返回列表 發帖
sky music 都改了
tyli 發表於 2020-12-21 12:34

i cant see
真祖迷

i cant see
jack27 發表於 2020-12-21 12:39

on their Facebook post
not yet on the website

應該係唱片鋪自己安排延期,唔係英皇果邊
真祖迷

突然見到,祖祖dvd post 冇講到23號發行⋯
真祖迷

28可能係再翻貨?
真祖迷

希望streaming照keep啦...

應該係唱片鋪自己安排延期,唔係英皇果邊
jack27 發表於 2020-12-21 12:41

特別通告:
原定於23-DEC-2020推出之
容祖兒 – Pretty Crazy演唱會 (5DVD+3CD), 因產品包裝須時, 出版商現決定順延至28-DEC-2020(下星期一)發行, 麻煩較早前已落訂之顧客留意, 不便之處 敬請原諒. 謝謝.

特別通告:
原定於23-DEC-2020推出之
容祖兒 – Pretty Crazy演唱會 (5DVD+3CD), 因產品包裝須時, 出 ...
angelcheng0203 發表於 2020-12-21 13:16

下,英皇講
真祖迷

下,英皇講
jack27 發表於 2020-12-21 13:17

呢句好似來自echo cd centre Facebook

妖 又 Delay
唔該起碼 Streaming 照樣 23/12 出
畀我地聽住先都好
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

呢句好似來自echo cd centre Facebook
tyli 發表於 2020-12-21 13:20

其實佢都講明發行商延期

好嬲
死八婆雞容 留喺大陸玩春卷喇
二〇二三年度全女班投票

好嬲
616.1314 發表於 2020-12-21 13:52

仲話乜嘢聖誕節安排節目比我哋留在家中

好嬲

冷靜啲

仲話乜嘢聖誕節安排節目比我哋留在家中
angelcheng0203 發表於 2020-12-21 13:57

佢唔關出版事
真祖迷

好嬲

diu出聲咯真係。。。我咩都安排好
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

問澳門唱片鋪又話未收到通知究竟點啊

希望streaming照keep啦...
eggsteven 發表於 2020-12-21 13:02

意思是netflex有?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

咁係咪聖誕要聽返chihuahua
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

係咪嬋姨演唱會取消所以容祖兒覺得唔嗮咁快出集氣嬋姨重返紅館

意思是netflex有?
cathay1996 發表於 2020-12-21 14:41

no ,  its some music streaming platforms like KKbox or moov .....
真祖迷

佢唔關出版事
jack27 發表於 2020-12-21 14:10

我夠知啦
咁認真做乜9

咩包裝咁特別要delay

咩包裝咁特別要delay
721AXA 發表於 2020-12-21 15:16

除非佢複雜過 the album and the end of it
否則唔覺得佢有資格遲
雞容真係好衰!
二〇二三年度全女班投票

唔開心 聖誕冇得交換禮物

除非佢複雜過 the album and the end of it
否則唔覺得佢有資格遲
雞容真係好衰! ...
616.1314 發表於 2020-12-21 15:44

可能印緊机票票尾, 目的地係北京首都国际机场
在這畢生不滅 無極的狀態

否則唔覺得佢有資格遲
雞容真係好衰! ...
616.1314 發表於 2020-12-21 15:44

最新消息
香港英皇娛樂公司公布容祖兒最新專輯由於疫情嚴重問題影響生產及付運需要延期至12月28日推出!

預售最新
容祖兒
Pretty Crazy演唱會 (5DVD+3CD) HK$399
**原定推出日期大約12月22日

聖誕重溫5354啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

yungchoyee FINALLY .....✨✨✨
個彎終於轉完啦
我份人咁有口齒幾時呃過你地呀
不過要將整個演出原汁原味呈現大家眼前
真的花了不少心思
但你們的等待我敢保證絕對值得
今個聖誕為大家安排了最佳節目
安在家中睇晒我哋呢五隻PRETTY CRAZY 容祖兒演唱會LIVE DVD
包括十八晚我最愛嘅嘉賓環節
(在此感激各大唱片公司好朋友的成全)
即使睇完又睇都仍然笑到碌地嘅紅磡360
仲有YY為我打造的三十多個目不暇給的超模造型
應該可以身體健康地迎接2021

要相信祖祖唔會呃我地
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

聖誕重溫5354啦
fifty1205 發表於 2020-12-21 05:51 PM

今晚首場呀喂
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

最新消息
香港英皇娛樂公司公布容祖兒最新專輯由於疫情嚴重問題影響生產及付運需要延期至12月28日推出!

...
TT进化论 發表於 2020-12-21 05:07 PM

23號有得聽就得
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

yungchoyee FINALLY .....✨✨✨
個彎終於轉完啦
我份人咁有口齒幾時呃過你地呀
不過要將整個演出原汁原味 ...
on07111 發表於 2020-12-21 18:14

所有cd鋪已收到延期通知

23號有得聽就得
Qmen 發表於 2020-12-21 18:25

都唔知會唔會一齊延期,我覺得好大機會

TT进化论 發表於 2020-12-21 20:51

可以去IG @enjoylifeaf @yungchoyee @eeg_music 聯署要求23號照常推出

TT进化论 發表於 2020-12-21 20:51

包裝姐,但個餡搞掂
真祖迷

其實可唔可以考慮23號起YT首映,之後不公開
真祖迷

本身想話嬲到要反容反到隻碟出為止
見到隔籬咁都係不了
都係做翻容粉算
二〇二三年度全女班投票

本身想話嬲到要反容反到隻碟出為止
見到隔籬咁都係不了
都係做翻容粉算  ...
616.1314 發表於 2020-12-22 00:00

梗係做容粉幸福d啦,延期嗻又唔係唔出反正新歌無人聽,演唱會無人睇,演唱會DVD出唔到嘅又唔係容祖兒

包裝姐,但個餡搞掂
jack27 發表於 2020-12-21 22:37

你又唔係唔知英皇,一向會最大化利益啦

梗係做容粉幸福d啦,延期嗻又唔係唔出反正新歌無人聽,演唱會無人睇,演唱會DVD出唔到 ...
TT进化论 發表於 2020-12-22 00:36

做粉有得睇下一次演唱會呀 , 唔睇就蝕
真祖迷

做粉有得睇下一次演唱會呀  , 唔睇就蝕
jack27 發表於 2020-12-22 17:34

話時話係咪要吹佢開下一次,22年最遲(佢話)
真祖迷

今晚0000睇下會唔會上streaming.......
機會好低
真祖迷

話時話係咪要吹佢開下一次,22年最遲(佢話)
jack27 發表於 2020-12-22 17:36

可能今年就開咧?

即係聽日無得聽?molamola!今個聖誕無得同祖祖一齊過
舞來舞去 不日內開始錄音。

可能今年就開咧?
TT进化论 發表於 2020-12-22 18:31

得返幾日
真祖迷

新西蘭平台冇上架
應該冇得聽

新西蘭平台冇上架
應該冇得聽
angelcheng0203 發表於 2020-12-22 19:42

痛哭
連 Audio 都唔畀我地 LOOP
好想聽 Crazy In Love / Pretty Lonely 呢兩 Part
二〇二三年度全女班投票

得返幾日
jack27 發表於 2020-12-22 19:24

講錯,2021年

開始~開始有心跳~
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

開始~開始有心跳~
John 發表於 2020-12-22 22:00

開始唔到
祖祖 Delay 咗
二〇二三年度全女班投票