返回列表 發帖
其實係咪有埋Key isn’t me Bluray+2CD
阻住 發表於 2020-12-4 14:34

完全冇消息
係有既話先值580
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

其實KAY有冇講過會出    Key isn’t me。。。。。
TOBY6101 發表於 2020-12-7 11:23

有講過

好肯定

之後有人問佢演唱會碟知唔知幾時出

佢叫我地問返juno (講緊係再度果陣)

之後仲有冇人問就唔知喇

12點三生一吻上架

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2020-12-9 01:22

唔夠分睇

Kay同Rosa sheshe應該只係one night stand
Rosa問會唔會再見,kay有話唔會
我諗呢part只係想呈現浦銘心再 ...
hehehaha 發表於 2020-12-11 04:01

伊健一早講左係客串路人

你班友啲分set到咁高我睇唔到

carousell 班傻西仲想炒隻碟.. on9
Lewis 發表於 2020-12-15 00:47

朋友FB見到未拆3集賣5000

CLS

仲有無kay isn't me
chanching 發表於 2021-1-3 13:49

應該仲有既
見上個月中JUNO仲剪緊

Kaykay ig 係咪諗住洗版
kayzzz 發表於 2021-1-3 18:14

明顯洗緊

即刻熱鬧返幾多

Btw點解無記者跟依單case既?
kayzzz 發表於 2021-1-4 10:17

可能你講完

即刻有人跟