返回列表 發帖
除左photobook仲有冇野?
jack27 發表於 2020-12-28 14:09

8隻碟 + 演唱會/後台相冊(好厚)+ 嘉賓相冊(呢本薄啲)+ Mini Poster(背面係 Credits)
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

一本厚硬皮photobook
一本薄嘉賓photobook
一張folded poster
加八隻碟
721AXA 發表於 2020-12-28 14:10

我仲未買到
真祖迷

灣仔聲威閣有現貨 390
賴爽 發表於 2020-12-28 13:39

CD倉都係賣399炸喎

想知有冇cut talk / interlude
真祖迷

jack27 發表於 2020-12-28 14:46

睇到逃避你 暫時冇
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

今次竟然冇Karaoke
jasonng 發表於 2020-12-28 01:27

今次竟然無?

今次竟然無?
Alanalan 發表於 2020-12-28 14:53

一早講左
真祖迷

仲未翻貨激死
真祖迷

仲未翻貨激死
jack27 發表於 2020-12-28 14:55

邊間?

邊間?
容粉 發表於 2020-12-28 15:53

已返

有冇雜技interlude ?
真祖迷

Bluray會用Starry night Diva戰衣做封面
巧期待
fifty1205 發表於 2020-12-28 12:53

幾時會有bd出

APM CD warehouse $399 free poster
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

荃灣 CD warehouse 已訂$399 都有poster 送
但唔見佢擺出黎賣,可能唔夠貨。
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

荃灣 CD warehouse 已訂$399 都有poster 送
但唔見佢擺出黎賣,可能唔夠貨。
dom 發表於 2020-12-28 18:44

好似好多地方都賣曬!
祖兒好勁
二〇二三年度全女班投票

好似好多地方都賣曬!
祖兒好勁
616.1314 發表於 2020-12-28 19:14

我想等Blue ray出先買

water:) 發表於 2020-12-28 19:32

我就唔等lu
已經convert哂落手機慢慢睇

金曲medley睇到眼花 將咁19場剪埋一齊
有d look真係幾7
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

water:) 發表於 2020-12-28 19:32

希望新年前會出啦

jack27 發表於 2020-12-28 14:46

走著睡之前冇咗, GGH都冇咗

Live版無人知道雙子座比錄音版好聽...雖然首歌本身都係麻麻地

Live版無人知道雙子座比錄音版好聽...雖然首歌本身都係麻麻地
Flambeau 發表於 2020-12-28 22:38

心之科學都係

走著睡之前冇咗, GGH都冇咗
721AXA 發表於 2020-12-28 22:21

快歌嗰part都係

DVD今早推出後反應熱烈,數小時後已被搶購一空,由於部份店舖未能趕及補貨,於是將DVD售價由原價$399上調至$588。而記者亦到網上二手買賣平台一看,發現網上已有不少人以高於原價的金額轉售,部分更高達$600,可見Joey新碟供不應求。

都係等blue ray算 不過又驚blue ray搶唔到

DVD今早推出後反應熱烈,數小時後已被搶購一空,由於部份店舖未能趕及補貨,於是將DVD售價由原價$399上調至 ...
小伙子. 發表於 2020-12-28 23:51

好似話 31號會翻貨?
今次真係餓得大家太耐,所以反應咁 Crazy!
二〇二三年度全女班投票

bluray好似MSL咁boxset就好

bluray好似MSL咁boxset就好
721AXA 發表於 2020-12-28 23:59

今次呢個膠套真係有點兒 Hea
懷念 N6 / 5354 / JxH / MSL 嗰個硬盒
二〇二三年度全女班投票

Medley 好surprice, 因為冇諗過錄晒
真祖迷

616.1314 發表於 2020-12-29 00:15

mit開膠袋爭d跌晒出黎⋯⋯
真祖迷

除咗金曲medley之外
剪得好唔好睇?
海外冇得買 + 想等bluray

快歌嗰part都係
kelvinyu188 發表於 2020-12-28 22:43

hobing piano also

激死,好好睇既呼拉圈同吊繩無左
真祖迷

除咗金曲medley之外
剪得好唔好睇?
海外冇得買 + 想等bluray
tyli 發表於 2020-12-29 00:24

d shot 好中point, 突顯到舞台效果。有d位玩放大,節奏同music夾到。
真祖迷

我dvd bd都買❤️❤️
真祖迷

616.1314 發表於 2020-12-29 00:15

膠套放得耐就會爛爛地
不過整體都算精緻嘅, 本硬皮photobook係正 (唔計啲起格相 )
請blu-ray設計得再精緻啲嚟搶錢

今次好似都有喺現場影cover(Like MSL), photobook有張相佢喺個波上面擺pose
可能係用嚟做blu-ray cover

快歌睇dvd好surprised 多左好多detail位

d shot 好中point, 突顯到舞台效果。有d位玩放大,節奏同music夾到。
jack27 發表於 2020-12-29 00:27

咁就好啦
好好好期待呀!!

interlude 總結:
得番 intro, 美麗在望, 桃, clapping, video, 跑
真祖迷

希望出埋黑膠好似MSL咁

希望好似張敬軒咁出埋sacd 黑膠 圖案膠 白膠 藍膠 綠膠 紅膠

膠套放得耐就會爛爛地
不過整體都算精緻嘅, 本硬皮photobook係正 (唔計啲起格相 )
請blu-ray設 ...
721AXA 發表於 2020-12-29 00:29

本 Photo Book 正到癲
有埋啲造型 + Brand + 顏色
成本時裝雜誌咁

希望 BD 版再正啲
二〇二三年度全女班投票

嘉賓DVD係咪好正?
I talk a lot of BS.

我叫Joey啊
得閒打俾你
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

其實佢地補番D蝦look位好似冇咁好,好似KKK唱錯歌詞咁,幾好笑。
I talk a lot of BS.

呼籲大家就算幾愛祖都好
都唔好助長炒風
等有貨啦 鷹王好快會補貨
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

呼籲大家就算幾愛祖都好
都唔好助長炒風
等有貨啦 鷹王好快會補貨
John 發表於 2020-12-29 09:18

真心癲
貴咗一倍都肯買

今次真係剪得幾好!
冇哂以前一兩秒就閃黎閃去
又睇得哂成個舞台效果
Medley group哂19場都唔會好突兀

真心癲
貴咗一倍都肯買
daniel1136 發表於 2020-12-29 09:21

Crazy~~~~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

今次真係剪得幾好!
又睇得哂成個舞台效果
Medley group哂19場都唔會好突兀 ...
721AXA 發表於 2020-12-29 09:31

YES
其實今次真心難剪
個舞台太多效果
又要兼顧祖兒
又要影下觀眾
仲有 Dancer 樂隊 雜技團 etc.
仲有 19場要揀
出到嚟個效果我都滿意嘅
二〇二三年度全女班投票

今次真係剪得幾好!
又睇得哂成個舞台效果
Medley group哂19場都唔會好突兀 ...
721AXA 發表於 2020-12-29 09:31

吓 天窗有個位好突兀喎

如果今日想買,想問仲有邊度仲有貨?

如果今日想買,想問仲有邊度仲有貨?
skyfung29700 發表於 2020-12-29 11:25

好似要等31號會再有貨到