返回列表 發帖
支持堅姐反cup好姊妹
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

入場

今晚第一個高潮位要來了!
JasOh103 發表於 2020-12-31 20:12

應該問k會員攞番張得獎者高潮眼相乙張

何方 is robbed
Any肥 單春兩首出曬 姐係無獎!!
開心!! WELL DONE JAS!!
616.1314 發表於 2020-12-31 20:20

你係咪計埋林夕先

係都比東京人瑞唱啦
Wonders 發表於 2020-12-31 20:31

離場才完美~~~

poor gin
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

年度男歌手銅獎
麥浚龍
上榜歌曲: 合唱歌, 我在切爾諾貝爾 等你, 字典 與 聖經, 想親你, 盡處, Epilogue

...
JasOh103 發表於 2020-12-31 21:10

juno咁多有銅

年度最高播放率歌手
鄭秀文

鄭秀文 837
謝安琪 780
陳奕迅 777
Gin Lee 560
馮允謙 402

...
JasOh103 發表於 2020-12-31 21:45

pun

造獎真係咁解

hello!!
JasOh103 發表於 2020-12-31 22:14

隻馬仲大過我

jace竟然兩首

年度至尊歌曲

病毒,能夠顛覆一個世界,
輻射,可以摧毀一座城市,
往往殺個措手不及的,都是最微乎其微的 ...
JasOh103 發表於 2020-12-31 23:16

竟然
唔怪得juno都有男銅

foul走dear jane