返回列表 發帖
統計數據
前十名男、女歌手分數
Remarks: 總周數 = 冠軍周數 + 三甲周數 + 上榜周數

獎項分布 - 以歌手作 ...
kel_kelvin 發表於 2020-12-26 17:55

菊姐好勁
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

2020 SMA 至尊唱片大獎Mirror - One And All(851)

上榜歌曲:Reflection(42) One and all(46) 正式開 ...
mrshadowll 發表於 2020-12-27 22:15

支持
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Gin Lee!

幸福門!

公佈分數先
年度歌曲 頭二十位:
同檯        112
紅白        110
人話        108
無力感        107
未知道        106
把悲傷留在山上        101
地 ...
Mic2001 發表於 2021-1-3 23:31

Gin Lee爭少少

Steven's Top 20 Collections Award Presentation 2020

頒獎禮會分為5日今日會先頒發年度十大歌曲
明日公 ...
steven 發表於 2021-2-2 20:02

好!

KMS 年度十五大 - 第五位

IGNITED

LET'S DANCE !

作曲:王雙駿
填詞:陳詠謙
編曲:王雙駿
監製:王雙駿 ...
jasonng 發表於 2021-2-21 21:29

好多鏡 好正

Kenny!
我都幾鍾意佢舊年4.5首歌

Gin Lee!

雖然2020冇榜 但純粹借個位放做個record唔知得唔得呢

===SAKURA HKMUSIC PICKS 2020===

年度最 ...
ka_sakura 發表於 2021-2-27 03:20

柳應廷好勁!