返回列表 發帖
四年後再攞
JasOh103 發表於 2020-12-31 20:18

宜家先明你呢句,個時仲以為你話家謙2024年先再拎到獎
   你好愛家謙
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

前兩日瘋狂OT
今晚追番post先見到Stephy
好感動
CunninG 發表於 2021-1-5 22:52

Stephy今年表現好好 影視歌都全身發力 值得嘉許
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

呢個榜同佢偶像一樣好大愛,三甲啲分都係差少少,等啲女歌手唔好咁傷心
賴爽 發表於 2021-1-13 08:13

點既偶像點既粉

宜家先明你呢句,個時仲以為你話家謙2024年先再拎到獎
   你好愛家謙 ...
on07111 發表於 2021-1-23 19:31

其實一直好支持佢退居幕後 做全職作曲人

愈黎愈鍾意 jason
BTW 最後都無若有若無 決定下年唔睇
stopzi 發表於 2021-1-4 00:13

我都越嚟越鍾意 Jason
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

今年至尊碟唔係 Dear Secret 實在太可惜啦

而家先發現CM共和女三甲同你女三甲係一樣
不過位置冇個中

男歌手差一個就連位置中哂!

我都越嚟越鍾意 Jason
616.1314 發表於 2021-1-23 20:24

係咪要同佢爭

今年至尊碟唔係 Dear Secret 實在太可惜啦
chanchan0909 發表於 2021-1-24 18:14

好可惜冇第一版冇落到 敢 如果唔係應該可以五年四奪

而家先發現CM共和女三甲同你女三甲係一樣
不過位置冇個中

男歌手差一個就連位置中哂! ...
bagfgfcde 發表於 2021-2-17 16:56

證明我好脫軌 想退出了

男歌手連續兩年都撞金銀 不過正常就會係咁
銅嗰位就不了 快啲收皮做返幕後好過

謝安琪如果係唱作歌手既話
呢個獎就會係佢攞了
bagfgfcde 發表於 2020-12-31 20:37

Wonders 發表於 2020-12-31 20:38

今年仲唔係佢攞