返回列表 發帖
識ge 都冇10首,更加五使講選10首投。

但李克勤上到為食熊貓
成堆無上tvb有候選
sexykaren 發表於 2020-11-29 15:00

可能想搏 美座 上總選拎最男,多d 收視。美容 就擺明請都吾上。

上次單身狗都無份候選,宜家又有份,不過佢都唔會玩掛
阿mark 發表於 2020-11-29 15:23

如果佢玩,大機會可以幫二家姐 美泳拎埋 演女。

2017年都做不到,算啦
sexykaren 發表於 2020-11-29 15:27

因為果次cut 埋最女,all in 美座。

最受歡迎新人 謝東閔  艾妮  袁偉豪

最男 pakho

演男 紅軍

人氣男 世紀賤男

最女 hana

演女 jw

人氣 ...
sexykaren 發表於 2020-11-29 16:41

感覺JW 不會 演女,應該係人氣獎。事關美碎過左泥甘耐都未有大獎。可能 JW 美碎 都係人氣。
合唱金:別為我好(美馬&謙)唱作金:美商
最男: 雀/美座 (另類結果)
最女:菊花
演女:美商/美泳(須跟美座一同獲獎)
演男:美刀
人氣/網絡:美碎&美Jo
金金:劫後餘生(如果冇最男)/你喜歡說謊(如果吾係雀拎)

商係邊個? 譚嘉儀?

合唱會唔會hana x 林峯?

李克勤同泳兒唔會喇
一定係星夢包辦所有大獎 ...
mainlib 發表於 2020-11-29 19:16

美商=譚+2 ,因為當然佢係rthk 拎新人獎話多謝商台除非真係吾知醜la,  否則應該吾會第2年都繼續全數包辦掛?

小謊言係第一回優秀選最高票數,shiga應該有大獎掛?金曲金:演繹女:人氣女,三選一 ...
黃家正 發表於 2020-11-29 21:59

我認為 美莫 林峯 都吾會去, 佢2個近年都 無心戀唱美碎應該都係人氣果d 獎+20大,待遇未上到演女ge 級數。

優秀選最高票數好似無乜意義,上年第二回今宵多珍重明明最高
阿mark 發表於 2020-11-29 22:48

今次好似計埋 “萍嬸“, 你幾高幾低票吾代表咩嘢。

其實佢應該係類似孫耀威陳曉東咁入下優秀選,唔會玩總選咁無聊掛
阿mark 發表於 2020-11-30 09:00

美荃當年優秀選都到埸,總選一樣吾泥,侯選最女,20大,但都冇獎。好可能視乎本人想吾想拎而頒。

回復  阿mark

美轉應該係無大獎 所以唔去總選 讓路俾美祖。
黃家正 發表於 2020-11-30 18:39

美橙要拎,發明星夢台 點敢吾俾?

回復  Our_Souvenir

優秀選是勁歌總選的入場門檻,對某些歌手或是,投選結果卻有,?哪位能得到總選門券 ...
joshuakingwa 發表於 2020-12-9 19:37

呢段嘢Leung 到嘔