返回列表 發帖
好顛, 係公司一睇叫左出來,
點解可以咁齊
英皇真係好識搵$

劉德華係咪叫價太高,入唔到碟
lightupmylight 發表於 2020-12-15 14:54

華仔全部歌都係自己公司不過佢講過唔會做嘉賓表演會出碟,因為覺得自己唔係排練得完美同有舞台效果咁記錄

佢同SAMMI同公司, 次次都做, 都無出過碟
但佢個場同LEON個場都好顛

4大天王真係天神級

見MINI SHOP WEB SITE講係
SKY MUSIC未通知YESASIA仲係23

係minishop自己改期28only?
jack27 發表於 2020-12-21 12:31

真係唔知但今次好像真係好多人訂定
SKY MUSIC 我星期2即訂
星期四4已經話FULL ORDER\
仲提左我幾次話如果唔夠貨,會跟落訂時間來分
都驚聖誕無佢陪

3:00PM到貨, SKY MUSIC
第一批可以攞碟啦

《隆重登場》隻碟最先skip呢首同埋R U READY 4 ME ?
風見志郎 發表於 2020-12-31 08:57

當年原定係第二PLUG, 但無反應+要H2O廣告, 先轉再見我的初戀佢隆重登場演唱會有PART 走著睡+穿花蝴蝶 已經好藝術高質

睇返紀錄,走著睡係第三plug,第四plug先係怯,新城仲plug咗擁抱天下。
風見志郎 發表於 2020-12-31 11:03

擁抱天下 - 呢首無咩印象個時記得係PLUG國語碟說真的同HEARTBEAT

01年個4隻碟都好正
個時都唔係LIKE佢,
仲係千FA, GIGI,柏芝個邊的人
都會買齊哂

全身暑假其實有無PLUG過愛ASIULU

可惜track 2 瘦身大法 係佢top3難聽作品........碟尾好多正side cuts, 我不要你仲未live過 ...
stevenchoi 發表於 2020-12-31 12:00

01. 告解
02. 瘦身大法
03. 全身暑假
  (H2O+TVC主題曲)
04. 一個人砌圖
05. 寂寞大道
06. 阿門
07. 愛ウサゆペ
08. 他狠過你
09. 故弄玄虛
10. 我不要你

成隻都好正, 唔會SKIP, 愈後愈正