返回列表 發帖

[Dec/2020] Create My Own Universe 梁釗峰音樂會2020

Create My Own Universe 梁釗峰音樂會2020
日期:2020年12月26日(星期六)
時間:8:00PM
地點:旺角麥花臣場館
票價:HK$680/HK$450

東亞銀行信用卡優先訂票:11月23日 (1:00PM) 至11月27日 (11:59PM)
公開發售:11月30日起 (10:00AM)
網上購票:HotdogTIX.com

FWD富衛保險呈獻Create My Own Universe 梁釗峰音樂會2020
音樂會延期通告

鑒於近日香港的新冠肺炎疫情持續嚴峻,為顧及所有觀眾及參與者的安全、響應政府減少人群聚集的防疫措施,主辦機構現宣佈原定於2020年12月26日於麥花臣場館舉辦之《FWD富衛保險呈獻Create My Own Universe 梁釗峰音樂會2020》將會延期擇日舉行。承蒙觀眾愛戴,音樂會門票早前已經全部售罄,明白大家對釗峰音樂會的期待,今次演出日期的改動實在迫不得已,希望大家見諒。有關延期演出之票務安排將會容後於主辦機構網頁、Facebook及HotdogTIX網頁公佈。
Source: 寰亞音樂fb

website design hong kong

而家賣...D人去完又爆過....

陳健安真係時運差好想睇佢開實體show
BTW CF GOOD SHOW
小伙子. 發表於 2020-11-20 00:34

宜家好難講了

樓上比我仲愛 敢

btw如果有歌迷買唔到楊千華演唱會門票,可以改買呢場 ...
on07111 發表於 2020-11-19 21:26

好想聽敢!!!!live
我估錯這個世界得到教訓

陳健安真係時運差好想睇佢開實體show
BTW CF GOOD SHOW

陳健安好慘

有興趣
想聽佢唱月亮不代表我的心同笑哈哈

樓上比我仲愛 敢

btw如果有歌迷買唔到楊千華演唱會門票,可以改買呢場
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

FWD 呈獻,係咪會翻唱敢

Timing的重要性......
幾時有得睇埋 on仔 souljase 實體演出

Support!

support

吓 咁突然開concert嘅
hehemamama 發表於 2020-11-19 15:30

遲啲會出新碟 都係叫Create My Own Universe~

睇硬啦

吓 咁突然開concert嘅
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋