返回列表 發帖
如果飛走曬林夕啲歌一定唔會幫襯

而家已出嘅歌︰
字典與聖經
想親你
合唱歌
我在切爾諾貝爾 等你
盡處
殊途
不歸
Epilogue
再度
忐忑
不 ...
路易 發表於 2020-12-4 17:36

分幾鐘個堆垃圾真心搵笨

咁到底董折仲有幾首年齡歌去咗邊?
爛尾爛到癡線...

跟Tracklist就 不歸 > 我在切爾諾貝爾 等你 > 忐忑 > 殊途 > 不老 > 只想死於你身邊 > 盡處 > Epilogue
...
hehehaha 發表於 2020-12-9 18:27

可能juno都唔知個timeline係乜
最好笑係the album 中後期既情節係無曬咁制, 一跳就跳左去結局話心姐死左

可能中間發生左啲野林夕啲歌唔見曬
stephybest 發表於 2020-12-10 23:58

明明董折起碼仲有幾首歲數歌

其實個頭開得幾靚 但個尾爛到9彩

儘管近年數碟音樂大行其道,但Juno依然對《the album and the end of it》實體專輯製作一絲不苟,以重逾3磅 ...
阻住 發表於 2020-12-12 14:58

都唔明點解要抽走啲歌

寧願佢延遲出 又唔係想爭至尊碟

回復  geminian

其實個文案juno唔係一早寫哂㗎咩,點解d頁數可以錯哂㗎 ...
Acerola 發表於 2020-12-13 00:42

似係特登wor 講緊兩邊同時間發生緊既野?

CD倉網上買可以唔洗扣數預訂? = =

carousell 班傻西仲想炒隻碟.. on9

CD倉連the rest of it都賣到無埋

幾時有過?唔係一早賣晒咩?
redgo123 發表於 2020-12-17 10:41

前幾日online shop見到有

Cd倉 eshop仲送口罩套 又好禮貌 值得支持

但係咪貴左?
kayzzz 發表於 2020-12-17 15:26

$599 前兩日買既

想知31/12係咪會出新project

Bio 寫 Light White Studio
係咪新公司?
SPD 發表於 2021-1-3 12:56

依家無寫?
原來真係同幻國898 唔怪之得今年幻國hea到爆

幻國ig仲寫緊旗下藝人有kay喎

阿kay專登揀留言黎pin
kayzzz 發表於 2021-1-3 13:13

Like咗某comment”kay係咪可以做返自己喇”

好有心機     
如果咁快自由身就好,睇佢個勢上年年尾幻國已經好想雪藏佢 ...
Serendipity 發表於 2021-1-3 13:48

其實都半雪咗大半年

女金變女銅

原來條QR code新片就係串kay叛變
Juno當佢嘅叛變只係成長 因為佢只係一個平凡人

心姐又出post攞彩 心情大好

其實條八婆同琪琪有咩恩怨 之前唔係好fd架咩?
sosad5587 發表於 2021-1-3 23:31

羊皇后?

幻國ig bio del咗kay了

其實佢係邊位 juno d高層
edwardngwy 發表於 2021-1-4 00:34

經理人 好似係

Profile寫artist manager

幻國 小氣到核爆
JudeWang 發表於 2021-1-4 00:55

明明係自己搞爛個project
抽起曬很怕死堆歌 又唔幫心姐派歌 半雪櫃咗大半年 女金變女銅
心姐咁樣對佢地其實算俾面

羊皇后又出post串kay
癡線

Juno新post仲tag埋再度

其實juno都算勁
將the album搞到爛尾,cut曬d歌+唔派歌,同心姐反面
將風林火山洗左4億至難產,又同d演員反面
希望juno同心姐兩個快d互爆對方d衰野
跟住就the album and the resurrection of it正式開始