返回列表 發帖
係咪搶至尊碟
風見志郎 發表於 2020-12-4 14:24

加加埋埋都未夠300AP,應該冇得拎啦

哦,因為之前又話今年唔出,突然出好似趕住出咁。
風見志郎 發表於 2020-12-4 14:53

係咩? 我冇聽聞話下年出,只係話推遲少少但都係12月
唔緊要啦,以家至尊應該係RB vs DJ vs AGA

Juno示範什麼叫一雞四味

預購都斷埋貨 好勁
帥小寶` 發表於 2020-12-9 09:18

假像 印刷問題 JUNO出得少

其實我比較想知道三隻碟嘅歌如果跟時序排會係點

宜家知道忘記和記係董折去切爾諾貝爾嗰程飛機

三生一吻係 ...
阿薯 發表於 2020-12-9 15:58

邊到講架@@? 我係咪有D文案冇睇到

算啦 不老 不歸 呢D一分鐘歌都可以計一首

Sorry, 我再睇返可能我理解錯左文案嘅「目的地」(忘記和記文案話係去瑞典北部)

其實可以有兩個解讀

...
阿薯 發表於 2020-12-9 16:14

咁都講得通,佢去切爾諾貝爾就唔諗住番黎,所以成個編曲都再激動啲,仲要加埋黎明令首歌上高潮

啲一分鐘點擺位
stephybest 發表於 2020-12-9 18:14

我覺得跟番個official tracklist就講得通

儘管近年數碟音樂大行其道,但Juno依然對《the album and the end of it》實體專輯製作一絲不苟,以重逾3磅 ...
阻住 發表於 2020-12-12 14:58

JUNO自己開Studio咪得囉

最尾一part係773312
超正
hehehaha 發表於 2020-12-14 05:58

我覺得The Album同Kay solo project有關係

今日番到貨喎CDW

係?邊間?
winnie^_^ 發表於 2020-12-14 11:57

鑽石山,快去

Sorry 佢話D貨未到 但今日會有 你試下晏少少再問

放工落去睇下仲有冇先!謝你 :) 差這一隻就儲齊一套, 跟了三年, 覺得收到睇埋文案會哭出來, 因為好感 ...
winnie^_^ 發表於 2020-12-14 12:19

我知道沙田番左貨,鑽石山就晏少少就有

今日冇限購,但聽聞之後會一人限買一隻

其實juno都算勁
將the album搞到爛尾,cut曬d歌+唔派歌,同心姐反面
將風林火山洗左4億至難產,又同d演員反 ...
Lewis 發表於 2021-1-6 10:24

啲人話Kay同親邊個合作都會反面,原來Juno先係