返回列表 發帖
支持加位俾舊年11>11>11>11嘅家謙

Midsommar突然咁強勢上榜

我身邊都有個非CM會員林家ling fan
成日講埋啲弱智嘢  
例如家ling 編曲好勁、拋物線好好聽、點解 ...
616.1314 發表於 2021-1-31 12:43

係咪每個人身邊都會有個咁嘅人

反對bag用埋g會員d招數 打壓gin lee嚟令人支持gin lee

造星系第幾首上榜歌

睇嚟下星期可以見到家謙

Out嗰三首都好好聽

咪你個 bb weiquan lor...
WZA111 發表於 2021-5-16 22:34

喺榜主眼中冇人可以扮到佢

希望10幾年後會推薦特倫斯夢遺仙境
weiquan 發表於 2021-5-31 01:33

我承認以前自己容易受傳媒及他人影響 對他一直有偏見
直至最近重溫林家謙初出道時的單曲
才發現他當時的歌聲是如此自然動聽

如今的我懂得對歌唔對人 也終於明白他當年對某電視台的控訴
但與此同時 以前的林家謙也一去不返
如今的他聲音改變了 還唱著一些根本不適合他的 "rap songs"
創作水平比起以前亦有明顯倒退
於是我始終無法真心真意地支持他的音樂
大概這就是 the epitome of 沒有緣份

等睇re 1week再out 然後隔一兩星期又re

仲諗住冠軍歌會係新加坡女人首新歌...
weiquan 發表於 2021-7-11 13:56

慘成棄將

榜主終於俾作曲人charm到

Jf居然係三首ne最低

呢首真係好好聽 平時好少聽台灣歌手都會loop呢首

Gaga強勢上榜一週

支持今年新人阿檸

個個都抄WZA嗰榜 希望抄埋上IDK

希望榜主RE返幾年前上過榜嘅在空中的這一秒

睇嚟一眾反him人士都好支持在空中的XXX
jasonng 發表於 2021-12-12 22:06

Him him用實力證明自己

Q1.
001. LOVELOST - 張蔓姿
003. 沙門 - 陳蕾
007. Loser - 張天賦
011. 解答 - 林奕匡
012. Black Mirror - MC $oHo & KidNey

Q2.
021. 收聲多謝 - 陳凱詠
022. 讓浪漫作主 - 蔡健雅
024. Sweet Sweet Christmas - Serrini

Q3. C
Q4. A
Q5. C
Q6. C

從前我滿分 但今天已扣分