返回列表 發帖

2020年最噴歌曲

選出你地最噴歌曲,有邊首令你地耳朵流產?
暫時呢五強,如果有其他可以列出

1.袁偉豪 - 你與你的另一半
(破紀錄超過100個1分真係勁,我屎框你 最愛你
Oh my baby So lovely~)

2.捍衛香港 - 鍾鎮濤
(由撐警藍屍中振濤主唱,遇危險不怕衝上~ Popo 其實遇危險怕怕就真)

3.My happy ending - 葉小妍
(掃乜傻媽happi end 頂~粉紅色女嘅世界係粉紅色,佢識變魔術嫁嫁)

4.天空之門 - 曾樂彤
(Micllm, 首歌比佢破壞)

5.Hana 今年劇歌
(首首罐頭歌都差唔多,悶到極點)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

揀出你地金酸梅歌曲
6.梁美芬 愛多一點點
7.梁美芬 點解要攬炒
8.何君堯 國護君安
9.Gin 敢
10.Gin 幸福門
11.李靖筠 Getaway
12.容祖兒 東京人壽
13.yuu  - 林子祥 / 林德信
14.現在就是最後的意願 - 楊千嬅
15.無限可能  羅啟聰、唐浩嘉
16,DJ KING ALL REMIX
17.再出發 群星

G持袁偉豪禾屎框你~醉艾你~

Gin Lee - 敢

一家之主得我一個~Ha~~~~~~~~

隔左1.5米都感覺到噴氣聲
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

禾屎框里~~~~

袁偉豪 4票
葉小妍 1票
捍衛香港 1票
Gin 敢 1票
Gin 幸福門 1票
梁美芬3票
micnlm 1票
李靖筠 1票
容祖兒 3票
yuu 1票
楊千嬅  1票
羅啟聰、唐浩嘉 1票
DJ KING ALL MIX 1票

召喚Ken gor
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

葉小妍冇得輸

葉小妍冇得輸
JarvisCocker 發表於 2020-11-25 15:16

唔好啦

李靖筠 Getaway
前奏幾好聽,一開聲簡直災難,毀歌
我估錯這個世界得到教訓

葉小妍冇得輸
JarvisCocker 發表於 2020-11-25 15:16

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

豪哥首《你與你的另一半》世界級難聽!
應該出禁制令禁止任何人播呢首歌同禁止佢再錄任何歌!
你別以為有人拜就叫偶像
有人拜是對著你憑弔那樣

梁美芬 愛多一點點
耳朵流產,眼睛盲咗

我竟然唔記得仲有何已完

梁美芬 愛多一點點
耳朵流產,眼睛盲咗
michael344 發表於 2020-11-25 19:00

點解要攬炒

Pun 10
RK        LW        SONGS        SINGERS
1        6        時光倒流        博彥朝
2        5        潛伏與蒙蔽        蘇慧恩
3        10        我是貓        博彥朝
4        7        捍衛香港        鍾鎮濤
5        re        yuu        林子祥 / 林德信
6        ne        低谷天堂        林峯 / 菊梓喬
7        1        你與你的另一半        袁偉豪
8        ne        少女的祈禱 (Live @台慶)        楊千嬅
9        ne        假如讓我說下去 (Live @台慶)        楊千嬅
10        3        今宵多珍重        米雪
RVHOCPC 發表於 2020-11-23 23:19
係你出場嘅時候啦
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

2.捍衛香港 - 鍾鎮濤
(由撐警藍屍中振濤主唱,遇危險不怕衝上~ Popo 其實遇危險怕怕就真)
kaman921 發表於 2020-11-22 22:55
呢隻歌最恐怖係,懶正氣嘅旋律歌詞同MV畫面同過去年幾親眼目睹嘅現實出現強烈血腥嘅對比,一聽就作嘔
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

呢隻歌最恐怖係,懶正氣嘅旋律歌詞同MV畫面同過去年幾親眼目睹嘅現實出現強烈血腥嘅對比,一聽就作嘔 ...
SugarFree 發表於 2020-11-25 20:50

我聽咗30秒咋....就頂唔順

召喚Ken gor
b01091018 發表於 2020-11-25 13:12

Ken gor 無論原創定翻唱都應該入唔到呢個post

係你出場嘅時候啦
SugarFree 發表於 2020-11-25 20:47

#respect

Ken gor 無論原創定翻唱都應該入唔到呢個post
on07111 發表於 2020-11-25 21:24

咁洗衣xx又如何

祖兒 - 收經人瑞 (C)

袁偉豪

micnlm所有今年出既歌
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

支持美芬
DM多仔多到覆唔哂

Don Don Don Donki....

竟然冇yuu...

屎框你 醉愛你~

咁少人揀小妍

有無最噴mv? make you smile實三甲

DJ King所有今年出既remix
近呢幾年仲衰過以前俾嚟俾去都係嗰兩位
班人越嚟越bad taste 執得笠未

G持梁美芬
樂壇欠佢一個膠袋
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

提名

無限可能      羅啟聰、唐浩嘉
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

hehehaha 發表於 2020-11-25 22:30

撐

袁偉豪 4票
葉小妍 1票
捍衛香港 1票
Gin 敢 1票
Gin 幸福門 1票
梁美芬 2票
micnlm 1票
李靖筠 1票
容祖兒 ...
kaman921 發表於 2020-11-25 12:56

容祖國一定要贏 要有高尚情操

Support,祖兒乜都要贏

邊個收

現在就是最後的醫院 - 楊芊嬋

呢隻歌最恐怖係,懶正氣嘅旋律歌詞同MV畫面同過去年幾親眼目睹嘅現實出現強烈血腥嘅對比,一聽就作嘔 ...
SugarFree 發表於 2020-11-25 20:50

SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

點解最噴歌曲無這首,真的好嘔心呀容忍度十秒

https://www.youtube.com/watch?v=fB2nlxNhFIk

點解最噴歌曲無這首,真的好嘔心呀容忍度十秒

https://www.youtube.com/watch?v=fB2nlxNhFIk ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-11-29 11:51

8.何君堯 國護君安

再出發

走勢:

袁偉豪 4票
Gin 3票
梁美芬3票
容祖兒 3票

Gin 又贏

走勢:

袁偉豪 4票
Gin 3票
梁美芬3票
容祖兒 3票

Gin 又贏
on07111 發表於 2020-12-11 18:56

禾醉艾你最多喎

齊心創美夢 - 莫華倫

咁其實邊首歌最後勝利?

咁其實邊首歌最後勝利?
stephybest 發表於 2021-3-1 22:56

東京人壽
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

東京人壽
John 發表於 2021-3-1 22:57

祖兒又多一個獎了 恭喜