返回列表 發帖
有人話睇左10場, 話美捲有D場唱快歌咪嘴. 係真唔係啊
boy4dudes 發表於 2021-1-22 20:27

香港D樂迷真係好嘔心
pre-recorded track 同半開咪全世界都用緊
係香港一用D人就大驚小怪咁 無知同肉酸死人

唔係PERFORMER既歌手就冇人想比錢睇咪嘴
即係企係度就咁唱果D 就算係果D都大把歌手咪
去到PRETTY CRAZY 呢到咁大PRODUCTION 半開咪都已經好有誠意
容祖兒既CONCERT 唔係得唱,有好多唔同既VISUALS
開少5場我都寧願佢半開咪唱快歌, 特別係PRETTY CRAZY呢D編曲咁重既歌
起碼演唱會大部分都係完全真唱
真係好唔明點解呢個係一個問題,佢又唔係全咪 就算全咪跳舞都唔係D咩大件事
去到外國BEYONCE 都會咪
不過鍾意D 小歌手既人好難識咁多野架喇

其實都分唔到係英皇想賺到盡定係祖兒好勝
water:) 發表於 2021-1-27 22:29

做左咁耐都有團火想突破自己都算係咁
佢未開PC 果時我已經都問點解佢唔半開咪 又傷聲 效果又唔係特別好

Production 真係至少亞洲級
拍得住蔡依林
真心好睇

有啲人好心唔好影衰自己偶像啦
呢度個個理性討論又係 ...
ricnature 發表於 2021-1-27 23:07

以偏概全唔係無知係咩?
呢到係唔係都有人踩佢 i don't care
不過我好鍾意expose D無知當理性既人

用番你自己既建議 '講少啲xxx弱智嘢啦'

你不如聽下空港先講係咪半開咪
angelcheng0203 發表於 2021-1-27 23:10

我專登飛去香港 睇一場
現場似LIVE 但我唔可以確定
係LONDON都係睇左一場

Agger
呢個世界唔會個個人都係一樣諗法
實有人唔同意佢咪咀㗎啦
更何況大家都知空港肯定唔會係半開咪{:1 ...
angelcheng0203 發表於 2021-1-27 23:11

你呢句完全contradict 佢果句 '我諗無人想俾錢睇咪嘴啩?'

如果你ARGUE 幾個POST係想講空港 都有咪咀既 咁好啦 佢咪多一首歌囉 big deal...

所以先話抵佢紅其實 做咗20年都仲有團火 仲肯練彈琴 4年前仲要開埋My Secret Live ...
Joeyyung616_ 發表於 2021-1-27 23:30

所以佢出亞亞亞 同造就更好我都可以無視, 因為佢都幾令人配服