返回列表 發帖
????

我以為我時間倒流咗,明明屋企有一隻好大嘅相冊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

英皇食相真係好肉酸,攞演唱會周邊當新碟賣,你不如放賣無線個LA特輯入去做bonus DVD,阿笨!
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

上次已經變咗 Hopelessly Romantic Collection 同 All Delicious Collection
我估喜歡祖兒呢個系列已經完 ...
616.1314 發表於 2020-12-24 14:31

我都覺得喜歡祖兒系列完咗,英皇唔想祖兒死,已經唔用4了。
咁計第一百個已經去到6
再出就係喜歡祖兒柒

除左隻CD入面仲有乜
給我一個課金的理由
721AXA 發表於 2020-12-24 14:37

唔會買,等睇銷量榜連ada都過唔到。

點解唔係 Love in BJ (唔好諗錯隔離
Lewis 發表於 2020-12-24 14:43

Love BJ 留咗俾Kenny

睇嚟買曬啲嘉賓嘅歌嘅版稅好貴  
並唔係某兩個 Hater 所講嘅大件夾抵食 ...
616.1314 發表於 2020-12-24 14:50

祖祖好慘,做音樂真係冇錢賺,祖祖再唔作多D歌就要係英皇樓下賣魚蛋。

佢哋都係舒老闆愛將,好應該合作多啲!
616.1314 發表於 2020-12-25 02:34

唔係話新碟有一首ada作曲咩

呢隻冇人炒了呱

買左
Thomas 發表於 2021-1-8 16:42

未斷奶啊