返回列表 發帖
哇…契仔又講大話…

仲要爲咗拍拖連頒獎禮都夠膽缺席
最慘係點解花老母又會由得佢咁過分,害咗佢

覺得拍拖無問題,但可唔可以誠實同有責任心啲
話曬琴日都係MIRROR第一次攞新城組合獎,連上年都無獎
咁大件事都可以掛住溝女唔出現…
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

其實冇講大話嘅
頒獎禮係1400-1600 係處理家事(對外稱工作)
咁人哋都係收工先去拍拖姐 ...
michael344 發表於 2020-12-31 10:04

無論偶像解釋咩理由,fans都實信㗎
外人信唔信啫…自稱單身3年

契仔拍唔拍拖無興趣知
只希望佢可以好好珍惜自己前途
畢竟佢一直攞住全團最多資源
如果爲咗私事而缺席頒獎禮
對唔對得住MIRROR其他隊友同鏡粉

又係啲娛記亂寫
PenguinMusic 發表於 2020-12-31 10:23

蘋果有曬相,點會係亂寫
希望fans唔好再格硬幫契仔兜,柒咗就係柒咗
其實同花老母一樣係害咗佢…

請認清現實,Ian姜b呢D就算單飛都有job接ga la,唔好講到只要Ian有嘢做就係搶走MIRROR資源la,唔通當年St ...
ifeinano 發表於 2020-12-31 10:48

咁咪放長雙眼睇下契仔可以行幾遠
講大話工作態度唔好,爲咗拍拖缺席頒獎禮嘅人
相信都唔會紅得耐,更何況宜家都未紅

「據傳媒報道指,有讀者爆料透露Ian與Amy Lo於昨日(30/12)在中環碼頭拖手現身,而且態度親暱,期後乘搭下 ...
PenguinMusic 發表於 2020-12-31 11:06

五點半先坐船,一袋二袋入去開party
頒獎禮MIRROR都只係2-3點半出場
係對個團有責任心嘅,去完頒獎禮再拍拖都得啦
上年大表哥叱咤早走都比人鬧咗咁耐唔敬業

就係因為花老母同盲粉嘅一直偏心縱容
太易得到資源契仔先咁唔識珍惜,唔尊重隊友
繼續澄清,繼續兜,過得到自己良心的話

既然都講到契仔咁紅咁皇者地位
麻煩快啲退團獨立發展啦
留係MIRROR真係委屈咗佢

咁樣個故仔唔通呀
班船5點半
頒獎禮2-4
fish3333 發表於 2020-12-31 11:16

盲粉表示無問題,點都會繼續死撐幫契仔兜
睇見就火滾,對唔對得住其他隊友同鏡粉

真正屋企人有事嘅姜仔
琴日都堅持全程出席頒獎禮
有糖話姜仔後台喊咗,唔知真假
但睇糖停車場影嘅相都見到姜仔眼腫腫
工作態度同責任心真係無得比

花姐嬲到無like po
fish3333 發表於 2020-12-31 11:44

可能今次連花老母都唔知契仔缺席頒獎禮係去拍拖
一個月前就知道琴日屋企人會有事,真係幾神奇叫人點信

平時契仔發咩花老母都即刻九秒九就like曬
反而Jeremy嘅po我無見過佢會like,或者睇都無睇

做華人藝人真係麻鬼煩,唔計唱功或演技,又需要態度好,形象好呢樣個樣。鬼佬鬼婆藝人就唔同,Britney spea ...
schoe 發表於 2020-12-31 12:28

其實件事係咁嘅,契仔自己一個當然可以選擇工作態度唔好

但琴日MIRROR第一次攞組合獎啊!
大佬!你仲係個團未走未單飛,仲賺緊我啲錢㗎

咁無責任心咁唔識尊重隊友同fans嘅
麻煩快啲申請退團再日日食女拍拖
想點樣花式缺席頒獎禮都唔會有人理你

經理人花姐今日以短訊替Ian認愛,她回覆說:「Amy 同Ian 係拍緊拖,新城頒獎禮1400-1600,因撞左要處理家中 ...
caseyl 發表於 2020-12-31 13:36

一個月前就已經預知到琴日14-16時段屋企會有事
咁睇嚟真係好緊要好大件事,重要過出席頒獎禮
但咁大件事居然一陣就處理完
最慘係屋企有事仲咁有心情拍拖入去開party

希望契仔唔好連自己屋企人都攞出嚟擺上台
真相只有自己先知,唔好對唔住隊友,對唔住鏡粉
再對唔住埋自己屋企人

diss完,總之契仔自己睇路,娛樂圈仲好長遠

紅白二事?
係睇有冇人影到佢14–16喺邊
PenguinMusic 發表於 2020-12-31 14:55

白事唔會一個月前就預知到係琴日14-16時段吧

紅事去食完個飯都趕到頒獎禮啦
MIRROR係三點半先出場

算啦,點都兜唔到㗎啦
契仔同盲粉過得到自己良心咪得囉

只希望因為工作態度而會令viutv側重有所改變
下年開始將啲資源分比其他懂得感恩珍惜嘅仔

MIRROR經理人指Ian因拍劇而缺席頒獎禮

Ian: 自己拍片話有工作在身 出席唔到
俾人踢爆之後 Ian: 屋企人有事 ...
rickychan0809 發表於 2020-12-31 15:05

可能契仔琴日真係好大件事呢!
嚴重到要缺席MIRROR第一次攞組合獎頒獎禮
然後好快就收拾心情拍拖入島開party

心疼姜仔真係屋企人有事,但都堅持全程出席
無藉口無拖累隊友
我相信好人會有好報

其實拍拖咪拍拖lor
屋企有事咪屋企有事lor

仲咩要講大話?

喺香港日日要聽唔同嘅謊言, 已經好辛苦

做藝 ...
rickychan0809 發表於 2020-12-31 19:37

咁人哋身有屎嘛叫人點開口承認自己講大話
掛住拍拖缺席頒獎禮
不過香港fans對契仔已經算好包容
同樣嘅事如果發生係日韓偶像身上,分分鐘被插到退團

痴線睇完姜仔IG個心好up好難過
真正爸爸住咗院嘅人琴日都堅持全程出席頒獎禮啊

再睇下契仔啲所作所為,頂你
唔想撈嘅就退團算數啦,咪拖累MIRROR隊友

睇完上邊某老會員啲盲粉言論大開眼界

支持契兄弟快啲退團單飛

留係MIRROR真係委屈咗佢兩個

雖然我都唔鍾意契仔唔想見到佢
不過相比之下我更加唔想見到你響度瘋狂派膠煩死全宇宙 ...
ricnature 發表於 2021-1-1 19:08

你個個post都咁好心機追住叫我唔好踩…
其實你係咪鍾意契兄弟?不如認咗佢啦
定係你暗戀我,所以先跟得咁貼