返回列表 發帖
收到風呢隻碟 K solo song不會再派
Kay isnt me不收錄
henhenhen 發表於 2020-12-27 21:28

其實都派到epilogue,故事最後一隻歌,都估到三生同只想都唔會派啦,MV又講咗唔會再拍,好嘥。

其實都派到epilogue,故事最後一隻歌,都估到三生同只想都唔會派啦,MV又講咗唔會再拍,好嘥。 ...
Serendipity 發表於 2020-12-28 15:28

可摸二還返 忘記和記 個墜機式mv比我

一完the album kay即被遺棄
可能juno因為纖體單嘢蝕咗好多

一完the album kay即被遺棄
可能juno因為纖體單嘢蝕咗好多
let'sbegin 發表於 2020-12-29 03:40

所以搞到773312都由solo project變做話係The Album一部份?都唔知仲有冇solo project定完約就算。

老闆同YT食飯  琪琪無運行喇
chanching 發表於 2020-12-28 11:37

邊個係YT?

邊個係YT?
kayzzz 發表於 2020-12-30 13:41

俞琤

咁關琪琪乜事?

係咪今晚就可以嘟個code

係咪今晚就可以嘟個code
hehehaha 發表於 2020-12-30 19:47

係咪會有 頂撞·36 嘅 MV 睇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

今晚究竟幻國有咩新搞作?Kay Isnt me定風林火山預告?定係求其送埋773312CD/DVD就算
舞來舞去 不日內開始錄音。

今晚究竟幻國有咩新搞作?Kay Isnt me定風林火山預告?定係求其送埋773312CD/DVD就算 ...
黃家正 發表於 2020-12-30 19:59

唔似kay isn't me

scan個code有新片啦
就在世間最亂時 你是最穩的牆

錄咗抽起嗰d歌聽少少都覺得好聽
就在世間最亂時 你是最穩的牆

錄咗抽起嗰d歌聽少少都覺得好聽
Acerola 發表於 2020-12-31 00:32

又話錄唔切所以cut

有冇人解釋下段片up乜春

想聽Juno唱773312
活著活像董~折

773312 project?

kayzzz 發表於 2020-12-31 00:42

我睇唔明段片想講啲乜嘢,但我唔會怪佢,因為我只係一個平凡人

kaykay係咪連ai都冇得做
我們的總和

我睇唔明段片想講啲乜嘢,但我唔會怪佢,因為我只係一個平凡人
geminian 發表於 2020-12-31 01:07

juno無怪AI叛變 好似係

kayzzz 發表於 2020-12-31 00:42

係咪對應緊黑色紙嗰幾頁文案?
個女 AI 係 773312?
不過唔係 Kay 配音就唔知點解喇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我發現大導演每次出片、出新歌、出文案、什至出張相
都只係引申更多問題同線索
而冇直接解決到啲問題
最直接嘅方法就係棄game唔好再理佢啲嘢

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

而冇直接解決到啲問題
最直 ...
hehehaha 發表於 2020-12-31 01:42

其實有乜問題要直接解決咁嚴重

好彩本身無期待

點解要咁樣對琪琪

琪琪好快可以再唱獨家村比Juno 聽
盲愛和自愛不易兩全 讓我忍痛一刀就這麼兩斷
點解要咁樣對琪琪
amok 發表於 2020-12-31 12:09

想問下今日scan咗個QR CODE有乜嘢睇?

估唔到個結局係咁
nicknicknick 發表於 2020-12-31 15:08

點呀 Taylor swift

想問下今日scan咗個QR CODE有乜嘢睇?
aus 發表於 2020-12-31 15:00

微塵去留 這樣那樣 匆匆一生。

常言,男孩不該哭。曾經有著這樣的一個小男孩,從小希望將來能遇到一個懂欣賞這個不會唱歌的我。

長大後遇到了,才發現人生匆忙得忘了該去學唱歌。

這個男孩,姓麥名允然,這個名字或許寓意著希望這個男孩長大後,懂得怎去相信順其自然。

男孩長大後,常笑說,這個名字,其實寓意著人生,該懂得怎去學會"玩完"。

常言,女生不愛不會唱歌的男生。曾經有著這樣的一個小女孩,從小希望將來能尋覓到一個創意爆棚多材多藝的老闆。心中懷著一份自我,只顧埋頭相信,跌痛別怕,找不到,理性拋下,繼續埋頭尋覓。

長大後只懂匆忙尋覓,找到卻又像遇不到,遇到又卻像找不到。早遇到卻不知,早找到卻不信。

這個女孩,姓謝字安琪,這個名字或許寓意著希望這個女孩長大後,凡事冷暖也該安心期盼。

女孩長大後,苦笑說,這個名字,其實寓意著人生,凡事也安心期盼根本就是一場累人的天大作弄。

三十首歌,一笑便過。

悲歌喜宴,盡處之緣,樂壇作證,唯獨城中,緣滅相聚。

細說一場 不了之巔。

the album

微塵去留 這樣那樣 匆匆一生。

常言,男孩不該哭。曾經有著這樣的一個小男孩,從小希望將來能遇到一個 ...
hehehaha 發表於 2020-12-31 19:21

Thanks. 估唔到竟然係咁

而冇直接解決到啲問題
最直 ...
hehehaha 發表於 2020-12-31 01:42

我仲以為係論盡XD

係咪最後juno自己唔要獎都要幫琪琪bargain個女銅返嚟
nicknicknick 發表於 2021-1-2 05:12
Juno同YT食飯,最後Kay真的拿了女銅,但如果當初三生一吻改在九月派台取代我在切爾,Kay已經是女金了!!!!!

the album告一段落,噚晚台上嘅kay亦都再冇浦銘心嘅影子
不過佢未諗到嚟緊要做啲咩音樂,睇嚟有排都未有新作,惟有loop住三生一吻先

Juno同YT食飯,最後Kay真的拿了女銅,但如果當初三生一吻改在九月派台取代我在切爾,Kay已經是女金了!!! ...
universal 發表於 2021-1-2 09:13

YT已經無管商台好耐喇.....

the album告一段落,噚晚台上嘅kay亦都再冇浦銘心嘅影子
不過佢未諗到嚟緊要做啲咩音樂,睇嚟有排都未有新 ...
geminian 發表於 2021-1-2 10:58

黑色衫又唔除罩 我覺得仲好有心姐影子worrr

anyway我都覺得佢會入一年雪櫃 (假如係5年約)
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

YT已經無管商台好耐喇.....
kayzzz 發表於 2021-1-2 11:12
笑死人
都2021年仲YT
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

笑死人
都2021年仲YT
cymusic 發表於 2021-1-2 11:55

有時見到依d過氣留言真係唔知俾咩反應

黑色衫又唔除罩 我覺得仲好有心姐影子worrr  

anyway我都覺得佢會入一年雪櫃 (假如係5年約 ...
JasOh103 發表於 2021-1-2 11:45

佢話好愛音樂 希望佢唔好收山
但未諗新一年plan...

kayzzz 發表於 2021-1-2 12:12

會有唱片公司簽Kay 嗎?

kayzzz 發表於 2021-1-2 12:12

感覺佢情緒狀態好好,已經當「同公司反面」係食生菜
有時間諗下聽日去邊間素食餐廳好過嘅feel
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

有時間諗下聽日去邊間素食餐廳好過嘅feel ...
HOTMAN 發表於 2021-1-2 13:23

可能已經習慣左 環球邁亞幻國

琪琪尋晚好似心情好好,好輕鬆

有時間諗下聽日去邊間素食餐廳好過嘅feel ...
HOTMAN 發表於 2021-1-2 13:23

睇佢對答唔似收山喎

仲有星煥金牌大風同華誼
nicknicknick 發表於 2021-1-2 13:49

依3間唔算啦

星煥轉入星夢
金牌摺埋
華誼你懂的

仲有星煥金牌大風同華誼
nicknicknick 發表於 2021-1-2 13:49

仲有初代ban ban music
在這畢生不滅 無極的狀態

睇佢對答唔似收山喎
kayzzz 發表於 2021-1-2 13:36

我都覺佢口吻唔似收山但可能短期內都唔會有作品
但好好奇麥大導當初講嘅solo project
除咗773312 本身仲有咩

可能已經習慣左 環球邁亞幻國
edwardngwy 發表於 2021-1-2 13:28

如果當初唔係堅持跟夏森美 依家可能仲留係環球
點估到之後同夏森美關係搞到咁

仲有初代ban ban music
losyes 發表於 2021-1-2 14:02

Ban ban music 咪同邁亞同一班人

如果當初唔係堅持跟夏森美 依家可能仲留係環球
點估到之後同夏森美關係搞到咁 ...
kayzzz 發表於 2021-1-2 14:02

咁我寧願有《KONGTINUE》冇環球啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

邁亞/banban 都無不和