺得會冠感情這回事
因為仲有首哪個明日等住派

最男ready
Jason0223 發表於 2020-11-16 01:49

again?

其實埋班有好幾首都正 只不過我最鍾意都係見多一面
Jason0223 發表於 2020-11-16 01:51

我中意candy果首 其實首首都好中意lol

最男ready
Jason0223 發表於 2020-11-16 01:49

潛咗水成年又冇音樂表現
佢憑咩?
如果又係拎住個政治光環不如收手啦
今年投jay Fung好過
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

咁mean 要喺最後呢6個星期播夠100次先會啱啱過kay
有d炆 今年903似係壓小巧AP ...
hehemamama 發表於 2020-11-16 00:47

可能903本身諗住Kay金 AGA銀 蕾銅
所以壓小巧AP
但而家Kay plug歌搞成咁
可能903會索性推新一代上去
金銀銅都比晒10後出道嘅歌手
反正Kay拎多個女銅其實都冇乜意義
小巧拎就唔同 因為上年拎女銀佢都冇得上叱吒台

Mean係咪要好似樂觀咁勁

阿Jay隻新歌"遠在眼前"公司做咩呢幾日一D宣傳都冇提都唔提又唔開流媒係度等咩...隻歌明明有hit相應該俾多D力谷先係...搞到呢幾日淨係可以loop電台版想dl聽都唔得...

Mean係咪要好似樂觀咁勁
WZA111 發表於 2020-11-16 06:04

best song ever

張敬軒今年有冇歌派
軒兒 GOOD SHOW!!!!

張敬軒今年有冇歌派
mrshadowll 發表於 2020-11-16 06:35

how about 容祖國?

2011年11月16日 - Boy’z推出短暫重組後的首張新曲加精選大碟《Ready To Go》,收錄合共32首作品
張生作曲好好聽

評分人數

how about 容祖國?
kenneth 發表於 2020-11-16 06:51

呢個關我咩事理得佢唔復出

呢個關我咩事理得佢唔復出
mrshadowll 發表於 2020-11-16 07:01

同公司 諗起啫

[11月16日之廣東歌]

2003年11月16日 - 林振強逝世,終年55歲
2007年11月16日 - 郭富城於紅館舉行九場《郭富城舞林正傳De Show Reel演唱會》,並首次採用450度旋轉舞台
2007年11月16日 - 側田推出第三張個人音樂專輯《JTV》,收錄作品包括《男人KTV》等合共14首作品
2011年11月16日 - Boy’z推出短暫重組後的首張新曲加精選大碟《Ready To Go》,收錄合共32首作品
2012年11月16日 - 林德信推出專輯〈Alex Lam〉
2013年11月16日 - 叱咤903舉辦903 id club《追憶林振強》拉闊思念會
2018年11月16日 - 岑寧兒推出第二張大碟《Nothing is Under Control》
2018年11月16日 - 孫耀威推出EP《the HystERICal...》,並於九展舉行2場《HYSTERIC LIVE 孫耀威演唱會2018》

同公司 諗起啫
kenneth 發表於 2020-11-16 07:02

Zpecial呢

Zpecial呢
mrshadowll 發表於 2020-11-16 07:12

好快啦 應該十二月有 yeah!

張生作曲 ...
mrshadowll 發表於 2020-11-16 07:01

-Prince- :
請各位會員以後唔好再以極大字體發言
違者將會被扣分或禁言

-Prince- :
請各位會員以後唔好再以極大字體發言
違者將會被扣分或禁言
hehehaha 發表於 2020-11-16 07:42

咩呀!?我見酷愛903都係咁

有無人知道有港版麥當娜之稱嘅miss fiona sit幾時派2nd plug? Thx

有無人知道有港版麥當娜之稱嘅miss fiona sit幾時派2nd plug? Thx
kenneth 發表於 2020-11-16 07:59

下年掛又想薛妃女金了

下年掛又想薛妃女金了
stephybest 發表於 2020-11-16 08:01

Oh... 21年應該金啦咁
女金已booked

Mean真係好鬼死盞鬼 聽親都笑
尤其係不外乎雌激素突然放大正到

kenneth 發表於 2020-11-16 07:59

明明做左兩首歌(兩生花、哥本哈根的另一個我) 都未見影

明明做左兩首歌(兩生花、哥本哈根的另一個我) 都未見影
hehehaha 發表於 2020-11-16 08:07

The question is when... Wait die kenneth...
歌名似好吸引 唉!

Btw 對融e已經絕望
雖然我講過話每星期都提一次
多喝水?花店?

Btw 對融e已經絕望
雖然我講過話每星期都提一次
多喝水?花店?
kenneth 發表於 16/11/2020 08:10
我對係咁放流料嗰條友絕望d 囉
雖然本身都無期望
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

潛咗水成年又冇音樂表現
佢憑咩?
如果又係拎住個政治光環不如收手啦
今年投jay Fung好過 ...
hehehaha 發表於 16/11/2020 02:22
古天樂呢咁
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

我對係咁放流料嗰條友絕望d 囉
雖然本身都無期望
kwanie 發表於 2020-11-16 08:42

得我被佢伏到
聽住佢舊歌sick先 應境

EDAN真係值得支持 佢世界第一 呢個基本上係人類共識
但係 唔該你或你既分身到時唔好再妄圖 ...
kenneth 發表於 2020-11-16 00:55
呢句值得貼堂
CYRUS TOP 20 [2020 WEEK 48]
01 as brave as that stupid girl / the pancakes 02 未夠癲 / 鍾舒漫x鍾舒祺 03 每道微小 / RubberBand

呢句值得貼堂
cymusic 發表於 2020-11-16 09:03

咩人類
New type,seed 定係innovator
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week48
1最後的搖滾2帶走你的垃圾3風靈物語