返回列表 發帖
作曲 Kenix Cheang/舒文
填詞 許弘毅
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

許弘毅!   
gingin搬/成家都幾正
721AXA 發表於 2021-2-21 15:21

美祖睇到新晉天后gin新專咁正就即刻搶御用填詞人

許弘毅都系夕爺?
Qmen 發表於 2021-2-21 18:57

唔知,其實無任何證據話係

唔係今晚出?
kaka1224 發表於 2021-2-21 19:27

22號零點,今次新西蘭無上

聽完之後覺得好浪漫

好想聽
water:) 發表於 2021-2-21 21:44

唔好太大期待

姐係好難聽
water:) 發表於 2021-2-21 21:48

係好聽嘅,但應該唔會hit,好sidetrack

難同行又怪誰    對永恆有疑慮
誰無情便妄想誰    三天兩夜一對
呢兩句真係超正!!!

Btw張圖係煙花記 但歌名係煙花紀
好亂啊媽咪
stephybest 發表於 2021-2-22 00:40

因為之前真係記,唔知點解突然又改紀,祖祖嘅小心思我哋唔明

誰無情便妄想誰    三天兩夜一對.  唔明呢句歌詞意思,求解釋
comeonbabe 發表於 2021-2-22 00:58

我覺得就係字面意思,就係話如果呢個人無情,又可以理解無投入感情,就可以幾日就同不同人做情侶

Btw 祖兒 IG Live confirm 咗 PC 係會有 Making Of
616.1314 發表於 2021-2-22 01:14

咁就期待下第二版

幾時出
af_k1 發表於 2021-2-22 10:56

美祖IG live意思係未剪完,有排等

簡單啲叫“Infinity”,將啲歌炒埋一碟
再9噏幾句文案,就變偽主題大碟 ...
721AXA 發表於 2021-2-22 13:08

救命,容祖兒做的出wor

美祖下個月係澳門有一個音樂打歌show,希望首唱東京人壽

知不知道昨晚祖係北京錄咩歌,是廣東新歌嗎?
炎力 發表於 2021-2-23 22:03

當然唔係啦!!!元宵晚會

今晚唱人壽定煙花紀咧

煙花紀!!!唱的太好聽啦救命!!!長大不了

你會唔會去?
616.1314 發表於 2021-3-6 17:16

無去,去唔到

東京太難唱