返回列表 發帖
希望呢week 完全停 美泳。 呢首歌值得更好成績。
相反16年 四不像冠多左。 ...
hkbaby 發表於 2020-11-16 00:58

2weeks no1咪重好
其實深夜告別練習都值得更更更好成績
街外反應都好好
秉承cm精神 推廣好音樂

街外反應都好好 ...
kenneth 發表於 2020-11-16 10:01
流行榜睇街外反應就冇左個人特色,你自己都唔睇啦
軒兒 GOOD SHOW!!!!

流行榜睇街外反應就冇左個人特色,你自己都唔睇啦
mrshadowll 發表於 2020-11-16 10:04

值得推介 希望chillclub推介榜有冠
對佢哋尤其重要
不過
Viu好似畀親冠都算係知名度高嘅人

值得推介 希望chillclub推介榜有冠
對佢哋尤其重要
不過
Viu好似畀親冠都算係知名度高嘅人 ...
kenneth 發表於 2020-11-16 10:06

Mirror 算唔算

Mean真係好鬼死盞鬼 聽親都笑
尤其係不外乎雌激素突然放大正到
kenneth 發表於 2020-11-16 08:07

其實首歌好鬼kay one
越戒越愛越愛越戒  彷彿終生討債  違逆我的宗旨送抱投懷  不免病態

好快啦 應該十二月有 yeah!
kenneth 發表於 2020-11-16 07:41

Zpecial 新歌應該 1 月先出喎,你邊度收風架?
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

Mirror 算唔算
mrshadowll 發表於 2020-11-16 10:08

Mirror同error好出名啦下嘛?

星勤 發表於 2020-11-16 10:28

佢哋之前live唔係話盡量12月咩?

其實首歌好鬼kay one
風見志郎 發表於 2020-11-16 10:08

我都幻想緊係kay唱

星勤 發表於 2020-11-16 10:28

kenneth是Zpecial代言人
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

明明做左兩首歌(兩生花、哥本哈根的另一個我) 都未見影
hehehaha 發表於 2020-11-16 08:07

國語歌都做好...
可以派足2021全年
梁詠琪《Preludio》榮登IFPI唱片銷量榜冠軍 • 全新Moving 加強版(CD+DVD)現已上市
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

希望呢week 完全停 美泳。 呢首歌值得更好成績。
相反16年 四不像冠多左。 ...
hkbaby 發表於 2020-11-16 00:58

美唉進一步拋離柏宇
應該唔會調位(+5)吧
梁詠琪《Preludio》榮登IFPI唱片銷量榜冠軍 • 全新Moving 加強版(CD+DVD)現已上市
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

DJ 同RB 係邊個搶到冠邊個金
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

明明做左兩首歌(兩生花、哥本哈根的另一個我) 都未見影
hehehaha 發表於 2020-11-16 08:07

兩生花、哥本哈根的另一個我 好似係同一首歌來的....
不過仲錄好左國語first plug Alex Fung監製 快歌

佢應該出年先出,依家返左大陸搵錢,大陸d job已經排到12月
Fiona is back;)

兩生花、哥本哈根的另一個我 好似係同一首歌來的....
不過仲錄好左國語first plug Alex Fung監製 快歌

...
fifty1205 發表於 2020-11-16 10:58

佢係大陸做咩?好似都無咩睇到佢
人好貪心,想有新鮮感,又不肯放開舊人

佢係大陸做咩?好似都無咩睇到佢
TT进化论 發表於 2020-11-16 11:08

已經返左,接左好多商演同埋節目錄影

周爸終於返黎啦
山  。    下     。   見。

kenneth是Zpecial代言人
hkwilliamsiu 發表於 2020-11-16 10:33

可能我唔係最updated, 佢哋成日轉
我哋惟有等 不過相信佢哋嘅創造力就得

已經返左,接左好多商演同埋節目錄影
fifty1205 發表於 16/11/2020 11:19
話 _ 佢唔好再唱歌好過架啦麻煩
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 48 (28/11/2020)

1. 致明日的舞 - 陳奕迅  2. 每道微小 - RubberBand  3. 時間的初衷 - 周國賢 / ToNick  4. 遠在眼前 - 馮允謙  5. 著地 - 鄧麗欣

叱咤樂壇 facebook

一陣中午12:00

周國賢家居隔離中現聲 仲有恆仔

感覺美泳首歌都拉鋸中,明星夢台吾上,viu 就低位死吾去。
hkbaby 發表於 2020-11-15 23:19

viu似同997拉鋸中就真,997磨5周都不冠,搞到viu睇情況先冠

唔覺得RB會爭得贏DJ但係又唔覺得DJ可以拎到咁多大獎

街外反應都好好 ...
kenneth 發表於 2020-11-16 10:01

美泳如果2weeks no1肯定狂爆粗

美唉進一步拋離柏宇
應該唔會調位(+5)吧
l00540 發表於 2020-11-16 10:46

停一日就可以

周仔終於翻黎

kwanie 發表於 2020-11-16 11:43

邊個

kwanie 發表於 2020-11-16 11:43

唉 希望返去跑數跑多啲出年可以發下力啦

美泳如果2weeks no1肯定狂爆粗
sexykaren 發表於 2020-11-16 12:07

真性情

周仔終於翻黎
小伙子. 發表於 2020-11-16 12:14

想推嘉姐下次訪問

想推嘉姐下次訪問
l00540 發表於 2020-11-16 12:30

都feel到佢想推 可能宣傳完電影 又會離開香港

首歌好正
周爸 你不如下年出返黎啦

都feel到佢想推 可能宣傳完電影 又會離開香港
小伙子. 發表於 2020-11-16 12:32

問係咪on air緊,知道係都答得好勉強啱啱返嚟都未隔離完 ,就好快又走

首歌好正
周爸 你不如下年出返黎啦
Jason0223 發表於 2020-11-16 12:33

How about 邦邦?

How about 邦邦?
kenneth 發表於 2020-11-16 13:12

都想佢出返黎 再加埋師兄
諗起藍國龍

唔覺得RB會爭得贏DJ但係又唔覺得DJ可以拎到咁多大獎
小伙子. 發表於 2020-11-16 12:06

今年好中意rb d歌
最愛漫長,次選First Date,每道微小同百毒不侵都loopable,得健兒我一般
想佢地拎多次至尊碟

都想佢出返黎
Jason0223 發表於 2020-11-16 13:15

我miss 邦邦more
咖哩龍蝦 你很倫敦 而我很紐約

我miss 邦邦more
咖哩龍蝦 你很倫敦 而我很紐約
kenneth 發表於 2020-11-16 13:17

晚晚也是禮拜六 oh....

RE: 各大流行榜@2020/11/15

晚晚也是禮拜六 oh....
Jason0223 發表於 2020-11-16 13:21

邦邦同周爸都有讚zpecial嘅歌好好聽

臣新歌<是但求其愛>

臣新歌
小伙子. 發表於 2020-11-16 13:30
國語歌都派台?
任我行 失憶蝴蝶

真性情
l00540 發表於 2020-11-16 12:29

吾使2weeks 冠,俾佢冠後3weeks 落榜都夠入十大。

國語歌都派台?
remus 發表於 2020-11-16 13:38

呢個名唔似係國語

呢個名唔似係國語
JayantL 發表於 2020-11-16 14:01

睇樂托邦微博話係粵語歌,奇怪?
任我行 失憶蝴蝶

睇樂托邦微博話係粵語歌,奇怪?
remus 發表於 2020-11-16 14:22

應該係廣東歌啦,呢個歌名點都唔似國語歌
只不過微博有張不明來歷嘅poster唔知點解係寫殘體字
其實微博成日有好多唔知咩source嘅料,好多都流流地,就好似上個post有人講小巧隻碟,又係唔知邊度黎嘅料
無愛可失 轉圈轉圈哈姆共你

應該係廣東歌啦,呢個歌名點都唔似國語歌
只不過微博有張不明來歷嘅poster唔知點解係寫殘體字
其實微博 ...
sampras625 發表於 2020-11-16 14:37

可能一雞兩味 唔奇
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

可能一雞兩味 唔奇
Thomas 發表於 2020-11-16 14:50

問題係,就算一雞兩味,至少粵語版嘅visual都應該係繁體字
所以我先懷疑呢D料嘅真確性,分分鐘係大陸fans自製都未定
無愛可失 轉圈轉圈哈姆共你

話說美之碧玉完都無廣東歌

話說美之碧玉完都無廣東歌
kenneth 發表於 2020-11-16 15:10

美之應該會等到50碎先會再出黎爭獎
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

好好聽
周爸爸 welcome back!

美之應該會等到50碎先會再出黎爭獎
Thomas 發表於 2020-11-16 15:28

果陣諗住女銀已經係最高榮譽 無諗過會女金會換人