返回列表 發帖
打九折你先僅僅夠咁叫爭少少咩
kwanie 發表於 2020-12-23 15:28

哼!!! 衰人!!! 喊爆

召喚美電。。。

打九折你先僅僅夠咁叫爭少少咩
kwanie 發表於 2020-12-23 15:28

似係針對我,而家先知自己有幾多分

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2020-12-23 15:17

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

powerful 發表於 2020-12-23 15:41

等我幫你推推。。

好核突咯真係
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

可摸耳可憐下我d先得1500分嘅會然 想睇

有咩睇

佢要2800分 啱啱同我個分爭少少唔夠
係咪針對我而唔畀我睇?
kenneth 發表於 2020-12-23 15:28

我剛剛夠分睇到

Sorry又真係幾針對性!
你留多幾次言過埋去

[hide=2500][/hide]

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

你留多幾次言過埋去
kenneth 發表於 2020-12-23 16:33

究竟寫咩? 我有排都未夠分

你留多幾次言過埋去
kenneth 發表於 2020-12-23 16:33

等我幫你推推。。
kk8733 發表於 2020-12-23 15:49

其實唔係好care

《周柏豪vs.許廷鏗》
2017年,香港樂壇發生了一件如「交換人質」般的事件,一出道就簽約華納的周柏豪,約滿離巢,加盟TVB的「星夢娛樂」;相反,參加《超級巨聲》出身的許廷鏗,從星夢過檔華納,兩位由舊公司的一哥,變成新公司的一哥。當時我諗極唔明,只覺得周柏豪自甘墮落,由《六天》、《無力挽回》、《我的宣言》、《傳聞》等等,發展不錯,究竟是甚麼原因令他寧願降格至一個只能唱師奶電視台劇集主題曲的歌手?當時我已經出過Post,有人說,拍《使徒行者》可能更入屋、入CCTVB進軍大灣區有14億市場……當然,是甚麼原因,只得周柏豪知道。
3年過去,今日周柏豪因為接受中共喉舌「點新聞」訪問,跟陳百祥一唱一和,掀起了一番討論。坦白說,見到陳百祥就真的看不下去,只看了部分節錄,我知,就如大家所講,他「舐到

唉,,,唔知点讲佢啦

《周柏豪vs.許廷鏗》
2017年,香港樂壇發生了一件如「交換人質」般的事件,一出道就簽約華納的周柏豪,約滿 ...
洗衣王國130 發表於 2020-12-23 17:18

鏗真係洗晒tvb底

咁高分想睇都睇唔到

對佢真係好失望!
好記得佢14年喺叱咤台道講年青人繼續做自己認為啱嘅事!
我上年仲叫人登記做選民。
今時今日講埋啲咁嘅說話,不知所謂!
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

對佢真係好失望!
好記得佢14年喺叱咤台道講年青人繼續做自己認為啱嘅事!
我上年仲叫人登記做選民。
今時 ...
hehe 發表於 2020-12-23 17:50

中國人都唔信佢

由佢轉公司果日開始已經冇興趣再聽呢個人既歌

依家露哂底
我們的總和

中國人都唔信佢
kenneth 發表於 2020-12-23 17:51

笑死
好心佢social media咪再叫PUNKHIPPIE啦
佢知唔知咩係Punk咩係Hippie

中國人都唔信佢
kenneth 發表於 2020-12-23 17:51

唔知係佢自己想去定公司叫佢去
但可以話呢啲社會運動都成年半前啦
都重可能衝出嚟7重要呢種7法基本上佢成世已經玩完
講到佢六十歲都重講緊永不翻身
我係佢就自殺end game算數

垃圾偶像有垃圾fans
zan4023 發表於 2020-12-23 15:19

你偶像係邊位咁垃圾?

Really?我成日以為版主大人係所有hide post都睇到哂
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

版主係ban CM乞丐未 佢呢個ACC都玩左好耐

佢要2800分 啱啱同我個分爭少少唔夠
係咪針對我而唔畀我睇?
kenneth 發表於 2020-12-23 15:28

原來我都欠幾百分
到我下年夠2800分又會改做3000分
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000000 才可瀏覽
理性與任性之間 落淚又大笑之間
結局最後縱使終於輸給時間

I dun care
只係care傳咗佢係咪萬能插
前面同後面係咪畀人玩過晒
Frankiekiekie 發表於 2020-12-23 14:56

如果他是萬能插,是否就可以原諒他奶共?

xteve 發表於 2020-12-23 19:42

邊樣嘢緊要啲 就各有各睇法
不過當一個歌手一藍 難免會造成
教過去好感告吹
嘅效果

xteve 發表於 2020-12-23 19:42

周生個樣咁衰 我係hehe 都唔想食佢

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好一個偽藍 想呃黨

原來梁文禮都unfollow左佢 佢地之前嘅關係都幾好嘅wor(雖然叱咤讀錯名) 唔知佢以後上903做訪問 見到面會唔會好老尷 其他DJ朋友會唔會割埋一份牙

原來梁文禮都unfollow左佢 佢地之前嘅關係都幾好嘅wor(雖然叱咤讀錯名) 唔知佢以後上903做訪問 見到 ...
小伙子. 發表於 2020-12-23 21:59

叫嘉姐做囉咁
又或者佢啲歌唔派903

係咪左為左拍tvb劇所以咁。。

入得星夢都知佢有腦極有限
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

佢都好支持何君堯
再將我相信的如煙火般綻放

係咪左為左拍tvb劇所以咁。。
筠筠 發表於 2020-12-23 22:05

國慶贊何君堯微博 點解釋
再將我相信的如煙火般綻放

入得星夢都知佢有腦極有限
SugarFree 發表於 2020-12-23 22:07

自貶身價
不過啱晒佢家下嘅藍血身份

周生個樣咁衰 我係hehe 都唔想食佢
洗衣王國130 發表於 2020-12-23 20:11

笑
你以為你邊個
到你揀咩
照下塊鏡先

自貶身價
不過啱晒佢家下嘅藍血身份
kenneth 發表於 2020-12-23 22:09
難委903帶頭推過佢攞男金
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

鏗真係洗晒tvb底
kenneth 發表於 2020-12-23 17:22

支持金堅

原來梁文禮都unfollow左佢 佢地之前嘅關係都幾好嘅wor(雖然叱咤讀錯名) 唔知佢以後上903做訪問 見到 ...
小伙子. 發表於 2020-12-23 21:59
廢禮呢挺人 隔一排等大家善忘咗又會係度R fd
信唔信
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

入咗tvb後903仲要俾十大佢
而家會唔會後悔

真唔真呀?

真唔真呀?
kayzzz 發表於 2020-12-23 22:33

到底內容係乜?

no eye see him - bye bye

假如凡事都失敗 !
47. Bring Him Home
week13