返回列表 發帖
邊間?
容粉 發表於 2020-12-28 15:53

已返

有冇雜技interlude ?
真祖迷

Medley 好surprice, 因為冇諗過錄晒
真祖迷

今次呢個膠套真係有點兒 Hea
懷念 N6 / 5354 / JxH / MSL 嗰個硬盒
616.1314 發表於 2020-12-29 00:15

mit開膠袋爭d跌晒出黎⋯⋯
真祖迷

快歌嗰part都係
kelvinyu188 發表於 2020-12-28 22:43

hobing piano also

激死,好好睇既呼拉圈同吊繩無左
真祖迷

除咗金曲medley之外
剪得好唔好睇?
海外冇得買 + 想等bluray
tyli 發表於 2020-12-29 00:24

d shot 好中point, 突顯到舞台效果。有d位玩放大,節奏同music夾到。
真祖迷

我dvd bd都買❤️❤️
真祖迷

interlude 總結:
得番 intro, 美麗在望, 桃, clapping, video, 跑
真祖迷

冇啊 有talk
Juicy_Lemon 發表於 2020-12-29 17:53

想講有d位好似重錄

草蜢失樂園第一句冇入,係⋯⋯你,但dvd有果句
仲有幸福之歌祖verse 2 第一句唱錯,但dvd冇事

同埋細心d發覺呢兩個位好似同人聲track分離左咁
真祖迷

想講有d位好似重錄

草蜢失樂園第一句冇入,係⋯⋯你,但dvd有果句
仲有幸福之歌祖verse 2 第一句唱 ...
jack27 發表於 2020-12-29 18:16

但因唱錯重錄係都接受既⋯
真祖迷

希望補返Gotta Get High同雜技段間場片

嘉賓其實冇乜所謂,disc 4我直頭無睇過 ...
kelvinyu188 發表於 2021-1-1 22:18

真!
真祖迷

咁辛苦集齊晒啲嘉賓歌嘅版權然後唔用
just11256 發表於 2021-1-1 18:01

dvd已用
真祖迷

睇返紀錄,走著睡係第三plug,第四plug先係怯,新城仲plug咗擁抱天下。
風見志郎 發表於 2020-12-31 11:03

diu佢,擁抱天下有plug又唔唱 ,變次次淨係識唱刀X媽媽歌
擁抱天下勁好聽
真祖迷

DVD 有兩隻色,一銀一粉紅
真祖迷

上週日送祖祖,佢自己話唔知有粉紅色嘅版本。仲有確定有藍光無4K。剛剛聽訪問佢拍緊新歌MV啦,好期待 ...
TT进化论 發表於 2021-1-11 22:07

佢話佢唔可以唔理我地
真祖迷

本photo book 都一樣就晒錢
真祖迷